Chlopak89 pisze:Rozwiazujmy problemy na temat
problem to juz ten od za waskiej musi rozwiazać. Przeciez ja cipki dziewczynie nie rozciagne.
Temat sie zakonczył, łagodnie, albo moze jednak nie, przeszedł w inny i wsio
Moderator: modTeam
Andrew pisze:Vraiment ...ty jestes infaltylny!
Andrew pisze:bede pisał to co mi pasuje , skoro w temacie zemsta nikt nie protestował to niech i nik w moich odpowiedzi nie wtraca dupy , mozesz napisac jedynie grzecznie iż nie słuchajcie Andrew , bo tak a tak , w zadnym wypadku mnie nie bedziesz pouczał !
Andrew pisze:Amfetamine biore wtedy kiedy mi jest potrzebna i jakos od juz 12 lat sie od niej nie uzalezniłem ,
Andrew pisze: a biore ja jak jade w trase dłuuuugą , i w innych przypadkach gdzie mi pomaga ,
Andrew pisze: a pomóc
Andrew pisze: też moze własnie w tym temacie gdzie to dziewczyna potrzebuje rozluznienia , pisze to do ludzi madrych , którzy wiedza co i jak , głupich nikt niczego nie nauczy i jeszcze nie słyszałem by ktos po zazyciu amfy zjechał , gdy to wezmie minimalną jej dawkę , jak wypijesz litr wódki też zjedziesz , jak bveczke wina , tak samo , wiec mi tu nie pisz o lapce wina , bo ja w przypadku amfy nie pisze o 10 gramach , ale jak bys był bystry i nie przewrazliwiony w tym temacie to bys to wiedział ,
Andrew pisze: nie moja wina ze Twój kumpel jest głupi a ty mu pomóc w odpowiednim czasie nie potrafiłeś .
Andrew pisze:Taki z ciebie kumpel ?
Dzieciaki powiadasz , one też czytają o sexie z 34 latkiem i innych rzeczach o których czytać nie powinny , a czytają , niech rodzice kontroluja co czytają a bedzie dobrze ! tak jak ja kontroluje ! nich wychowuja swoje dieci dobrze a nie beda brały tego wiecej razy niż potrzebują wziasc celem np. rozluznienia
Andrew pisze:Ile tu jest ludzi co wzieło , ale nie sa uzaleznienizałoze sie ze mnustwo , wiec dlaczego mi tu wciskasz margines jakis ?
zabic to cie moze dosłownie wszystko ! i sam dobrze o tym wiesz .
vraiment pisze:Masz rację, mgr inż., niedługo prawdopodobnie otworzę przewód doktorski ale jestem infantylny, bo ooooo ty, wspaniały Andrew Wielki, z maturą z bazaru mi wreszcie otworzyłeś oczy jaki to ja jestem ciemny. Oświeciłeś mnie, należy ci się dozgonna wdzięczność, czy mam paść do kolan twych?!
Andrew pisze:JESLI ZAWIODŁY JUZ WSZYSTKIE SPOSOBY, A NAPRAWDE SIE STARAŁES I TWE STARANIE TRWA JAKIS CZAS NP ROK , A TWOJA PARTNERKA NIE PRZEZYŁA ORGAZMU JESZCZE , A WYKOZYSTAŁES NAPRAWDE WSZYSTKO , TO SPRÓBUJ Z MINIMALNĄ DAWKĄ AMFETAMINY - POWINNO ZADZIAŁĄĆ
TedBundy pisze:Andrew, człowiek wtedy staje się w pełni dorosły i odpowiedzialny, gdy zawsze jest w stanie wziąść odpowiedzialność za swoje słowa. Radząc innym stosowanie trucizny albo robisz to z perfidii, albo z niewiedzy. Oba wyjścia są żałosne i źle o Tobie świadczą.
Andrew pisze: nie pijcie kokakoli (i sami sie zainteresujcie dlaczego) nie jedzcie u Mc.Donalda , i temu podobnych dan !
Andrew pisze:widzisz Bandy w tym sek , ze juz nie jednemu , jednej tak poradzilem i zadziałało , dzis są szczesliwi bo ona ma orgazm którego nie miała przez 5 lat ,inna przez 1,5 roku itd, a on czuje sie przez to meżczyzną
Andrew pisze:Już ....? wysmiałeś mnie , i lepij Ci ? no to fajnie
Andrew pisze:Nie ja pierwszy o narkotykach tu pisze i nie zamierzam zaprzestac , bede pisał co bede uwazał za stosowne , a ty zawsze mozesz to głosic nawet na Policje . Nic Ci to kompletnie na da ? dlaczego ...? Bo co prawnie nie jest zabronione , jest dozwolone ! pisanie o tym nie jest zabronione ,
Andrew pisze: zaś ja nikogo też nie namawiam , jak to ty sugerujesz , tylko wskazuje sposób na pozbycie sie problemu ,
Andrew pisze: to nie jest namawianie ,
Andrew pisze: i ty jako wykształcony człowiek , powinnienes o tym wiedzec , a nie nabijać sie z moich błedów ortograficznych
Andrew pisze:, sam robiac interpunkcyjne .
Andrew pisze:Twój post wysmiewajacy mnie jest jak na człowieka wykształconego ponizej krytyki .Przypominasz mi pewna grupe "DOKTORÓW" bawiacych sie koło naszej grupy na wczasach w Bibione . Wykształcone niby srodowisko, a zachowywało sie własnie jak ty , strasznie głosno mówiac do siebie, przy tym sie tytułujac od doktorów magistrów , pokazujac sobie na wzajem swoje blizny na ciele ,
Andrew pisze:robiac to w sposób załosny , ty postepujesz dokładnie tak samo !
Andrew pisze:Nie mam matury ,(nigdzie tez nie pisałem o swym wykształceniu , byś mi to wytykał magistrze !)
Andrew pisze:nie jest mi do niczego w zyciu potrzebna
Andrew pisze:, i ubolewam , iz za niedługo jeszcze jednego doktora bedzie ten kraj miał w tym stylu co Ty ! Doktor sie znalazł <belt1> Nie potrafi napisać nic mądrego , to wysmiewa w ten sposób odwracajac uwagę !
Andrew pisze:masz tu linki do tematów o narkotykach i zgłaszaj gdzie chcesz , są one tu na forum
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ight=dragi
o to też jest dobre
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=4260
dalej nie chce mi sie szukac ! wiec teraz zgłaszaj
a ja se dodam na koniec
Andrew pisze:JESLI ZAWIODŁY JUZ WSZYSTKIE SPOSOBY, A NAPRAWDE SIE STARAŁES I TWE STARANIE TRWA JAKIS CZAS NP ROK , A TWOJA PARTNERKA NIE PRZEZYŁA ORGAZMU JESZCZE , A WYKOZYSTAŁES NAPRAWDE WSZYSTKO , TO SPRÓBUJ Z MINIMALNĄ DAWKĄ AMFETAMINY - POWINNO ZADZIAŁĄĆ , POTEM JUZ BEZ NIEJ BEDZIE DOCHODZIC , NAJWAZNIEJSZE ZE "ZAŁAPIE " PIERWSZY RAZ !
a ty dawaj zgłoszenie ! do moderatora ! <aniolek2>
Andrew pisze:mnie tam nie interesuje kto to czyta
Andrew pisze:zaszkodzic ? cóż - zawsze jest skutek uboczny
Andrew pisze:Jednak mi to powiem szczerze wisi
Andrew pisze:A dzieci Doktoracóz wiem wszak dlaczego sie tak boi , nie ma czasu dla dzieci
Andrew pisze:i wie, ze w zwiazku z tym wielka grupa takowych jest zagrozona ! choc nie mówie tu personalnie do Niego ! (ogolnie ) <browar>
vraiment pisze: Dzięki mnie zdały maturę, ba, licencjat i jakoś pchają swój wózek. Grunt to chcieć, dać dobry przykład dzieciakom że można, a nie ściemniać tak jak ty wodzu. Ty nie chcesz zdać matury tak jak nie chcesz przyjąć do wiadomości że twoje myślenie jest ograniczone niewiedzą i głupim, tępym uporem typowym dla ludzi z bezsilną złością na cały świat a w szczególności na tych którym się lepiej powiodło.
Andrew pisze:mgr Doktor wie ze DNA JEST STAŁE ! to, ze sie uczysz nie wpłynie juz na niego , bedzie takie jak Twoje ! lub partnerki , nie ucza tego na uczelniach ?ale mmysle ze nie o to Ci chodziło <aniolek2>
Andrew pisze:komu sie lepiej powiodło ! komu , piszesz jakies dyrdymały wyssane z swej wyobrazni i postrzegania swiata przez wlasny pryzmat . Z całej kalsy ja zyje najlepiej , lepiej od mgr inzynierów itd. którzy mimo wykształcenia arabiają grosze które mnie nie interesuja , bo to co oni zarabiają praca ja zarabiam nie ruszajac sie z domu , ale Ty i tak tego nie zrozumiesz ! wiec koncze dyskusje z toba , bo mnie ona obraza i nie jest na moim poziomie !
Andrew pisze:Ty musisz wkuwać w swa głowę wiedze ,bo sam w sobie nic wart nie jestes
Andrew pisze: , tak to bynajmniej widze po postach które napisałeś , ile to bedziesz zarabiał jak już bedziesz miał doktorat ?:
Andrew pisze:zresztą nie wazne i tak zawse sie znajdzie lepszy na Twoje stanowisko
Andrew pisze: , nie mój syn , to innego kogoś , bo takich jak Ty bedzie za 10 lat na peczki !
Andrew pisze:mimo wszystko by rozstac sie w zgodzie w starym roku zyczę powidzenia
Andrew pisze:A tak apropo , co Ty masz do powiedzenia tu na forum , pruch szydzenia , które i tak marnie ci idzie ?
Andrew pisze:Z całej kalsy ja zyje najlepiej , lepiej od mgr inzynierów itd. którzy mimo wykształcenia arabiają grosze które mnie nie interesuja , bo to co oni zarabiają praca ja zarabiam nie ruszajac sie z domu
Andrew pisze:Ty musisz wkuwać w swa głowę wiedze ,bo sam w sobie nic wart nie jestes
robinho pisze:a może Ty nie jesteś po prostu gowtowa psychicznie na seks??
wosanka pisze:witam mam taki problem dośc poważny jak dla mnie podczas stosunku z moim ukochanym on nie moze we mnie wejśc mam za małą dziureczke jak stwierdził mimo wielu prób nie udało nam sie. Obawiam sie troche ze to może chodzić o psychiczne podejście do tego jak uważacie czy jest na to jakiś sposób?
Jasmine pisze:Fajnie to wyglada - kilka stron klotni o pieniadze, a ostatni post to odpowiedz na temat
wosanka pisze:witam mam taki problem dośc poważny jak dla mnie podczas stosunku z moim ukochanym on nie moze we mnie wejśc mam za małą dziureczke jak stwierdził mimo wielu prób nie udało nam sie. Obawiam sie troche ze to może chodzić o psychiczne podejście do tego jak uważacie czy jest na to jakiś sposób?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 168 gości