jak to zrobic

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 27 maja 2004, 21:55

I to trzeba docenić. :)
No ale nie wiem po co do gardła? Żeby było "efektownie" czy co? Przecież praktycznie tylko główką wystarczy się zająć i jest dobrze, no chyba że gardło potrafi działać cuda.
Mi tam jest dobrze jak jest i nie będzie mi stawał komuś w gardle. ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 27 maja 2004, 21:59

Mi tam jest dobrze jak jest i nie będzie mi stawał komuś w gardle
tak jest świeta racja ;) zresztą kazdy robi tak jak umie i tak zeby partnerowi było dobrze ;)
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 28 maja 2004, 17:46

No właśnie, nie zawsze trzeba włożyć sobie całego penisa do buzi, żeby było przyjemnie. Sama główka i jest oki. Ciesz się z tego co masz, bo lepiej jest tak jak jest niż gdyby nie chciała się kochać oralnie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 29 maja 2004, 18:56

Tak zwany "deep throat" jest podobno dobry dla tych dziewczyn, które nie lubią smaku spermy, bo jej po prostu nie czują ("leci" prosto do żołądka). Ja osoboście nie próbowałam tego i nie wiem, czy w ogóle spróbuję...
A smak mi wcale nie przeszkadza :D
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 31 maja 2004, 01:53

Ja tam wcale nie narzekam :) Jest mi dobrze ale kiedys sie duzo pisalo o tym na forum , kilka dziewczyn sie wypowiedzialo ze nie ma z tym problemu i bylem ciekaw jak to jest :))

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”