cajmer pisze:Dotleniali sie chłopaki a potem
... wstrzymywali oddech z uciskiem klatki przez drugiego.
Podobnie jest podczas orgazmu, przecie
Moderator: modTeam
Andrew pisze:Podczas sexu , to i posrac sie mozna , nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma ! ma dziewczyna silne orgazmy ...i tyle ! Wam sie to nigdy nie zdazyło ? faceci ? Wam też nie ? zadnych przycmien ? mroków przed oczyma ! , silnych bółów głowy , po zajebistym orgazmie ?
moon pisze:Ale to autorka sie martwi, ze za któryms razem sie juz nie obudzi a nie my.
cajmer pisze:To chyba była nirwanna... Znaczy sie ze masz doskonałego kochanka za partnera : D Przyjemość była tak olbrzymia ze Twoja główka nie nadążyła jej rejesrtować i sie odłączyła ; p
Sepik pisze:co do utraty przytomsci to sprobujcie podczas seksu lezac na placach odchylic maksymalnie glowe do tylu i przytrzymac ja tak przez chwile podobny efekt. mi sie po tym udalo zemdlec w trakcie
fajna82 pisze:Pewnie, że lepsze, tylko ja się boję żebym przez przypadek nie zeszła z tego świata... <boje_sie>
Krzych(TenTyp) pisze:To jest ejakulacja..
No wsumie nie powinnas się martwić
Ja bym powiediząła, że masz jakies problemy na tle neurologicznym, idź lepiej z tym do lekarza... może to byc np. epilepsja, która na samym początku objawia się zwyczajnym brakiem przytomności. Czego oczywiscie ci nie zyczę.
fajna82 pisze:Dziwna sprawa! Trzeci raz zdarzyło mi się po prostu stracić przytomność po orgazmie...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 229 gości