Trace przytomność...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 13 gru 2005, 19:37

cajmer pisze:Dotleniali sie chłopaki a potem

... wstrzymywali oddech z uciskiem klatki przez drugiego.
Podobnie jest podczas orgazmu, przecie :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Nikola

Postautor: Nikola » 13 gru 2005, 21:04

moi koledzy tak kedys zrobili, tylko zamiast klatki uciskali tetnice szyjna, a potem jeden z nich nie mógł odzyskac przytomnosci i zaczał mniec drgawki :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 gru 2005, 22:55

Mysiorek pisze:Takie coś (zejście) tymi metodami robiliśmy z kumplami jak byliśmy młodzi i głupi. Każdy może to sobie zrobić.

ja tez kiedys tego probowalam :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 gru 2005, 01:16

Andrew pisze:Podczas sexu , to i posrac sie mozna , nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma ! ma dziewczyna silne orgazmy ...i tyle ! Wam sie to nigdy nie zdazyło ? faceci ? Wam też nie ? zadnych przycmien ? mroków przed oczyma ! , silnych bółów głowy , po zajebistym orgazmie ?

Ale to autorka sie martwi, ze za któryms razem sie juz nie obudzi a nie my. ;P
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 14 gru 2005, 04:11

moon pisze:Ale to autorka sie martwi, ze za któryms razem sie juz nie obudzi a nie my.

Czym tu się martwić? Przecież jak się nie obudzi to nawet nie będzie o tym wiedziała :)

Zapewne w błogiej fali rozkoszy nie poczuje nawet zejścia z tego świata <pijak>
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 14 gru 2005, 08:59

Dzięki.........
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 14 gru 2005, 14:39

Straszycie dziewczynę epilepsjami... Wiele osób takową posiada, często tak nikłą że niezauważalną i jakoś nikt tym się nie przejmuje.
Fajna - myślę, że dla świętego spokoju powinnaś się skonsultować z lekarzem, choć ja osobiście w Twoim przypadku nie widzę nic złego, a nawet wręcz przeciwnie :) Jak już pisałem - mnie by coś takiego cieszyło, ale jak widać niektórzy wychodzą z założenia że jak jest za dobrze...to jest źle :)
Pozdrawiam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 14 gru 2005, 15:32

Swoją drogą ciekawe co wy dokładnie robiliście że był taki odjazd dla ciebie. :>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 14 gru 2005, 22:04

Jesteś już chyba dużym chłopcem więc powinieneś się domyślać. Ale faktem jest że temperamentami się dobraliśmy.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 16 gru 2005, 17:11

niech i tak będzie ;)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 17 gru 2005, 16:51

Tym bardziej podtrzymuję swoje zdanie :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 gru 2005, 17:18

cajmer pisze:To chyba była nirwanna... Znaczy sie ze masz doskonałego kochanka za partnera : D Przyjemość była tak olbrzymia ze Twoja główka nie nadążyła jej rejesrtować i sie odłączyła ; p

Albo glowe ma tak slaba ze przy nawet najslabszej przyjemnosci odjezdza. Kij ma dwa konce. To byla taka luzna uwaga, bo w tej kwestii sie zgadzam z Andrewem.

Zas z biologicznego punktu widzenia, to albo nastapilo chwilowe niedotelnienie mozgu, badz wydzielenie substancji podobnej do amfetaminy w zbyt duzej ilosci (organizm potrafi wydzielac srodki podobne do amfetaminy, dlatego np podczas ograzmu nie odczowa sie bolu). Jakkolwiek by nie bylo to sprawa raczej mozgu nizli partnera.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 17 gru 2005, 21:59

a ja kiedys mialam tak ze po pocalunku krecilo mi sie w glowie i te bym zemdlala , roznie wiec to jest...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 18 gru 2005, 14:45

Maverick pisze:Albo glowe ma tak slaba ze przy nawet najslabszej przyjemnosci odjezdza

<bije>
nie bój się....
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 gru 2005, 16:58

Rany zrozumcie ! są rozni ludzie ...ja np. jak jem ciast (kołocz) (sernik) itd. to wrecz jem jak bym samego Boga lizał ! bo tak to uwielbiam ! słowem , słodycze to dla mnie
NIEBO W GEBIE W DUPIE ...RAJ! a u wiekszosci po prostu ...dobra rzecz! i tu jest tak samo <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 18 gru 2005, 20:39

hehe ogolnie chyba spanikowalbym jakby moja zemdlala po ogazmie heh ale z drugiej strony facet musi sie czuc dowartosciwany <aniolek2>
co do utraty przytomsci to sprobujcie podczas seksu lezac na placach odchylic maksymalnie glowe do tylu i przytrzymac ja tak przez chwile podobny efekt. mi sie po tym udalo zemdlec w trakcie :(

heh a co do hiperwentylacja+wstrzymanie oddechu = omdlenie ..... byl koles ktory bil rekord dystanu pod woda pobil go o okolo 20 metrow ale zasnal pod woda i juz nigdy sie nie obudzil nie wiem tylko czy uznali nowy rekord
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
BÓŁKA
Bywalec
Bywalec
Postautor: BÓŁKA » 21 gru 2005, 16:54

Sepik pisze:co do utraty przytomsci to sprobujcie podczas seksu lezac na placach odchylic maksymalnie glowe do tylu i przytrzymac ja tak przez chwile podobny efekt. mi sie po tym udalo zemdlec w trakcie

kiedys czytałem o takiej pozycji w której kocha sie na stojąco lecz tylko partner ma nogi na ziem a gdy ona dochodzi puszcza sie go i odchyla do tyłu zeby bardziej dotlenic mozg i zeby odczucia były o wiele lepsze.
z zemdlec mozna nawet wtedy jak za szybko sie wstanie z łóżka :/
Pozdrawiam 8)
jakos leci :P
PRZYTULAK
Bywalec
Bywalec
cdn

Postautor: PRZYTULAK » 29 gru 2005, 14:22

Witam wszystkich, jestem nowy w sensie postow ale na forum juz od dluzszego czasu przygladam sie.
Postanowilem napisac cos, bo badz co badz temat powstał przezemnie.
Nie spanikowałem, ale bylem w szoku i o mały włos bym niestracił zimnej krwi, niewiem jak to sie stalo, ale to byl pierwszy raz kiedy kobieta po serji kilku orgazmow tak odleciała, co do tego bicia to troszke kolezanka przesadzila, ale stawalem na uszach by ja obudzic bo wygladalo to jak by momentalnie chciala spac.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 gru 2005, 14:26

fajna82 pisze:Pewnie, że lepsze, tylko ja się boję żebym przez przypadek nie zeszła z tego świata... <boje_sie>

Jakaz to piekna bylaby smierc :>

Zartuje, konieczjnie skontaktuj sie z lekazem. Mozesz miec jakies problemy z mozgiem. Pewne sygnaly ktore docieraja wlasnie do niego po przezyciu orgazmu moga powodowac podobne objawy.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 29 gru 2005, 14:36

Zgadzam sie z Andrew i Mavem, sam znam przypadek gdzie facet rozbierajac kobiete i dotykajac ja tam przez spodnie (delikatnie !) i calujac po szyi doprowadzil ja do orgazmu, a gdy sie zaczeli kochac to tak wyla z rozkoszy ze az sie poplakala i tez omal nie zemdlala ! mowie powaznie. Takze to nie zalezy od temperamentu kochanka, a od nadwrazliwosci kobiety na pieszczoty i doznania. Bo sam mi powiedzial przyjaciel, ze nigdy nie spotkal kobiety ktora tak przezywa orgazmy, bo gdyby to byla jego zasluga to wszystkie by tak przy nim mdlaly <aniolek2>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
marekkkkk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: marekkkkk » 20 sty 2006, 11:26

Hm.. Fajna sprawa :) Czytałem kiedyś że niektóre kobiety po prostu tracą przytomność i to nie jest nic groźnego.
baca
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: baca » 20 sty 2006, 12:03

Krzych(TenTyp) pisze:To jest ejakulacja..
No wsumie nie powinnas się martwić

tu powiem ze jest to normale aczkolwiek nie u każdej kobiety - kłopotliwe dla partnera a zwłsżcza odradzam 69
mozna sobie z tym poradzic -pomoze lekarz
Ja bym powiediząła, że masz jakies problemy na tle neurologicznym, idź lepiej z tym do lekarza... może to byc np. epilepsja, która na samym początku objawia się zwyczajnym brakiem przytomności. Czego oczywiscie ci nie zyczę.

nadmiar adrenalinki zbyt duzo bodźców na raz za sinych- czysta przyjemność
rzadmna choroba- gratulacje niezły partner.
moja parterka (wcześniejsza)zaliczla to samo ale wtedy byłem mniej doswiadczony(dużo wczesniej) i troche mnie też wystraszyła a zwłaszcza tą ejakulacją a było to przy analku wiec poszło na podłge.
póżniej były odloty z innymi parterkami ale bez wytrysków. Krzyki płacze itd-najbardziej lubie jak kobieta płacze z rozkoszy.
Awatar użytkownika
mlody17
Bywalec
Bywalec
Postautor: mlody17 » 25 sty 2006, 01:47

fajna82 pisze:mój misio tak spanikował, że zaczął mnie po twarzy tłuc

damski bokser <glaszcze>

Moze masz takie cos ze jak dostajesz orgazm szybciej zaczyna krew plynac i mozesz przez to
...Już od dawna razem
Na Wieki tak bedzie...
..::Kocham Cię::..
Awatar użytkownika
LOVE_DOCTOR
Zaglądający
Zaglądający
Re: Trace przytomność...

Postautor: LOVE_DOCTOR » 26 sty 2006, 02:25

fajna82 pisze:Dziwna sprawa! Trzeci raz zdarzyło mi się po prostu stracić przytomność po orgazmie...

Powiem krótko... zazdroszczę twojemu partnerowi wrażeń wzrokowych, a tobie hiper orgazmu.. :)
Wszystko w kobiecie pociąga mnie do jej seksualizmu...
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 26 sty 2006, 11:55

Nie straszcie tutaj bogu ducha winnej kobiety jakimiś epilepsjami czy problemami natury neurologicznej, bo nie przystoi. Być może po prostu ostatnio wpadła w taki stan w czasie seksu, że odbiera bodźce dużo silniej niż poprzednio. Przeładowanie sensoryczne to całkiem dobra droga do utraty świadomości. Nie ma czego się tu obawiać. A poza tym, Fajna, jeśli cię to niepokoi, to zawsze możesz załapać się na wizytę u jakiegoś lekarza... inna sprawa, że wątpię, czy uznałby to za jakikolwiek objaw.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”