Problem :(
Moderator: modTeam
Problem :(
Witajcie.
Chodzi o to, ze podczas stosunku, moj chlopak w pewnym momencie poczol straczny bol czlonka i kiedy go wyjal strasznie krew zaczela leciec. I on twierdzi, ze zerwala mu sie jakas zylka albo skorka:(( Powiedzcie mi czy to moze byc cos powaznego? i od czego to sie moglo stac? Nie moge go do lekarza zaciagnac i strasznie sie o niego martwie!!
Moze jakis chlopak mial cos takiego i moglby sie wypowiedziec?
Pozdrawiam
Chodzi o to, ze podczas stosunku, moj chlopak w pewnym momencie poczol straczny bol czlonka i kiedy go wyjal strasznie krew zaczela leciec. I on twierdzi, ze zerwala mu sie jakas zylka albo skorka:(( Powiedzcie mi czy to moze byc cos powaznego? i od czego to sie moglo stac? Nie moge go do lekarza zaciagnac i strasznie sie o niego martwie!!
Moze jakis chlopak mial cos takiego i moglby sie wypowiedziec?
Pozdrawiam
fish pisze: Lepiej niech to chirurg obejrzy, najwyżej założy parę szwów.
I nie wspominaj mu, że to ku**wsko boli.
Dziwi mnie, że tak bardzo się boi iść do lekarza. W sprawach tego typu to powinno być pierwsze co powinien zrobić. Jeśli chcesz się o niego odpowiednio zatroszczyć to postaraj się go jednak namówić do pójścia do lekarza.
Nom probuje jak moge. Chocby nie wiem co to go tam zaciagne. Czyli jest mozliwosc, ze wszystko wroci do normy? Tzn da sie to "naprawic".
Calvin a miales cos takiego, ze wiesz ze to ku**wsko boli. Chociaz wiem, ze to moze z racji miejsca moze bolec i to bardzo.
Calvin a miales cos takiego, ze wiesz ze to ku**wsko boli. Chociaz wiem, ze to moze z racji miejsca moze bolec i to bardzo.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2005, 14:13 przez A_g_u_l_a, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak lekarz obejrzy i stwierdzi, że nie trzeba szwów to będzie wszystko ok. Jak nie pójdzie a wędzidełko będzie na prawde zerwane moga wystąpić później problemy we współżyciu.
Poszukaj na forum byl chyba podobny problem i tam było więcej informacji.
Poszukaj na forum byl chyba podobny problem i tam było więcej informacji.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Andrew pisze:E tam normalnie sie sam obrzezał ! ja bym to zerwał do koca przyłozył lód , nałozył to co sie stozuje jak zab krwawi by zatamować kwawienie , i po kłopocie ! ale wiem ze niektórzy sie cackac z sobą umią !
o ja .. troche to masochistyczne
btw co do tematu.. to juz cos takiego bylo.. z tym ze jakis chlopak sie wypowiadal
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
Pituś pisze:btw co do tematu.. to juz cos takiego bylo.. z tym ze jakis chlopak sie wypowiadal
A_g_u_l_a pisze:A macie linka? Bo nie moge znalesc takiego tematu
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=4902
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- milenka112
- Entuzjasta
kurcze mojemu facetowi też się to wczoraj stało:( urwało mu się coś i teraz go boli.byliśmy na pogotowiu, bo akurat święto było i nikt nie przyjmował.
chirurg powiedział,żeby to tak zostawić jak jest. no ale skoro to było, to widocznie było do czegoś potrzebne... a teraz jak tego nie ma to co (!?)
uff...dobrze, że jestem kobietą
chirurg powiedział,żeby to tak zostawić jak jest. no ale skoro to było, to widocznie było do czegoś potrzebne... a teraz jak tego nie ma to co (!?)
uff...dobrze, że jestem kobietą

- milenka112
- Entuzjasta
- Entuzjasta
TFA pisze:kurde ja nie wyobrazam sobie zeby mi sie to zerwalo ale ja mam dosyc solidne to wedzidelko, bol i naciaganie czulem wiele razy podczas stosunku ale do zerwania to chyba musialaby miec drut kolczasty w pochwie.
U mnie wystepuje podobna sytuacja, ale ja byc dopiero poczatkujacy w sprawach sex.
saker33 pisze:dobrze ze tydzien a nie rok !
Dokladnie, moglo byc gorzej, a tydzien da sie wytrzymac

"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”