problem - zupelnie inne zachowanie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
problem - zupelnie inne zachowanie

Postautor: sabinka » 16 gru 2005, 13:03

witam! :)
ja tu powracam co jakis czas na forum kiedy tylko znajde w sobie albo w swoim zwiazku jakis problem :D
przejrzalam przed chwila szukacza i nie znalazlam nic na moj temat niestety :) (a myslalam ze tu juz wszystko bylo poruszone :D )

wiec... chodzi o pewna sprawde ktora jest dla mnie baardzo dziwna..
otoz kiedy jestem sama w domu i wiem ze ma przyjsc do mnie moj boy..... albo po prostu kiedy jestem sama to potrafie sobie wymyslac swietne jakies sceneriusze erotyczne, albo myslec o tym co bedziemy robic, albo wymyslac jak to ja zaczne gre wstepna itd itp.....
i co?
i kiedy on do mnie przychodzi to nie wiem co sie ze mna dzieje :| i tak czekam az on zacznie (tzn nie tak calkiem ze nie wykazuje zadnego zainteresowania, ale np wymyslilam sobie jakas fajna rzecz i realizuje ja w 1/3 i czekam az on cos zrobi)

no nie wiem dla mnie to jest takie dziwne i chore, ze kiedy juz "przychodzi cos do czego" to nie potrafie zrealizowac swoich fantazji :|

PS. i chodzi mi tutaj tylko o sam moment "zaczecia" bo kiedy sie juz troche nakrece to sie rozbestwiam strasznie :D no ale to mnie .... denerwuje bardzo szczerze mowiac :/ i wiem ze to moj problem i ze on mnie denerwuje i nic nie moge poradzic na to :?

jakie porady ???
Dajmar
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dajmar » 16 gru 2005, 18:14

Z tego co piszesz to...nie mozesz sie przelamac :-), Musisz postanowic na swoim i dopiac celu, albo zawsze juz bedziesz tego unikac :P <aniolek2> . Tez mialem takie problemy, powod? niewiem, balem sie po prostu chyba;-) jakos reakcji jaka bedzie z drugiej strony, to byl blad bo wlasnie oto w tym chodzi aby sie nie bac i wkoncu dopiac swego - przelamac sie. Jesli to zrobisz w 95% to juz bedzie bardzo zadowolona i bedziesz wiedziala ze jest to przyjemne i ze stac cie na 100%. Pozdrawiam i zycze powodzenia
Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
AiWen

Postautor: AiWen » 16 gru 2005, 19:08

też mam taki problem. irytujący.Po tzw. rozluźniaczu idzie łątwo (najlepiej coś procentowego), ale odbiera 100% przyjemność, przynajmniej mi. a zresztą, ja się wtydzę/ boję/ nie wiem jak zareaguje mój partner ale co tam trzeba próbować :) Jak raz przebreniesz to później będzie szło gładko ;) Facet będzie narzekał, że wysysasz z niego energię :D
Saint82
Początkujący
Początkujący
Postautor: Saint82 » 16 gru 2005, 20:25

Nie ma się czego bać. Co jak co ale my (tzn. płeć brzydsza) zazwyczaj jesteśmy otwarci na takie zabawy. Dlatego też nie sądzę aby Twój chłopak miał coś przeciwko temu. Odwagi i do dzieła. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 16 gru 2005, 20:54

na początku też miałam ten problem - świetne scenariusze w głowie i totalny paraliż , kiedy nadarzała się możliwość realizacji.
przejdzie, jak samą siebie przekonasz, że Twoja inicjatywa sprawi mu dziką radość, a Tobie niesamowitą satysfakcję pierwsze przełamanie się :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 gru 2005, 21:30

lollirot pisze:na początku też miałam ten problem

dokładnie miałam to samo. a paradoksalnie wyleczyłam sie facetem którym byłam tylko dla seksu. Pomogła mi swiadomosc, ze jak by cos było nie tak to wychodze i po sprawie.
a skoro masz kochajacego faceta masz jeszcze łatwiej, on doceni nawet jak cos nie wyjdzie, na prawde doceni, że robisz cos dla niego
wiecej odwagi
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 16 gru 2005, 22:10

i jas rozwiez tak mialam....
Dzindzer pisze:wyleczyłam sie facetem którym byłam tylko dla seksu. Pomogła mi swiadomosc, ze jak by cos było nie tak to wychodze i po sprawie.

i tutaj tez tak mialam....to byl taki okres w moim zyciu gdzie realizowalam wszystkie moje "fantazje erotyczne", ta swiadomosc, ze jak bedzie cos nie tak, jak sie osmiesze albo cos podobnego to poporstu wyjde i juz go wiecej nie spotkam,to mi pomoglo :)
No Tobie tego nie polecam, bo jestes zajeta juz :)
Sprobuj raz,wcielic w zycie swoj jeden taki plan (ten najmniejszy) i zobaczysz jaka sprawisz mu tym radosc....i z siebie tez bedziesz zadowolona, ze potrafisz pokonac wlasne slabosci ......powodzenia i do dziela :) <browar>
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 gru 2005, 00:08

A czy nie jest tak, ze szukasz u niego pewnego rodzaju potwierdzenia?
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 17 gru 2005, 12:26

Maverick pisze:A czy nie jest tak, ze szukasz u niego pewnego rodzaju potwierdzenia?

jest tak. i kiedy on powie np "ale ja jestem dzisiaj spiacy..." to ja od razu to odbieram jako sygnal na "nie" i daje sobie spokoj a po chwili sobie wyrzucam ze nie dzialam :| qrde jakie to jest glupie <pijak>
zodd
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: zodd » 17 gru 2005, 14:29

Stwierdzenie "jestem spiacy" czy cos takiego wcale nie znaczy nie, tymbardziej ze jak piszesz nie mozesz sie przelamac,, wiec on moze w ogóle nie dostrzegac dzialan z twojej strony, albo przynjmniej nie byc pewnym zamiaru. A twoja inicjatywa, tym bardziej jesli jest to cos wyjatkowego co sobie wymyslilas, wyciagnie go z kazdego zmeczenia, przynajmniej ja tak mam ;)
Awatar użytkownika
theBill
Bywalec
Bywalec
Postautor: theBill » 17 gru 2005, 14:38

mi się wydaje ze jak mówi śpiący to na coś czeka powiedzmy ,,śpiący,, rozbudź mnie ;) a jaaaak <banan> Wtedy trza działać !!
Z tą panią nie zaczynaj - vódka - ty ją w morde ona Cię na ziemie :>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 17 gru 2005, 14:47

śpiący, nie śpiący, jak zaczniesz to i tak będzie miał ochotę <aniolek2>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 17 gru 2005, 16:50

Dokładnie. Wiadomo, że wtedy włącza się dodatkowy akumulator :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 17 gru 2005, 22:03

nie jestem sama:D

zobaczymy jak to bedzie ze mna..
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 gru 2005, 16:48

Przeciez Twój chłopak czeka na tego typu inicjacje z Twej strony !
Mezczyzni mają to do siebie, iż mimo ze maja ochote na sex , nic nie zrobią czekajac na ten ruch dziewczyny , i tak dochodzi do sytuacji , gdzie Ty czekasz na ruch jego ....a On na Twój , mijają godziny i trzeba isc do domu , a w domu i jedno i drugie ma pretensje do całego swiata , jak i do swego lubego ...lubej ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Chili
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chili » 19 gru 2005, 15:26

sabinka pisze:"ale ja jestem dzisiaj spiacy..."

U mojego faceta oznacza to: ja bede lezal na pleckach a ty kochanie dzialaj :) mniej wiecej
Diana King - "Shy Guy" (Dancehall MIX)
ROBINHO razem zdziałamy cuda! :)
Ines

Postautor: Ines » 19 gru 2005, 18:43

Chili pisze:
U mojego faceta oznacza to: ja bede lezal na pleckach a ty kochanie dzialaj :) mniej wiecej

Heh, u mnie podobnie.
Więcej odwagi :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”