cooltlenek pisze:Skolei ja wyczytałem, że kobiety są zdolne (oczywiście jakiś niewielki odsetek) przeżyć orgazm w trakcie intensywnych pieszczot samych piersi, to też bujda?
Nie bujda. Ja jestem zdolna. <aniolek2>
Moderator: modTeam
cooltlenek pisze:Skolei ja wyczytałem, że kobiety są zdolne (oczywiście jakiś niewielki odsetek) przeżyć orgazm w trakcie intensywnych pieszczot samych piersi, to też bujda?
Yasmine pisze:Kobieta zangażowana psychicznie osiągnie orgazm nawet patrzą na ukochanego a pozostałe sumulacje tylko go przyspieszą
Najpier go osiagnie a pozniej go bedzie przyspieszac
złotooka kotka pisze:cooltlenek pisze:Skolei ja wyczytałem, że kobiety są zdolne (oczywiście jakiś niewielki odsetek) przeżyć orgazm w trakcie intensywnych pieszczot samych piersi, to też bujda?
złotooka kotka pisze:cooltlenek pisze:Skolei ja wyczytałem, że kobiety są zdolne (oczywiście jakiś niewielki odsetek) przeżyć orgazm w trakcie intensywnych pieszczot samych piersi, to też bujda?
złotooka kotka pisze:Przykro mi, ze cie rozczaruje
ona niepotrafi sie przyznac ze ma ochote tylko robi mi aluzje abym sie domyslil
pablo_ns pisze:Dotykam jej warg bo ona stwierdzila ze to jest dla niej najlepsze a jak dotykam lechtaczki to ma takie dziwnie uczucie jakby ja cos laskotalo i nie chce abym ja dotykal w tym miejscu.
pablo_ns pisze:nastepnie przy sexie ona mowi ze nie odczuwa zadnego specjalnego podniecenia czy cos w tym stylu. to chyba tyle jak cos to pytajcie
pablo_ns pisze:ona niepotrafi sie przyznac ze ma ochote tylko robi mi aluzje abym sie domyslil
pablo_ns pisze:Dotykam jej warg bo ona stwierdzila ze to jest dla niej najlepsze
pablo_ns pisze:a jak dotykam lechtaczki to ma takie dziwnie uczucie jakby ja cos laskotalo i nie chce abym ja dotykal w tym miejscu
Daj chłopakowi spokój,Ty pewnie za 1szym razem doprowadziłeś kobietę do ekstazy... dobre sobie.Krzych(TenTyp) pisze:Jak xle zabierasz sie za kobieyte to pewnie ja straciesz...
fajna82 pisze:Daj chłopakowi spokój,Ty pewnie za 1szym razem doprowadziłeś kobietę do ekstazy... dobre sobie.
fajna82 pisze:Trzeba dużo ćwiczyć-
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 205 gości