czas na pierwszy raz:)
Moderator: modTeam
czas na pierwszy raz:)
kiedy poczuliscie ze to wlasnie teraz i z ta osoba?:>byla to spontaniczna decyzja czy raczej przemyslana?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
JA uważam ze mojego pierwszego razu nie było.
Wypieranie wspomnień działa
Liczę na natepny, ale za to zacny sexik . A co do tego kiedy poczułem ze właśnie z tą osobą
Wtedy kiedy poczułem ze moge się dalej posówać, być coraz śmielszym w tej materii
Ale to ona zaproponowała, chyba straciła głowe
Wypieranie wspomnień działa
Liczę na natepny, ale za to zacny sexik . A co do tego kiedy poczułem ze właśnie z tą osobą
Wtedy kiedy poczułem ze moge się dalej posówać, być coraz śmielszym w tej materii
Ale to ona zaproponowała, chyba straciła głowe

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Swoja droga głupi ten temat. Nie można mieć wpływu na niektóre rzeczy tak jak nie mozna ich planowac. Jeden bedzie mieć pierwszy raz w wieku 16 lat bo akurat pozna kogoś z kim bedzie chciec to zrobić. Inny bedzie mieć go pare lat poźniej. Jeszcze inni zrobia to po ślubie bo tak akurat chcą. Ile osob tyle moze byc odpowiedzi.
-
- Zaglądający
kina pisze:Wiedzialm z kim to zrobie....ale to ze juz to zrobilismy bylo spontaniczne, nic nie ustalalismy, po prostu tak wyszlo!! Oboje tego chcielismy i pewnego dnia po prostu to sie stalo....
u mnie bylo tak samo.. ale z perspektywy czasu zaluje ze to zrobilem,bo okazalo sie ze to nie byla ta wlasciwa osoba
"Sometimes I wish I've never been born at all..." Queen - Bohemian Rhapsody
kina pisze:nie ktore pewnie beda sie powtarzac, wiec panna yhy sobie poczyta posegreguje i wybierze, bedzie miala gotowa odpowiedz na swoje pytanko usmiech
To ja odpowiem zupełnie bezsensu: 30.02.2001 21:23.3 s ;D
Evil_Genius pisze:o coz... moze nastepnym razem bedzie lepiej
Aha.. trzeba dodać: PIERWSZY RAZ JEST TYLKO RAZ

mariusz pisze:iech go pomina i niech odrazu zrobia to drugi raz Usmiechnij sie! Nie beda przynajmniej rozczarowani..... usmiech
Racja, lepiej od razu sie rozpedzic i zrobic 1,2,3...a potem wspominać pierwsze 3 razy ;p
Wezmę sobie tę radę do serca:)...w końcu trzeba brać pod uwagę opinie bardziej doświadczonych <browar>
...genialne to jest.. <brawo1> może by tak opatentować ten pomysł????
prawdę mówiac wiele razy myslelismy sobie "kurde gdyby tak było jakies zabezpieczenie to najchetniej bysmy to zrobili" i wiele razy mało brakowało ale powstrzymywał nas strach albo jeszcze troche niesmiałosci
ten pierwszy raz był naprawdę spontaniczny....tak po prostu przełamaliśmy ostatnią barierę bez słów, zbednych pytan po prostu oboje poczulismy ze jestesmy własnie tymi osobami z którymi chcemy to zrobic i tak oto sie stało 

- ksiezycowka
- Weteran
yhy;) pisze:kiedy poczuliscie ze to wlasnie teraz i z ta osoba?:>byla to spontaniczna decyzja czy raczej przemyslana?
wiedzieliśmy że to kiedyś nastąpi, nie wadomo było tylko kiedy.
Któregoś wieczora. (dobrze że były gumki). Tak po prostu. I to było rewelacyjne.
Bałem sie że można to spieprzyć poprzez umawianie się, ustalanie, rezyserowanie, a tu wystarczzyło porozumiewawcze spojrzenie...
Evil_Genius pisze:kina napisał/a:
Wiedzialm z kim to zrobie....ale to ze juz to zrobilismy bylo spontaniczne, nic nie ustalalismy, po prostu tak wyszlo!! Oboje tego chcielismy i pewnego dnia po prostu to sie stalo....
u mnie bylo tak samo.. ale z perspektywy czasu zaluje ze to zrobilem,bo okazalo sie ze to nie byla ta wlasciwa osoba no coz... moze nastepnym razem bedzie lepiej
czyli u mnie tak samo
mariusz pisze:Wysłany: 2005-12-13, 23:05
kina napisał/a:
nie ktore pewnie beda sie powtarzac, wiec panna yhy sobie poczyta posegreguje i wybierze, bedzie miala gotowa odpowiedz na swoje pytanko usmiech
To ja odpowiem zupełnie bezsensu: 30.02.2001 21:23.3 s ;D
a od kiedy luty ma 30 dni?? <aniolek2> To jest ten bezsens??
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
A ja strasznie żałuję...miałam prawie 15 lat. Byłam za głupia, za młoda i zachowałam się jak szmata. Chciałam wymazać z pamięci ale się nie dało. Chciałam żeby to było magiczne ale nie przemyslałam tego. Spontan zero magii...namiot, kanadyjka, i tak samo głupi gówniaż jak ja- rozpłynął się tak samo szybko jak skończyły się wakacje. Zniknął. Miałam poważne załamanie i nikomu nie mogłam tego powiedzieć.Płakałam chyba 2 tygodnie. Jak z Bravo Girl. Trochę zabrało mi to czasu aż zdołałam przytulić sie do kolejnego faceta. Przestrzegam- myślcie. ja nie myślałam i plułam sobie długo w twarz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”