trzecia osoba ale nie trojkacik...
Moderator: modTeam
- lord dream
- Entuzjasta
Dużo się na forum wątków przewija o trójkącikach i innych konfiguracjach w sypialni... Ale wiadomo, że jak ktoś ma stały związek to większość nie bardzo ma ochote żeby ktoś inny zajmował się naszym partnerem... Zreszta chcieć (i mieć fantazje) to jedno a zrobić to drugie. Ale może rozwiązaniem jest trzecia osoba TYLKO oglądająca nas w akcji... A przy okazji może robiąca zdjęcia, może się masturbująca.... I co tam jeszcze komu do głowy przyjdzie... W każdym razie będąca troche z boku. Ostatnio z dziewczyną często o tym mówimy... Co wy na to... Lekko na ekshibicjonizm zakrawa chyba nie?? <bicz2>
- lord dream
- Entuzjasta
Pegaz pisze:Nie rozumiem co ta trzecia osoba miała by robić..
Mniesza z tym co ona miałaby robić. Tu chodzi o naszą chęć bycia podglądanym, obserwowanym.... Zreszta napisałem
lord dream pisze:A przy okazji może robiąca zdjęcia, może się masturbująca.... I co tam jeszcze komu do głowy przyjdzie...
A może później byłoby coś wiecej niż tylko oglądanie...
lord dream pisze:lord dream napisał/a:
A przy okazji może robiąca zdjęcia, może się masturbująca.... I co tam jeszcze komu do głowy przyjdzie...
A może później byłoby coś wiecej niż tylko oglądanie...
a gdzie byłaby granica?? Był już wątek pt Swingersi, może to by Ci sie podobało??
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
mrt pisze:Ja gdybym już tak miała robić ze swoim facetem, to wolałabym za kasę
O nie - mi sie to wrecz przeciwnie skojarzylo
soul of a woman was created below
lollirot pisze:e, chyba bardziej nakrecajace, jak przypadkiem ktos przylapie, albo kochanie sie w lasku w miare przy brzegu coby bylo troche widac ze sciezki ;PPP
Niewiem czy kazdego by to krecilo;-) jak matka mnie przylapala to troszeczke byla zdziwiona ale przyjela to spokojnie i powiedziala "Oj kubuś kubuś, tylko zebys potem nieplakal" chyba jasne oco chodzilo;-), ale ladnie wyszla z pokoju i pozwolila nam polezec, porozmawiac i w koncu sie ubrac

Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
wchodzi moja byla dziewczyna do pokoju jej siostry... jej siostra z chlopakiem baraszkują... a moja byla... ups...
przeszkadzam?
na co siostra mojej bylej, nie:)
a no to dobrze... to kontynuujcie, ja tylko wezme sobie bielizne z szuflady
a co tam, czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce
wchodzi moja byla dziewczyna do pokoju jej siostry... jej siostra z chlopakiem baraszkują... a moja byla... ups...
przeszkadzam?
na co siostra mojej bylej, nie:)
a no to dobrze... to kontynuujcie, ja tylko wezme sobie bielizne z szuflady
a co tam, czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce
pozdrawiam serdecznie
Offik
Offik
- Wolfshade#
- Bywalec
Nie zastanawiałem się nad tym. Jedyne co przychodziło mi do głowy to nagrać filmik jak się kochamy (tylko bez twarzy - nie chcę żeby mnie później ktoś wytykał paluchami
) i dać na jakąś stronę. Jest kilka takich stron, gdzie można umieszczać takie filmy i komentować filmy innych.
Ale to tylko taka myśl
Nie mam ochoty wprowadzać jej w życie, choć wiem, że niektórych takie coś kręci
.
Ale to tylko taka myśl
Nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
- joj_sport87
- Maniak