Yasmine pisze:Andrew pisze:O tym sie nie rozmawia
ja tam porozmawiac sobie czasami lubie
Ja też , nie ma to jak szczera rozmowa na tematy tabu
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:gargul pisze:Po prostu porozmawiaj z nią o seksie
Tylko nie w łóżku, a na spacerze czy jakimś tam innym neutralnym miejscu.
bubu pisze:Jeśli chodzi o rozmowy to idzie ciężko ona nie najlepiej czuje się w tym temacie i do tej pory nie moglem do niej dotrzec, w łóżku (kiedy u niej nocuje) próbuje ją pieścić coraz intensywniej i choć pozwala mi na coraz więcej i tak słysze po jakimś czasie "Mentor przestań"... i tak dalej nic a miesiące mijają trzy, cztery ...
Nie wiem ile lat ma Twoja dziewczyna, ale wydaje mi się, że jeśli mniej niż 18, to ma jeszcze nieukształtowane poglądy na te tematy. Zresztą jesteście ze sobą dopiero 3 miesiące, to krótko, ona pewnie potrzebuje czasu, żeby przekonać się czy to Ty jesteś właśnie tym "właściwym" (zakładam, że ona jest dziewicą). Ja na Twoim miejscu jak najszybciej "wybadałbym" jakie ona ma podejście do seksu w ogóle, to znaczy, czy przypadkiem nie aż tak radykalne, że chcę czekać z tym do ślubu. Jeśli nie, to uzbroj się w cierpliwość, nie bądź nachalny, przez jakiś czas nie nalegaj i dawaj jej ciągle do zrozumienia, że Ci na niej bardzo zależy. Myślę, że w przeciągu kolejnych paru miesięcy w końcu się przełamie.Arkady pisze:jesteście ze sobą dopiero 3 miesiące, to krótko, ona pewnie potrzebuje czasu

bo to sie wie i czuje kiedy dziewczyna jest gotowa Mia pisze:bo to sie wie i czuje kiedy dziewczyna jest gotowa
Mia pisze:Jak na razie pozwala tylko na calowanie to caluj a na pewno wkrotce pozwoli na wiecej
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 466 gości