pomocy... :/
Moderator: modTeam
pomocy... :/
Jak zmniejszyć popęd seksualny u faceta Czy istnieją jakieś leki bez recepty ?
Jak zmniejszyć popęd seksualny u faceta Czy istnieją jakieś leki bez recepty ?
a po co?? Az tak bardzo Ci sie chce ze wytrzymac nie mozesz i drazni Cie to.....
A dlaczego bez recepty?? Jak masz az tak ogromny problem z tym to udaj sie do sexuologa na przyklad.....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- blacknessie
- Pasjonat
Nic zlego w tym niewidzicie awwww... Ale to sie czasami potrafi robic meczonce znam z autopsji . Ostatnio nawet tak sie w tramwaju rozmarzylem ze jak kanar poprosil bileciki to mu powiedzialem "cycek" -.- Bo akurat o slicznych kragluch mieciutkich piersiach mojego skarbu myslalem . Zaluje ze niezrobilem zdjecia miny tego pana .
Btw. Probowales sie po prostu strzepac ? .
A co do wypelnianai calego wolnego czasu to ja nawet jak niemam 5 minut zeby sie odlac potrafie myslec tylko i wylacznie o seksie robiac zupelnie cos innego . Wiec to raczej niedziala :d
Btw. Probowales sie po prostu strzepac ? .
A co do wypelnianai calego wolnego czasu to ja nawet jak niemam 5 minut zeby sie odlac potrafie myslec tylko i wylacznie o seksie robiac zupelnie cos innego . Wiec to raczej niedziala :d
tr3sor pisze:Ostatnio nawet tak sie w tramwaju rozmarzylem ze jak kanar poprosil bileciki to mu powiedzialem "cycek" -.- Bo akurat o slicznych kragluch mieciutkich piersiach mojego skarbu myslalem
oj dokładnie tak samo mam że mi się też coś "przejęzyczy" gdy się wyłaczam marząc o mojej Niuni <aniolek2>
z_i_x (bez obrazy) ale na plebani nie po to wam kompter kupiono żeby na takie fora wchodzic
Do swojego " dodaj" x2 i dalej bedzie to za mało !
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 08:12 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Do swojego dodaj x2 i dalej bedzie to za mało !
nie pitol milabys 60 lat dziadusiu ?
wiek gosi =18 dodac 2x wiek gosi to bedzie 54 + dalej
oj wyszlo szydlo z wora
<browar> na zdrowie bo to dobre lekarstwo
PS mnie Gosia tez ma za starego piernika wiec sie nie przejmuj
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Bender pisze:wiek gosi =18 dodac 2x wiek gosi to bedzie 54 + dalej
To ja mam słabe baterie w kalkulatorze bo mi z 2x18 wychodzi tylko 36...
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 14:20 przez Klemens, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sir Charles
- Weteran
Rany kwestia interpretacji , a ja sie potem dziwie ze mnie tu mało kto rozumie !
To nie jest wyzsza matma tylko ta najprostrza - Bender chce skomplikować cos co jest proste , do wieku Gosi trzeba dodać x2- (dodac ) w senscie jak sie bedzie pisac równanie dipisać x2, 18x2 = ?
[ Dodano: 2005-12-06, 08:14 ]
nie dodac 2 x wiek gosi tylko wiek Gosi x 2
to masz to samo co
cegła wazy kilo i pół cegły ile wazy jedna cegła ! ??
To nie jest wyzsza matma tylko ta najprostrza - Bender chce skomplikować cos co jest proste , do wieku Gosi trzeba dodać x2- (dodac ) w senscie jak sie bedzie pisac równanie dipisać x2, 18x2 = ?
[ Dodano: 2005-12-06, 08:14 ]
Bender pisze:wiek gosi =18 dodac 2x wiek gosi to bedzie 54 + dalej
nie dodac 2 x wiek gosi tylko wiek Gosi x 2
to masz to samo co
cegła wazy kilo i pół cegły ile wazy jedna cegła ! ??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”