Ejakulacja u Kobiet??
Moderator: modTeam

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Nie wszystkie kobiety mozna doprowadzic do takiego stanu , według badan podobno tylko 2% kobiet doswiadcza tegoż stanu !
Widać nasze Panie z forum, jako, że nie chcą się wypowiadać na ten temat,nie mieszczą się w tych statystycznych 2%
Czyżby na prawdę żadna tego nie doświadczyła? Wygląda na to, że moja jest tu wyjątkiem, z czego się cieszę.
hmmmmmmm, o tej ejakulacji u kobiet to już czytałem dawno. Chyba zdażyło mi się raz coś takiego przeżyć z moją ukochaną, pieścilem ją wtedy języczkiem i w chwili gdy doznała orgazmu poczułem jakby taką falkę świeżych soczków, które były odrobinę innego smaku i konsystencji, to było mniej gęste (to znaczy w ogóle chyba nie było gęste i kleiste jak zwykłe soczki czyli lubrykat). Fajne to było dla mnie uczucie takiego malutkiego wytrysku u mojej ukochanej w reakcji na moje pieszczoty. Szkoda tylko że nie potrzafię znów tego dokonać. Podczas seksu to niewiem czy miewa takie wytryski bo nie czuję by coś tak po mnie ściekało opróćz mojej śmietanki:) bo zwykle to ja pierwszy konczę (niestety
)
Szkoda że informacja na ten temat jest po angielsku a ja nic nie kumam w tym języku:( hm może Agnieszkę namówić by przetłumaczyła to i dodała do stronki? Maverick
jako moderator powinieneś chyba podrzucić Agnieszce ten pomysł
Pozdrawiam

Szkoda że informacja na ten temat jest po angielsku a ja nic nie kumam w tym języku:( hm może Agnieszkę namówić by przetłumaczyła to i dodała do stronki? Maverick
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”