Ejakulacja u Kobiet??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 maja 2004, 12:49

Nie wszystkie kobiety mozna doprowadzic do takiego stanu , według badan podobno tylko 2% kobiet doswiadcza tegoż stanu !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 03 maja 2004, 12:54

Nie wszystkie kobiety mozna doprowadzic do takiego stanu , według badan podobno tylko 2% kobiet doswiadcza tegoż stanu !

A nie wiesz moze czy jest to uwarunkowane genetycznie czy od czego to zalezy?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 maja 2004, 13:13

;) Jak to mawiaja same zainteresowane ......... nie kazdy facet potrafi doprowadzic kobietę do takiego stanu by to przezyła ! Ale gdzie lezy prawda ?? licho wie ? zalezy to na pewno od stanu emocjonalnego , uczuciowego , podniecenia , jak i samej zapewne techniki tylko gdzie te kobiety które to przezyły ? i chciały by tu o tym powiedzieć ???? zły temat chyba w zlym miejscu!! :D albowiem tu same małolaty ! ;) ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 03 maja 2004, 15:55

małolaty...
może i tak.. ja aż tak nie miałam :-) ale nie żałuję, zdecydowanie wystarczy mi to, co wydobywa się ze mnie :-)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 maja 2004, 18:30

ja aż tak nie miałam ale nie żałuję, zdecydowanie wystarczy mi to, co wydobywa się ze mnie

No tak, jak się nie ma tego co się lubi, to się lubi to co się ma :562:
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 maja 2004, 20:21

Widać nasze Panie z forum, jako, że nie chcą się wypowiadać na ten temat,nie mieszczą się w tych statystycznych 2%
Czyżby na prawdę żadna tego nie doświadczyła? Wygląda na to, że moja jest tu wyjątkiem, z czego się cieszę.
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 19 maja 2004, 00:00

hmmmmmmm, o tej ejakulacji u kobiet to już czytałem dawno. Chyba zdażyło mi się raz coś takiego przeżyć z moją ukochaną, pieścilem ją wtedy języczkiem i w chwili gdy doznała orgazmu poczułem jakby taką falkę świeżych soczków, które były odrobinę innego smaku i konsystencji, to było mniej gęste (to znaczy w ogóle chyba nie było gęste i kleiste jak zwykłe soczki czyli lubrykat). Fajne to było dla mnie uczucie takiego malutkiego wytrysku u mojej ukochanej w reakcji na moje pieszczoty. Szkoda tylko że nie potrzafię znów tego dokonać. Podczas seksu to niewiem czy miewa takie wytryski bo nie czuję by coś tak po mnie ściekało opróćz mojej śmietanki:) bo zwykle to ja pierwszy konczę (niestety :()
Szkoda że informacja na ten temat jest po angielsku a ja nic nie kumam w tym języku:( hm może Agnieszkę namówić by przetłumaczyła to i dodała do stronki? Maverick :) jako moderator powinieneś chyba podrzucić Agnieszce ten pomysł :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 19 maja 2004, 18:17

Artykuł ktory podałam jest całkiem porzadny ale niestety dośc długi wiec raczej nie podejme sie tłumaczenia go bo jednak troche z tym roboty by bylo ale moze ktos kto nie ma tyle obowiazkow na codzien by sie podlaj czegos takiego o ile agnieszka chcialaby ten artykuł na stronie umiescic.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”