Dal czego tak trudno Wam zrozumiec
Emmiii ona jest jeszcze bardzo młoda, moze jej sie wiele zmienic. Czy jest obowiazek lubienia spermy. Co ma zrobic jak ma wstret. Seks to nie zmuszanie sie siła do czegos.
Ja tez nie lubie spermy jej smaku, zapachu glutowatosci, nie lubie jak sie facet na mnie spuszcza, dla tego robi to rzadko, bo mi automatycznie mija przyjemnośc, po prostu robi mi sie mdło. Do srodka jest spoko. Ja podkładam sobie recznik, nie chce mi sie ciagle prac czegos i oczywiście chusteczki czy reczniczek papierowy by sie wytrzec i nie latac zaraz do łazienki.
gargul moze ona sie boi ciazy. Postaraj sie z nia rozmawiac. a jesli mozna zapytac to w jakim wieku jest Twoja partnerka
Jesli chodzi o te pigułki to zaproponuj, że razem pójdziesz z nia do lekarza, że poczekasz na nia przed gabinetem. Okaz, ze zalezy ci na niej. Moze wtedy jakos zmieni postepowanie.
Robaczek pisze:yy a moj facet brzydzi się własnej spermy..
no czegos takiego własnie nie kumam, my mamy sie nie brzydzic a oni moga. Mój którys tam ex tak miał
zel pisze:tak troche dziwnie że się brzydzi mną... bo przecież sperma to cześć mnie...
nie czesc ciebie a wydzielina Twoja, tak jak inne płyny ustrojowe. Nie bierzcie drodzy panowie tak do siebie tego, ze sperma to czesc was. To nie jest tak, że kobieta która ma wielkie ale do spermy ma je do was.