mój facet stał się maniakiem wytrysku na moje ciało
Moderator: modTeam
mój facet stał się maniakiem wytrysku na moje ciało
Juz od jakiegoś czasu zauważyłam że mój facet woli mieć wytrysk na moje ciało niż we mnie. Wiem że się ciąży nie boi (bo zabezpieczamy się odpowiednio). Ja lubię jak to robi... ale ostatnio traktuje to jako jedyne możliwe miejsce na wytrysk.... A gdy go pytam czemu.. to mi mówi że to takie seksowne... (nie mówie ze nie, ale do środeczka też jest super:) )
Czy wam się też to zdarza?
Czy wam się też to zdarza?
emmiii pisze:ktoś słyszał o tym, że facet jedzący ananasy ma słodką i dobrą w smaku spermę???
podobno to działa
a ja nie lubię jak on dostaje wytrysku we mnie
czemu??
emmiii pisze:jeśli chodzi o ice creama to nie nawidzę finału w ustach
to akurat mi nie przeszkadza... ale chodzi mi o to ze on teraz tryska na mój brzuch, piersi albo pupę i plecy (gdy kochamy sie od tyłu)
-
- Zaglądający
hmm mój facet jak się kochamy przewaznie kończy na mnie. Z tego co wiem, to ma obawy przed ciążą choc i tak sie zabezpieczamy pigułkami, no i mam jeszcze jedno pytanie - jak sobie radzicie, kiedy wytrysk następuje do srodka? Jak lezycie na kanapie i wszystko cieknie na czyste przescieradło? A moze sie jakos zabezpieczacie recznikami czy czyms? Bo w sumie zrobilismy TO raz do srodka, ale wtedy wszystko od razu pociekło na kołdrę
tylk ze sie potem okazało, że on swojego penisa wyciagał jak jeszcze miał wytrysk... a tak bardzo marzę, żeby kończył we mnie 

i ciągle zatracam się w tym bagnie...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Jakiś master archwista powienien pamiętac jak to się nazywało
Zreszta można poszukac "prześcieradło"w wyszukiwarce i chyba znadzie tak mi sie wydaje
Robaczku może powinnac mu powiedziec to co chcesz ..
Jakiś master archwista powienien pamiętac jak to się nazywało
Zreszta można poszukac "prześcieradło"w wyszukiwarce i chyba znadzie tak mi sie wydaje
Robaczku może powinnac mu powiedziec to co chcesz ..
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”