całowanie
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Jaka jest technika całowania?
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Blazej30 pisze:Ze pilka jest okrągła,bramki są dwie. Ze jest 22 zawodników i sędZia.Ze najlepszym bramkażem jest dudek.Ze nie mozna dotykać piłki reką.Ze jest spalony itd itd
ta, a pan strejlau jest stary i niedługo umrze.
pytanie o technikę jest złe - powinno być o techniki:) ale wszystko trzeba wyczuc, teoria nic Ci nie da.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
student21 pisze:Blazej30: Pieknie... to caluje sie zupelnie inaczej niz gra w pilke!!! Tyle!
no ja też zauważyłem pewne różnice między piłka nożną a całowaniem.
Ale jest też jedna bardzo ciekawa wspólna rzecz: i w jednym i drugim nie jest tak że gra sie "tylko do przodu".
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Sir Charles
- Weteran
Ze pilka jest okrągła,bramki są dwie. Ze jest 22 zawodników i sędZia.Ze najlepszym bramkażem jest dudek.Ze nie mozna dotykać piłki reką.Ze jest spalony itd itd
Zglupiales? Jak w wieku 30 lat nie odrozniasz znaczen wyrazow "technika" i "reguly", to sie nie dziwie, ze nikogo nie mozesz sobie znalezc.
robinho pisze:no ja też zauważyłem pewne różnice między piłka nożną a całowaniem.
Przeciez ja nie porownywalem pilki noznej do calowania! Ja porownywalem fakt, ze w obu "dyscyplinach" raczej trudno jest wytlumaczyc "na sucho" na czym polega swoista technika. IS THAT CLEAR?
soul of a woman was created below
kina pisze:robinho napisał/a:
tymbardziej że to mogłoby sugerować że chłopaki trenowali razem
heheheheh cale szczescie ze nikt mi tego wczesniej nie sugerowal bo pewnie szukalabym podobienstw
<browar> <browar>
co innego z dziewczynami: słyszalłem ż ejedna z moich koleżanek uczyła kiedyś inną dziewczynę której ja wtedy nie znałem jak się całować...
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
A ja dodam, że cała technika i sposoby pocałunków przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie, gdy będziesz całował się z odpowiednia kobietą - taką, której ufasz, która nie obniża Twego poczucia własnej wartości i w której towarzystwie czujesz się doskonale/spokojnie etcetera. Wtedy nawet gdy ten pocałunek nie będzie taki, jak sobie wymarzyłeś czy zaplanowałeś, nic się nie stanie i nikt o nic nie będzie mial pretensji:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Sir Charles pisze:A ja dodam, że cała technika i sposoby pocałunków przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie, gdy będziesz całował się z odpowiednia kobietą - taką, której ufasz, która nie obniża Twego poczucia własnej wartości i w której towarzystwie czujesz się doskonale/spokojnie etcetera. Wtedy nawet gdy ten pocałunek nie będzie taki, jak sobie wymarzyłeś czy zaplanowałeś, nic się nie stanie i nikt o nic nie będzie mial pretensji:)
I tutaj musze się (niestety ) zgodzić z Tedem <browar> Ja jeszcze dodam że nie może byc jednej uniwersalnej techniki całowania bo raz Ci dziewczyna powie że do bani całujesz a druga że jestes w tym ścwietny.
- Wstreciucha
- Weteran
Blazej30 pisze:Jaka jest technika całowania?
Technika calowania jest zalezna od wielu zewnetrznych i wewnetrznych czynnikow. Ale wg mnie powinienes zdac sie na partnerke, i wybadac jakimi pocalunkami Cie obdarzy, a wiec przejac inicjatywe ale poczekac na wzajmnosc, a wtedy od razu zaskoczysz jak lubi byc calowana. Zaczelabym od mieciutkich pocalunkow bez "french kissa" bo mozesz ja sploszyc , wiec za nim wlozysz w jej usta jezyk, zajmij sie samymi wargami, piesc je swoimi , liz koniuszkiem jezyka i leciutenko ssij dolna warge <aniolek2> Zmieniaj szybkosc - raz powolutku a raz szybciej i intensywniej, to podnosi cisnienie MOzesz tez potem zabrac sie do wybadanie jej wnetrza ust jezykiem oraz calego wnetrza jej buzki, no i oczywiscie ssij jezyczek. Uwazaj z przygryzaniem , nie kazdy to lubi , i nie liz sie na sile na "okretke" to straszne :D:D mozna sie znudzic po 10 sekundach <aniolek2>
A moje pytanie brzmi - o jakich pocalunkach mowimy?, bo ja skupilam sie na calowaniu ust <eee...> a o pocalunkach ich sposobach oraz miejscach nadajacych sie do calowania chyba moznaby ksiazke napisac
<browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta
- Weteran
Poncjusz Piłat pisze:Technika jest prosta - trzeba zbliżyć się do siebie ustami, a następnie dać ponieść. Natura zrobi resztę.
nieprawda czasem jedna osoba z tego milosnego duetu daje sie poniesc a druga nie wie jak sie zachowac <aniolek2> albo wpycha jezor na sile i ma sie wrazenie ze stara sie nam wybydac watrobe przez gardlo <aniolek2> rozne sa typy
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
kilka ogolnych zasad:
1. Nie wpychaj jezora ile popadnie
2. Nie wtryniaj zebow do muzi i bron boze nie uderzaj nimi w zeby osoby z ktora sie calujesz (przynajmniej ja takiego czegos nie toleruje)
3. Nie slin sie jak buldog...
4. Przyjemniej by bylo gdyby nie smierdzialo ci z ust
5. Nie zachowuj sie jak napalony chlopiec - lepiej spokojnie, pomalu...
1. Nie wpychaj jezora ile popadnie
2. Nie wtryniaj zebow do muzi i bron boze nie uderzaj nimi w zeby osoby z ktora sie calujesz (przynajmniej ja takiego czegos nie toleruje)
3. Nie slin sie jak buldog...
4. Przyjemniej by bylo gdyby nie smierdzialo ci z ust
5. Nie zachowuj sie jak napalony chlopiec - lepiej spokojnie, pomalu...
- Wstreciucha
- Weteran
- Entuzjasta
Wstreciucha pisze:Poncjusz Piłat pisze:Technika jest prosta - trzeba zbliżyć się do siebie ustami, a następnie dać ponieść. Natura zrobi resztę.
nieprawda czasem jedna osoba z tego milosnego duetu daje sie poniesc a druga nie wie jak sie zachowac <aniolek2> albo wpycha jezor na sile i ma sie wrazenie ze stara sie nam wybydac watrobe przez gardlo <aniolek2> rozne sa typy
To efekt zagłuszania natury. Jak się jej zwiąże ręce, to nie będzie mogła wiele zdziałać.
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
krzyniu pisze:a skad wiesz ze ma 30 ? przeciez nick o niczym nam nie mowi
Nick niekoniecznie musi mowic, ale wczesniejsze posty juz tak
Blazej30 pisze:cześć Tadziu
Piszę żeby Cię pocieszyć. Pod wieloma względami jestem podobny do Ciebie. Tylko że mam 30 lat.
w ujemnej czasoprzestrzeni i dodatnim duszoczasie...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”