Czy to prawda? czy to możliwe?
Moderator: modTeam
Czy to prawda? czy to możliwe?
Mam do was pytane.
Ostatnio spotkałem się z takim stwierdzeniem że po wprowadzeniu członka do pochwy kobieta może tak zacisnąć mięśnie pochwy (na skutek stresu bądź wytrenowania) że facet nie będzie w stanie wyjąć członka z pochwy i do uwolnienia konieczna będzie interwencja osób trzecich.
Powiedzcie mi czy to prawda czy to tylko fantazje moich kolegów.
Pozdrawiam
Ostatnio spotkałem się z takim stwierdzeniem że po wprowadzeniu członka do pochwy kobieta może tak zacisnąć mięśnie pochwy (na skutek stresu bądź wytrenowania) że facet nie będzie w stanie wyjąć członka z pochwy i do uwolnienia konieczna będzie interwencja osób trzecich.
Powiedzcie mi czy to prawda czy to tylko fantazje moich kolegów.
Pozdrawiam
Dla mnie to fikcja , nie spotkałem sie z czymś takiem , ale spotkałem sie z opowiesciami na ten temat , jak to w miejscu pracy sie ciupciali , i potrzebny był lekarz celem podania zaszczyku rozlunajacego !
rozumiem otwartego parasola ze z dupy wyciagnać sie nie da , ale zeby fiutka z cipki
, osobscie nie wierze w to , ale kto wie <aniolek2>
znam budowe anatomiczną penisa , jaki pochwy ...wiec ?
rozumiem otwartego parasola ze z dupy wyciagnać sie nie da , ale zeby fiutka z cipki
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Dla mnie to fikcja , nie spotkałem sie z czymś takiem , ale spotkałem sie z opowiesciami na ten temat , jak to w miejscu pracy sie ciupciali , i potrzebny był lekarz celem podania zaszczyku rozlunajacego !
rozumiem otwartego parasola ze z dupy wyciagnać sie nie da , ale zeby fiutka z cipki, osobscie nie wierze w to , ale kto wie <aniolek2>
hehehe andrew nie to ze sie czepiam ale po raz kolejny tutaj dajesz do zrozumienia nie przezylem czegos to to nie istnieje hehe
A wracajac do tematu jest to mozliwe kiedys jeszcze w szkole dziewczyny mialy spotkanie z lekarka takie male wprowadzenie w te sprawy i wlasnie tam mowila o tym
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Uscisk dłoni jest wielokrotnie silniejszy od uscisku jaki moze zaoferowac miesien "kelga" jak i jakiekolwiek inne w cipce ! gdy dodasz do tego lubrykacje , albo conajmniej wilgotnosc , to teraz złapcie sobie jedną reka z palec u drugiej i ciagnijcie , załoze sie ze palec wyjdzie ! to dlaczego fiut z cipki miał by nie wyjsc ?
ale moze mnie ktos oswieci <aniolek2>
wszak człek sie uczy całe zycie , no dawaj Saint! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
natasza pisze:Jak przez pochwe dziecko przejdzie, to pochwa kutaska nie zgniecie?
A co, pochwa to niby imadło?

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
natasza pisze:Zgniecie w cudzysłowiu, to mam nadzieje, że wiesz
Przekonałaś mnie. Znaczy wystraszyłaś. Od dziś żyję w celibacie.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Sir Charles pisze:Nie, to bylo u chlopa w gospodarstwie, ale tez za wiele szczegolow nie pamietam.
Też mi to odrazu przyszło na myśl, jak zobaczyłam temet
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Słyszałam też tylko o tym, że kobieta w silnym stresie może tak silnie zacisnać mieśnie, że zakleszcza członka, aż nie można wyjąć.
Andrew pisze:Uscisk dłoni jest wielokrotnie silniejszy od uscisku jaki moze zaoferowac miesien "kelga" jak i jakiekolwiek inne w cipce ! gdy dodasz do tego lubrykacje , albo conajmniej wilgotnosc , to teraz złapcie sobie jedną reka z palec u drugiej i ciagnijcie , załoze sie ze palec wyjdzie ! to dlaczego fiut z cipki miał by nie wyjsc ?
przy pochwicy ani nie wsadzisz ani nie wyjmiesz...temat j/w prawdziwy.
...
Andrew pisze:Saint , podaj zrudło naukowe (a nie plotkarskie ) gdzie o takim czyms piszą ! zaskocz mnie ! podaj mechanizm działania sprzezenia (tak to nazwijmy ) kobiety z męzczyzną !
Obawiam sie ze jestes gotowy podwarzac nawet zrudlo nalkowe to raz Dwa jesli dla ciebie spotkaniei rozmowa z osoba kompetentna (lekarz seksuolog) jest zrudlem plotkarskim to gratuluje A co do podania zrudla mozesz sam poszukac
Powiem jeszcze raz slyszalem o tym od osoby znajacej temat ( nie od kolegi na ulicy ) I choc mnie to nie spotkalo wierze ze cos takiego moze miec miejsce
A ty jak sam wczesniej powiedzziales dla ciebie to fikcja bo sie z tym nie spotkales
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

- Sir Charles
- Weteran