Hmmm możliwe że takie pytanie już było na forum ale nie znalazłem!
mianowicie zauważyłem że moją partnerkę podnieca gdy podczas stosunku dotykam jej łechtaczki i ją stymuluje! I szczerze powiedziawszy ona ma bardzo szybki i mocny orgazm!
a gdy jej nie stymuluje to trudno mi ją doprowadzić do orgazmu! (dla mnie lepiej że ją szybko doprowadze bo nie mamy często warunków do kochania się więc często się spieszymy! A ja pyzatym maratończykiem nie jestem chociasz wydaje mi się że jak bym chciał to bym mógł o wiele dłużej!)
pytanie kieruje do dziewczyn ! powiedzcie mi jak długo musial by się z wami kochać facet nie stymulując waszej łechtaczki żebyście doszły?
i czy to jest możliwe żeby moja partnerka miała po 2 – 3 orgazmy podczas jednego zbliżenia (tzn pierwszy ma podczas gry wstępnej bo wyczaiłem co ją najbardziej podnieca a drógi podczas samego stosunku [oczywiście za każdym razem pomagam jej paluszkiem])
no i ostatnie! Nieraz jak ona już ma orgazm a ja staram się żeby miała jak najdłuższy każe mi przestać … ale nie powie dlaczego po tym jak przestane to jest przez chwile nieobecna myślami ze mną! Czyżby ją to bolało?? Czy też ma orgazm i dalsza stymulacja jej tylko przeszkadza?
proszę o odpowiedz
pozdrawiam
Stymulowanie łechtaczki = długi i mocny orgazm?
Moderator: modTeam
-
- Weteran
O wszystkim juz bylo. Trzeba tylko poszukac.
Ad1: W tej chwili to moglby sie kochac i do smierci, a i tak bym nie skonczyla. Kobieta musi sie tego nauczyc. A niektore nigdy nie dochodza przy samym stosunku.
Ad2. Mozliwe. Kobiety moga przezywac orgazm wielokrotny.
Ad3. Bezposrednio po orgazmie lechtaczka jest tak wrazliwa i delikatna, ze dalszy dotyk po prostu boli. Chwila przerwy i mozna dalej.
A najlepszym wyjsciem na to wszystko jest: pogadaj ze swoja dziewczyna. Zapytaj jak i co lubi, co czuje. W zwiazku TRZEBA rozmawiac o wszystkim.
Ad1: W tej chwili to moglby sie kochac i do smierci, a i tak bym nie skonczyla. Kobieta musi sie tego nauczyc. A niektore nigdy nie dochodza przy samym stosunku.
Ad2. Mozliwe. Kobiety moga przezywac orgazm wielokrotny.
Ad3. Bezposrednio po orgazmie lechtaczka jest tak wrazliwa i delikatna, ze dalszy dotyk po prostu boli. Chwila przerwy i mozna dalej.
A najlepszym wyjsciem na to wszystko jest: pogadaj ze swoja dziewczyna. Zapytaj jak i co lubi, co czuje. W zwiazku TRZEBA rozmawiac o wszystkim.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Dzięki za odp
jeżeli chodzi o rozmowę to ona nie wiele mi da w tej kwestii ponieważ nie końca jej wieżę jak zapytam ją czy miala i odpowie mi że tak..
a spowodowane jest to tym że moja poprzednia partnerka była symulantką … może nie okłamywała mnie ale wiem że swojego poprzedniego chłopaka okłamywała udając orgazm bo mi o tym opowiedziała! Więc dlatego teraz nie do końca wieżę dziewczynie (wiem to glupie ale tak jakoś zostaje niepewność a zależy mi na tym żeby jej było dobże!) wole najgorszą prawdę że jestem kiepski albo coś bo wtedy mogę próbować czegoś innego aż znajdę to co najbardziej lubi!
no i chciałbym dopisać jeszcze że podczas orgazmu nie dość że nie wie co mówi to czasami mam od tego aż podrapane ręce bo wbija pazurki w ręce lub gdziekolwiek indziej (dobrze że w krocze)
jeżeli chodzi o rozmowę to ona nie wiele mi da w tej kwestii ponieważ nie końca jej wieżę jak zapytam ją czy miala i odpowie mi że tak..
a spowodowane jest to tym że moja poprzednia partnerka była symulantką … może nie okłamywała mnie ale wiem że swojego poprzedniego chłopaka okłamywała udając orgazm bo mi o tym opowiedziała! Więc dlatego teraz nie do końca wieżę dziewczynie (wiem to glupie ale tak jakoś zostaje niepewność a zależy mi na tym żeby jej było dobże!) wole najgorszą prawdę że jestem kiepski albo coś bo wtedy mogę próbować czegoś innego aż znajdę to co najbardziej lubi!
no i chciałbym dopisać jeszcze że podczas orgazmu nie dość że nie wie co mówi to czasami mam od tego aż podrapane ręce bo wbija pazurki w ręce lub gdziekolwiek indziej (dobrze że w krocze)
-
- Weteran
Bo nie pytaj czy ma. Na cos takiego czesto odpowiedzia jest, ze tak (niezaleznie od tego jaka jest prawda).
Pogadaj z nia po prostu, nie akurat po, ale ogolnie, jak to czuje, co z tego co robisz jej sie podoba itp.
Pogadajcie o swoich preferencjach, fantazjach, marzeniach. Taka rozmowa w zwiazku jest bardzo wazna i moze stanowic mily wstep do czegos wiecej
Pogadaj z nia po prostu, nie akurat po, ale ogolnie, jak to czuje, co z tego co robisz jej sie podoba itp.
Pogadajcie o swoich preferencjach, fantazjach, marzeniach. Taka rozmowa w zwiazku jest bardzo wazna i moze stanowic mily wstep do czegos wiecej

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- Somebody:)
- Zaglądający
Re: Stymulowanie łechtaczki = długi i mocny orgazm?
Ronin pisze:no i ostatnie! Nieraz jak ona już ma orgazm a ja staram się żeby miała jak najdłuższy każe mi przestać … ale nie powie dlaczego po tym jak przestane to jest przez chwile nieobecna myślami ze mną! Czyżby ją to bolało?? Czy też ma orgazm i dalsza stymulacja jej tylko przeszkadza?
proszę o odpowiedz
pozdrawiam
Witam........
Musisz wiedziec ze pobudzanie kobiety jezykiem czy tez palcami jest inne gdy w niej jestes.
Palcami lub jezykiem wodzisz wokol jej najczulszych miejsc z zewnatrz, w tym lechtaczke, ktora w momencie podniecenia nabrzmiewa i robi sie wrazliwa na dotyk.
Po dojsciu do orgazmu przez pobudzenie palcami czy lezykiem lechtaczka jest superwrazliwa, czasem zdarza sie ze na kilka minut wysycha i to dlatego nie pozwala Ci sie dotknac. Trzeba troche poczekac - zazwyczaj 5-10 minut i mozna rozpoczac pieszczotki na nowo. To samo dotyczy pieszczenie lchtaczki kiedy jestes w niej...... Orgazmy pochwowe wg specjalistow rzadziej wystepuja u kobiet niz lechtaczkowy [aczkolwiek to nie jest regula].
Piszesz ze kaze CI przestac - to moze byc spowodowane wrazliwoscia - sprobuj za jakis czas znow......"nieobecna" po orgazmie?? A czy Ty jestes po orgazmie zawsze "obezny" jesli zabierze Cie uniesienie i jest Ci szczegolnie dobrze??
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Bo nie pytaj czy ma. Na cos takiego czesto odpowiedzia jest, ze tak
jakąs herezje prawisz
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”