krzyniu pisze:wszytskie swierzaki sie podpisuja co powiedzial ktos kto juz jest dlugo ... frajerstwo
A kto im każe...
A zaprzeczenie swojego wywodu masz w poście wyżej ze strony AiWen (19postów)
Nie rozumiesz, że każdy ma swoje zdanie?
Moderator: modTeam
AiWen pisze:uważam, że sprawa seksu jest sprawą indywidualna w życiu każdego z nas. Możemy sie dzielić wrażeniami, jeżeli ktoś bardzo tego pragnie, ale przeciez nie wszyscy chcą i trzeba to uszanować.
Chili pisze:Nikomu nie wjeżdzam na psychikę... A jeżeli mimo to czujesz, że jakoś wjechałam Tobie, w dodatku nieświadomie... O kurde to rzeczywiście masz słabą psychikę. Dobrze tylko, że duża ilość postów, dodaje Ci odwagi... Hehehe...
AiWen pisze:uważam, że sprawa seksu jest sprawą indywidualna w życiu każdego z nas. Możemy sie dzielić wrażeniami, jeżeli ktoś bardzo tego pragnie, ale przeciez nie wszyscy chcą i trzeba to uszanować.
Chili pisze:bubu pisze:Pobanowac paru i sie skonczy a jak nie to Jestem za
O kim mówisz? Ja nie zlamałam żadnego punktu regulaminu... Nikogo nie obraziłam itd.
Andrew pisze:Topic i nie był by durny , gdyby był załozony na forum onetowskin np. <aniolek2> JEDNAK TU ! zbyt wiele ludzi sie zna ! <browar>
I nie mam zamaru sie chwalić co wyprawiam , jak i gdzie , choć i to tu juz zostało napisane , tyle ze ogulnie ! szczegóły jednak ....są dla mnie ! <aniolek2>
TFA pisze:Chili, nie, po prostu dla wiekszosci tutaj seks to jest codziennosc a nie zadna "przygoda" i dla nich opisywanie tego to tak jakby mieli opisywac poranne parzenie kawy albo poranna toaleta nic nadzwyczajnego,
TFA pisze:poranne parzenie kawy albo poranna toaleta
TFA pisze:Chili, nie, po prostu dla wiekszosci tutaj seks to jest codziennosc a nie zadna "przygoda" i dla nich opisywanie tego to tak jakby mieli opisywac poranne parzenie kawy albo poranna toaletanic nadzwyczajnego, zeby trzeba to bylo opisywac, natomiast na forach bravo, o2 czy onet dla tych dzieci to jest wielkie wydarzenie i przezycie o ktorym chca napisac ksiazke
Chili pisze:W pewnym momencie ja znudzona powiedziałam:
-Miś, zgwałć mnie!
mrt pisze:Czy ktoś oprócz mnie miał skojarzenia z Bareją?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 227 gości