głupie pytanie ale....

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 02 maja 2004, 19:30

ten problem zamknełam w serduchu i nie wypuszczałam na światło dziennie, byłam z Nim sama i chyba tak było najlepiej....

No, teraz nie jestes juz sama z tym problemem, ale zapomnij już o tym i obiema rękoma podpisuję się pod Twoim motto na dole.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 02 maja 2004, 19:34

No, teraz nie jestes juz sama z tym problemem, ale zapomnij już o tym i obiema rękoma podpisuję się pod Twoim motto na dole.
zapomnieć się nie da....i nie chce o tym zapomnieć....a to motto na dole to dwód że nigdy nie zapomnę...nie wiem czy kiedykolwiek w zyciu jeszcze bede miała takiego przyjaciela...
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 02 maja 2004, 19:57

Zdaję sobie sprawę, że pęd do macierzyńswa leży w naturze kobiety

jak widze małe dzieci to sie po prostu rozpływam uwielbiam zapach oliwki dla dzieci i w ogóle wszystko co z małymi dziecmi zwiazane,ale jak ostatnio doszło do mnie jak mało trzeba zeby samemu znaleźc sie w sytuacji gdy sie okaze "ups chyba jakas nieplanowana ciąza" to sie sama przeraziłam i juz mi nie tak śpieszno do dzieci ;)

a co do nastoletnich matek kilka moich "obserwacji" kolezanka z kalsy ma prawie dwu letnia córke-mała jest kochana! a kolezanka no cóż czasem zarywa szkołe bo albo musi z mała zostac albo jej sie nie chce(dziwne bo zawsze mówi o studiach i o tym co chce potem robic) czas na zabawe tez znajdzie,a małej przy tym nie zaniedbuje,ma tez oparcie w swoim chłopaku(pewnie niedługo mezu :) )
ale sa i takie przypadki gdzie dziewczyna jest sama z dzieckiem i nie ma co myślec o pomocy ze strony faceta ,szkołe niestety musiała isc na drugi plan ,w tygodniu jest z dzieckiem a w weekendy do szkoły nie wiem czy to jakies LO czy co.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 02 maja 2004, 23:50

Matka w mlodym wieku - moge tylko wspolczuc i starac sie zeby nie byc samemu zbyt mlodym ojcem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 maja 2004, 10:51

Współczuć ?????? , ze w młodym wieku sie jest matką??? a to dlaczego ???
Ja zeniłłem sie mając lat 22 dziś mam dzieci w wieku lat 16 i 12 ale przemyslajac raz jescze wszystko (dogłebnie) JAK KTOS SIE DECYDUJE NA DZIECI to gdybym miał szanse raz jescze od nowa zenic zrobił bym to w wieku lat 18 a drugie dziecko było by młodsze tylko o rak albo max 2 od tego starszego ! Dziś miałbym wiec juz dzieci pełnioletnie
co za róznica , ze sie jest ojcem w wiieku lat 18 czy 25 tak czy tak pstro jeszcze w głowie ;) ;) na ten temat oczywiscie !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 maja 2004, 19:27

A ja chce sie zenic bez dziecka, bez takiego cichego przymusu ze "trzeba" lub "wypada" nawet, jesli sam bych chcia sie ozenic akurat z ta dziewczyna. Po prostu nie lubie jak sie mnie popycha jak sam chce isc :d
A co do ozenku w wieku 18tki... teraz tak mowisz, bo wiesz jak sie to potoczylo, ale te 4 lata pozwolily sie Wam lepiej poznac i byc jakby pewnym slubu :)

Natomiast jesli o mloda matke chodzi (tak do 20 roku zycia) to jesli chciala to oki, podziwiam zaparcia, odwagi itd, ale jesli wpadka to wspolczuje, bo dzieciak wiele zmienia i mam nadzieje ze sam sie przekonam o tym (jak wiele) za minimum 7 lat :d
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 03 maja 2004, 20:06

Ja zeniłłem sie mając lat 22

nooo ale to było przemyslane?? bo jezeli tak to nie ma o czym gadac. mnie chodziło raczej o sytuacje gdy dziewczyna 16-17 lat "wpada" z chłopakiem z którym niekonioecznie planuje reszte zycia(lub tez planuje ale nie taka z dzieckiem na starcie)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 maja 2004, 20:09

No jak nie planuje z nim przyszlosci to ja bym ciaze usunal.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 maja 2004, 20:26

agata pisze:
Ja zeniłłem sie mając lat 22

nooo ale to było przemyslane?? bo jezeli tak to nie ma o czym gadac. mnie chodziło raczej o sytuacje gdy dziewczyna 16-17 lat "wpada" z chłopakiem z którym niekonioecznie planuje reszte zycia(lub tez planuje ale nie taka z dzieckiem na starcie)

No tak to było przemyslane , ale za długo zwlekałem z slubem , trza było wczesniej ! ;)
I nie musiałem sie zenic !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”