bo z kobietami to bywa różnie i ja czasami chcąc się kochać (niekoniecznie szybki numerek) muszę trochę pokombinować czasami mówi że niema ochoty a po 30 minutach się z nią kocham

ma ktoś jakieś pomysły?
Moderator: modTeam
walic prosto z mostu, ze masz ochote i tyle.
Wstreciucha pisze:Czasem jestesmy w nastroju by facet wzial nas pod drzwiami na stojaco bez zbednych slow, a czasem liczymy na dluga gre wstrepna poczawszy od szepatania do uszka skonczywszy na co raz to smielszych pieszczotach.
sophie pisze:Ja jakos z reguly mam ochote na ta pierwsza opcje, oczywiscie w roznych wariacjach - nie koniecznie ciagle to samo pod drzwiami
Wstreciucha pisze:sophie pisze:Ja jakos z reguly mam ochote na ta pierwsza opcje, oczywiscie w roznych wariacjach - nie koniecznie ciagle to samo pod drzwiami
Ja podobnie , tyle ze czesto gram nie do zdobycia:D:D pod drzwiami to byl przyklad, w kazdym razie, na stole, biurku, krzesle , na pralce, podlodze czy tez standardowo w lozku jest bez roznicy, liczy sie by dac sie poniesc chwili <aniolek2>
sophie pisze:Wstreciucha pisze:Ja podobnie , tyle ze czesto gram nie do zdobycia:D:D pod drzwiami to byl przyklad, w kazdym razie, na stole, biurku, krzesle , na pralce, podlodze czy tez standardowo w lozku jest bez roznicy, liczy sie by dac sie poniesc chwili <aniolek2>
Wiem, ze przyklad, dlatego mowilam o wariacjach...
A cala reszte, ktora wymienilas.... ehhh, czemu musze byc w tej chwili sama w domu?? <aniolek2>
Andrew pisze:Ja zawsze patrze ! i to wystarcza!
Wstreciucha pisze: Facetowi pozostaje tworzyc ta atmosfere bo nie wyobrazam sobie ze wychodze z lazienki a on lezy na lozku caly w czerwonych koronkach lub lateksieno ale w samym krawacie czemu nie <aniolek2>
Andrew pisze:Ja zawsze patrze ! i to wystarcza! <browar>
Bender pisze:znaczy ciupciasz sie z jego fiutem a nie z nim
Bender pisze:moge miec tez mankiety i kolnierzyk (mam po pradziadku - jeszczxe w oryginalnym pudelku - z epoki wiktorianskiej co prawda - ale nie sadzisz ze bedzie seksi ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 254 gości