Spinka pisze:Pisze o normalnych osobach, a nie zapuszczonych, otyłych, z wylewajacym się zza paska tłuszczykiem.
faktycznie takie osoby sa nienormalne

Moderator: modTeam
Spinka pisze:charlie81 pisze:Niedoskonalosci ciala z powodzeniem moga byc rekompensowane przez temperament i wynikajaca z doswiadczenia znajomosc przeroznych trikow i zagrywek
To nie jest chyba wynik wieku, tylko czegos innego. Znajomość trików wynika z tego, czy ktos je pokazał i ich nauczył. Kobieta może mieć 50 lat i nic nie wiedzieć, a może mieć 20 i wiedzieć sporo. Dla przykładu zapytam, czy 20-letnia dziwka jest na pewno kiepska, bo ma 20 lat?
W przypadku 40-latki najprawdopodobniej trafisz na taka, co z ciałem super nie wygląda i nie masz pewności, czy jest dobra w łóżku. W przypadku 20-latki też nie masz pewności, że jest dobra w łóżku, za to masz większe prawdopodobieństwo, że ciało ma w porządku. Rachunek chyba jest prosty.
Wstreciucha pisze:Spinka pisze:Pisze o normalnych osobach, a nie zapuszczonych, otyłych, z wylewajacym się zza paska tłuszczykiem.
faktycznie takie osoby sa nienormalnegratuluje podejscia
Spinka pisze:W przypadku 40-latki najprawdopodobniej trafisz na taka, co z ciałem super nie wygląda i nie masz pewności, czy jest dobra w łóżku. W przypadku 20-latki też nie masz pewności, że jest dobra w łóżku, za to masz większe prawdopodobieństwo, że ciało ma w porządku. Rachunek chyba jest prosty.
Wstreciucha pisze:faktycznie takie osoby sa nienormalne gratuluje podejscia
Pisze o normalnych osobach, a nie zapuszczonych, otyłych, z wylewajacym się zza paska tłuszczykiem.
Spinka pisze:Yasmine pisze:starsze nie zawsze znaczy gorsze
Fizycznie brzydsze, poza odchyłami w upodobaniach.
gargul pisze:natomiast 20-stki często jeszcze same nie wiedza czego chcą Nie rozumiem
charlie81 pisze:Jezeli jest sie otylym w wieku 20 lat i jest to otylosc spowodowana nie schorzeniem a trybem zycia, to faktycznie jest to nienormalne. Dla mnie to porownywalne z myciem sie co tydzien, a wlosow co miesiac.
TedBundy pisze:charlie81 pisze:Jezeli jest sie otylym w wieku 20 lat i jest to otylosc spowodowana nie schorzeniem a trybem zycia, to faktycznie jest to nienormalne. Dla mnie to porownywalne z myciem sie co tydzien, a wlosow co miesiac.
A idże... kobieta musi mieć trochę ciałka, "mieć na czym usiąść i czy oddychać", wyglądać fajnie i kobieco, a nie jak pieprzona miss Etiopii, wychudzona do granic niemożliwości, fuj... <belt1>
TFA pisze:Dla mnie tez kobieta musi miec wyraznie podkreslone ksztalty, a wychudzone no co tu duzo mowic, jest pewna granica ktorej nie powinno sie przekraczac, bo wtedy to kobieta traci sexappeal.
cubasa pisze:A dla mnie nie ma wiekszej roznicy. Jestem w stanie zaakceptować i takie, i takie. Wazne, żeby nie przegięła pały i albo nie mogla sie zmiescic w futrynie, albo lamala sie od podmuchu wiatru
TedBundy pisze:charlie81 napisał/a:
Jezeli jest sie otylym w wieku 20 lat i jest to otylosc spowodowana nie schorzeniem a trybem zycia, to faktycznie jest to nienormalne. Dla mnie to porownywalne z myciem sie co tydzien, a wlosow co miesiac.
A idże... kobieta musi mieć trochę ciałka, "mieć na czym usiąść i czy oddychać", wyglądać fajnie i kobieco, a nie jak pieprzona miss Etiopii, wychudzona do granic niemożliwości, fuj...
madzik pisze:popłakałam się ze śmiechu Usmiechnij sie!
Hehe to ja się wytłumacze, że ja ma mtakie sadełko bo mnie z głodu wzdeło Usmiechnij sie!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 153 gości