Polykanie nasienia
Moderator: modTeam
To ja dorzuce swoje 3 grosze;/
Za ktore zostane zapewne skrytykowana ale i tak napisze...
Jak na swoje 17 latek nie mam odwagi ani checi brac do buzi [choc czasem w glowie dopadnie mysl;)] a tym bardziej lykac... Nie mowie ze nigdy sie nie skusze i ze to obrzydliwe, wszystko w swoim czasie... Z tego co Wy piszecie to ja zostalam wychowana w jakiejs sredniowiecznej rodzinie gdzie wszystko jest uwazane za rospuste:D A tak nie jest!
Ale nie wmowicie mi ze ktos jest nienormalny bo nie lyka albo ze nie akceptuje swojego Kochanie w pelni... Uwazam po prostu ze dwa miechy to i tak za wczesnie na sex i na lody.
Wszystko w temacie, czekam na krytyke;]
Jak na swoje 17 latek nie mam odwagi ani checi brac do buzi [choc czasem w glowie dopadnie mysl;)] a tym bardziej lykac... Nie mowie ze nigdy sie nie skusze i ze to obrzydliwe, wszystko w swoim czasie... Z tego co Wy piszecie to ja zostalam wychowana w jakiejs sredniowiecznej rodzinie gdzie wszystko jest uwazane za rospuste:D A tak nie jest!
Ale nie wmowicie mi ze ktos jest nienormalny bo nie lyka albo ze nie akceptuje swojego Kochanie w pelni... Uwazam po prostu ze dwa miechy to i tak za wczesnie na sex i na lody.
- Wstreciucha
- Weteran
AlicE! pisze:Z tego co Wy piszecie to ja zostalam wychowana w jakiejs sredniowiecznej rodzinie gdzie wszystko jest uwazane za rospuste:D
Przeanalizuj ta epoke
AlicE! pisze:Ale nie wmowicie mi ze ktos jest nienormalny bo nie lyka
czy ktos tak powiedzial <eee...>
AlicE! pisze:Uwazam po prostu ze dwa miechy to i tak za wczesnie na seks i na lody.
prrrrr
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Jako ciekawostke powiem ze moja ostatnia kobieta robila mi loda juz po 2 tygodniach znajomosci, ale bzykalismy sie dopiero po 2 miesiacach. Ciekawe co ?
pamietam pod jakim bylem wrazeniem gdy w zamian za palcoweczke (bylismy na etapie "poznaj cialo"
) ona odwdzieczyla sie lodzikiem, tyle tylko ze przykryla glowe koldra (zastanawialem sie co ona kombinuje) bo sie wstydzila
ale nastepnego dnia juz bez wstydu. zawsze mialem tak ze najpierw byl zwykly seks, a na loda musialem troche poczekac, a tu taka niespodzianka byla 
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran
TFA pisze:Mam wrazenie ze wy krytykujecie Ewele ze to ze nie robi z polykiem, jakies glupie docinki np. Imperatora. Przeciez kazdy ma swoje upodobania, a nie ze jak ja robie to to jestem lepszy a ona gorsza. Tolerancji troche.
Niech se robi z facetem co chce przecież!Ale niech nam nie wciska ciemnoty że robienie loda i połykanie spermy jest jakies złe i jakiś wymyślonych statystyk. Wkurza mnie jak ktos tak generalizuje i za pół ludzkości się wypowiada. I tyle.
To ja dorzuce swoje 3 grosze;/
Ale nie wmowicie mi ze ktos jest nienormalny bo nie lyka albo ze nie akceptuje swojego Kochanie w pelni... Uwazam po prostu ze dwa miechy to i tak za wczesnie na seks i na lody.
Jaką krytykę? Bałdzio dobrze robisz!
Podstawą w łózku jest sie do nieczego nei zmuszać i byc zgodnym z sobą.
Jelsi nie chcesz robić loda - nie robisz proste.

Ale Ty nam przynajmniej nie mówisz,że większość kobiet na świecie go nie robi, że Ty je reprezentujesz itp pierdoły.

I tu TFA jest róznica między paniami

AlicE! pisze:Za ktore zostane zapewne skrytykowana ale i tak napisze...
Jak na swoje 17 latek nie mam odwagi ani checi brac do buzi [choc czasem w glowie dopadnie mysl;)
Dlaczego skrytykowana? Nie przesadzaj - kazdy ma prawo do wyboru. Myslisz, ze tutaj na forum to same robocopy pisują; bez uczuć, bez niczego - aby zaspokoić swoj popęd i do tego bezwzgednie zachecają innych?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
[ Dodano: 2005-10-20, 21:36 ]
No zdarza sie, ze nawet do buzi tez sie brzydza wziac, ale z tym polknieciem i bolem brzucha to mysle ze ona po prostu sciemnia
xinerek pisze:Hello,
moja kobieta uwielbia mnie pieścić oralnie ale jest pewien problem! Dla niej nie jest problemem koniec w ustach ani smak spermy ale t że po połknięciu bardzo boli ją brzuszek? Czym może to być spowodowane? ja jestem zdrowy i nie wiem czemu tak jest!
No zdarza sie, ze nawet do buzi tez sie brzydza wziac, ale z tym polknieciem i bolem brzucha to mysle ze ona po prostu sciemnia
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Wstreciucha
- Weteran
xinerek pisze:Dla niej nie jest problemem koniec w ustach ani smak spermy ale t że po połknięciu bardzo boli ją brzuszek?
...
xinerek pisze:raz próbowała
Zjadla cos i wmowila sobie ze to Twoje plemniczki jej zaszkodzily. Jesuuu znowu jakies "dzieci z palca".

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
nie wiem czemu u was taka nagonka na tą dziewczynę - mnie również boli brzuch po połykaniu spermy mojego chłopaka, kilka razy skończyło się biegunką i prawie wymiotami po jakimś czasie. I ni jestem w stanie tego kontrolowac, bo to reakcja mojego organizmu a nie na siłe wymuszana moja reakcja.
Choc istnieje też prawdopodobieństwo że faktycznie może ona nie chcieć tego robić.
No ale życzę jej tylko takiego wyrozumiałego chłopaka jakiego ja mam ;].
Choc istnieje też prawdopodobieństwo że faktycznie może ona nie chcieć tego robić.
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Robaczek pisze:nie wiem czemu u was taka nagonka na tą dziewczynę - mnie również boli brzuch po połykaniu spermy mojego chłopaka, kilka razy skończyło się biegunką i prawie wymiotami po jakimś czasie. I ni jestem w stanie tego kontrolowac, bo to reakcja mojego organizmu a nie na siłe wymuszana moja reakcja.
No pewnie zawsze przeciez mozna wypluc
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bubu pisze:Nierozumiem facetow ktorzy zmuszaja swe ukochane do polykania ... bo jak nie to co? Beda zlirozwod
<boje_sie>
Chyba w tym wszytkim o co innego chodzi
Mysle ...ze tu nikt do takiego czegoś nie zmusza , chodzi o to by miec jak juz to wytrysk w ustach partnerki , a co ona z tym zrobi ...to juz kazdemu chyba wisi <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:bubu pisze:Nierozumiem facetow ktorzy zmuszaja swe ukochane do polykania ... bo jak nie to co? Beda zlirozwod
<boje_sie>
Chyba w tym wszytkim o co innego chodzi
Mysle ...ze tu nikt do takiego czegoś nie zmusza , chodzi o to by miec jak juz to wytrysk w ustach partnerki , a co ona z tym zrobi ...to juz kazdemu chyba wisi <aniolek2>
Moze nie zmuszaja tak bezposrednio ale one wiedza ze bedzie mu sie podobalo jak sie trysnie w usta i nie chca sprawic przykrosci i w pewnym sensie sa do tego zmuszane bo chca sie podobac swoim facetom .Moze nawet nie lubia tego robic ale robia by sprawic przyjemnosc 2 stronie
hej.Ja uwielbiam ssa i piescic mojego faceta a kiedy konczy w mojich ustach to sprawia mi to wyjatkowa przyjemnoś.Wiem ze smak spermy mozna kontrolowa przez odpowiednia djetę moze by goszka albo bardzo słodka a czasem słona moze poradz sie specjalisty i dopasuj smak do upodoban partnerki.Moze lubi na ostro;)
Zambiśka pisze:hej.Ja uwielbiam ssa i piescic mojego faceta a kiedy konczy w mojich ustach to sprawia mi to wyjatkowa przyjemnoś.Wiem ze smak spermy mozna kontrolowa przez odpowiednia djetę moze by goszka albo bardzo słodka a czasem słona moze poradz sie specjalisty i dopasuj smak do upodoban partnerki.Moze lubi na ostro;)
Chicken curry
Ale specjalnie sie odzywiac dla smaku spermy

Chyba bym wolal dobrze pojesc <jol>
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
bubu pisze:ale one wiedza ze bedzie mu sie podobalo jak sie trysnie w usta i nie chca sprawic przykrosci i w pewnym sensie sa do tego zmuszane bo chca sie podobac swoim facetom .Moze nawet nie lubia tego robic ale robia by sprawic przyjemnosc 2 stronie
A w życiu?Tyulko po to żeby jemu było dobrze?
No pewnie zawsze przeciez mozna wypluc
jesli juz dopuszczam do tego zeby On wytrysnal w moich ustach to polykam- bo w koncu tak czy siak juz sie smak poczulo wiec nie ma sensu brudzic czegos dookola
no w moim zwiazku tak w sumie jest - ze ja za duzo przyjemnosci z tego wszystkiego nie mam, w sumie tylko narasta we mnie frustracja ;]. Ale juz sie przyzwyczailamJak ma byc jemu tylko dobrze to niech sam se dobrze robi.
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”