Gorgon pisze:tak, ale takich sie wystrzegam
Najczesciej już po mordzie widać, czy to kandydatka do "obrabiania"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Gorgon pisze:tak, ale takich sie wystrzegam
cubasa pisze:Puenta wykladu byla mniej wiecej taka: dzisiejsze 18-19-latki sa ostatnimi normalnymi. Pozniej bedzie juz tylko gorzej
TedBundy pisze:Smutne, lecz prawdziwe. Szambo, panie, szambo moralne i obyczajowe i tyle - ale każdy wybiera sam, czy chce się w gównie paprać, czy z normalną kobietą wiązać, więc wolna wola - najwyżej potem będzie płakać taki delikwent z powodu swego idiotyzmu. Jego problem, nie mój
Pegaz pisze:to oddaje skutki reformy oświaty..
TedBundy pisze:cubasa pisze:Puenta wykladu byla mniej wiecej taka: dzisiejsze 18-19-latki sa ostatnimi normalnymi. Pozniej bedzie juz tylko gorzej
Smutne, lecz prawdziwe. Szambo, panie, szambo moralne i obyczajowe i tyle - ale każdy wybiera sam, czy chce się w gównie paprać, czy z normalną kobietą wiązać, więc wolna wola - najwyżej potem będzie płakać taki delikwent z powodu swego idiotyzmu. Jego problem, nie mój:)
sophie pisze:Dokladnie. Przynajmniej wg autorow to jeden z glowynch powodow. Przez podzial na gimnazja i licea, ktore i tak sa obok siebie, dziewczyny z gimnazjum sa najnizej w hierarchii i tak bardzo chca sie wybic, ze zaczynaja sie zachowywac jak zwierzeta
Wstreciucha pisze:seks uprawia sie z wielu powodow, niekoniecznie z powodu desperacji
Wstreciucha pisze:Ze mna cos nie tak, bo ja dokladnie na odwrot lubie jak sie mna ktos "z glowa" zajmuje
Spinka pisze:Skoro nie ma miłości, która by mi przesłoniła mankamenty ciała, to po co mi ta wątpliwa przyjemność?
Spinka pisze:Jeżeli chodzi o seks bez miłości, to ze względów estetycznych wolę małolaty. Skoro nie ma miłości, która by mi przesłoniła mankamenty ciała, to po co mi ta wątpliwa przyjemność? Co innego, kiedy człowiek się zakocha, ale tu raczej o miłości mowy nie ma.
Andrew pisze:A w innym temacie pisałaś ze wyglad dla Ciebie nie ma znaczenia?nawet zdjecie chciałaś dać
Wstreciucha pisze: osobe do ktorej cos czuje, a tu mowimy o podejsciu czysto wizycznym <browar>
zamiast małolaty wybieram , Nicol Kodman , Catherine zete jones , itd. mimo ze do 40 jeszcze im ciut brakuje , to jednak pozostaje dalej w nich to cos , kobiecosć , czar itd. czego zadna dziewczyna w wieku lat 20 miec nie bedzie
Spinka pisze:40-letnia kobieta zawsze 40 lat będzie miała i zawsze będzie miała starsze ciało niż małolata, niezaleznie od tego, co wy na ten temat będziecie uważać.
charlie81 pisze:Spinka pisze:40-letnia kobieta zawsze 40 lat będzie miała i zawsze będzie miała starsze ciało niż małolata, niezaleznie od tego, co wy na ten temat będziecie uważać.
Niedoskonalosci ciala z powodzeniem moga byc rekompensowane przez temperament i wynikajaca z doswiadczenia znajomosc przeroznych trikow i zagrywek
bubu pisze:Nawet 40 letnia ladna zadbana kobitka jak kolo mnie przechodzi to ... mam zle mysli
charlie81 pisze:Niedoskonalosci ciala z powodzeniem moga byc rekompensowane przez temperament i wynikajaca z doswiadczenia znajomosc przeroznych trikow i zagrywek
Spinka pisze:W przypadku 40-latki najprawdopodobniej trafisz na taka, co z ciałem super nie wygląda i nie masz pewności, czy jest dobra w łóżku. W przypadku 20-latki też nie masz pewności, że jest dobra w łóżku, za to masz większe prawdopodobieństwo, że ciało ma w porządku. Rachunek chyba jest prosty.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 150 gości