A taki sobie topic.
Moderator: modTeam
A taki sobie topic.
Panowie jaka bylaby wasza reakcja gdyby wasza partnerka po powrocie z zakupow oznajmilaby, ze wlasnie kupila sobie wibrator.
A teraz pytanie do Pan
Ktora z was bedac w stalym zwiazku z partnerem -ka zdecydowalaby sie na zakup wibratora i dlaczego?
Pozdrawiam.
A teraz pytanie do Pan
Ktora z was bedac w stalym zwiazku z partnerem -ka zdecydowalaby sie na zakup wibratora i dlaczego?
Pozdrawiam.
croner
---------------------------
zmyslilem i napisalem
---------------------------
zmyslilem i napisalem
Jarek pisze:a powaznie to fajnie byloby miec wibrator...
...a w czym problem, wstydzisz się kupić?
Przeciez nie tylko brak satysfakcji z seksu musi byc motorem do zakupu wibratora.
... a jaki może byc inny powód?, urozmaicenie?
nie no bez przesady w koncu ludzka rzecz i czego sie tu wstydzic...
studenci maja mase innych wydatkow i nie stac ich na takie luksusy jak wibrator
Jarek pisze:studenci maja mase innych wydatkow i nie stac ich na takie luksusy jak wibrator ale jesli chcesz mi sprezentowac to jestem za
Akurat w tej chwili nim nie dysponuję, ale mogę się postarać, jaki rozmiar potrzebny?
hmm a jakie sa rozmiary w ogole?? podzial na S, M, L i tak dalej czy okreslenie maly, sredni, duzy??
hmm dla mnie poprosze troche wiecej niz przecietnego ale mniej niz duzego, jeszcze sie tak przyzwyczaje ze facet mi nie bedzie potrzebny?? :-) a tego bym nie chciala
hmm a jakie sa rozmiary w ogole?? podzial na S, M, L i tak dalej czy okreslenie maly, sredni, duzy??
Wolałbym żebyś podała: długośc/ średnica (obwód). Nie wiem co się podaje kupując, to Ty powinnaś to lepiej wiedzieć. Ważny też chyba jest materiał i czy ma być na baterie czy z ręcznym napędem.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2004, 11:58 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym się poczuł urażony trochę. Nawet jeśli miałby być do wspólnego użytku. Jestem przeciwnikiem jakichś tam gadżetów. 
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Ja tam nie mam nic do tego. Mozna przeciez go uwywac wspolnie (oczywiscie mezczyzna bedzie tu raczej strona bierna,a partnerka czynna) Proponowalem mojej kobiecie ze kupie jej. Nie chce , ale i tak jej kiedys kupie
Ja w sumie nie mialam nic przeciwko nawet wspominalam chlopakowi zemoze mi kiedys sprezentowac. Ale on stanowczo zaprotestował. Ale moze kiedys mu sie jeszcze odmieni

Raz mi sie zdazyło ogladnąc program o kupowaniu wibratorów dla kobiet,i mnie bardzo zdziwiło to ze kobiety dobieraja najlepiej w ten sposób ze biorą kupuja chyba ziemniaka lub ogórka i go"rzeźbią" na swój wymarzony kształt i albo robia pomiar lub zanosza"rzeźbe"do sex shopu gdzie dobieraja bardzo zblizony wibrator to wymarów tez "rzeźby"
Mnie to sie dziwne wydaje ale tak własnie słyszałem
Mnie to sie dziwne wydaje ale tak własnie słyszałem
$GrEgOrY$
sarah pisze:Ja tam nie mam nic do tego. Mozna przeciez go uwywac wspolnie (oczywiscie mezczyzna bedzie tu raczej strona bierna,a partnerka czynna) Proponowalem mojej kobiecie ze kupie jej. Nie chce , ale i tak jej kiedys kupie
Ja w sumie nie mialam nic przeciwko nawet wspominalam chlopakowi zemoze mi kiedys sprezentowac. Ale on stanowczo zaprotestował. Ale moze kiedys mu sie jeszcze odmieni
Widzisz jak to jest z tymi naszymi drugimi polowkami. Jedno chce a drugie nie chce i odwrotnie
Re: A taki sobie topic.
croner pisze:Panowie jaka bylaby wasza reakcja gdyby wasza partnerka po powrocie z zakupow oznajmilaby, ze wlasnie kupila sobie wibrator.
A teraz pytanie do Pan
Pozdrawiam.
Czemu nie, przeciez jej nie zabronie :) A zawsze to nowe doznanie.
- taka_jedna
- Maniak
mi wibrator nie potrzebny...nie lubię żadnych form masturbacji, wystarcza taki sexoholik jak moje kochanie:D a poza tym np jak nie kochamy się np 3 dni (bo jakos tak wypadnie) to potem mam większą ochotę i większą satysfakcję...a jakbym się mogła sama zadowoilć to nie byłoby tego przyjemnego uczucia pod tytułem "już nie moge sie doczekać";-)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
croner pisze:A teraz pytanie do Pan
powiem więcej, razem kupilismy i to ciekawe urozmaicenie

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”