Dziwne odgłosy podczas seksu
Moderator: modTeam
Dziwne odgłosy podczas seksu
Ostatnio mój facet w ramach urozmaiceń zaczął przy każdym pchnięciu wyjmować penisa ze mnie i ponownie wkładać. I tak na okrągło. Wyciągnie całego - wsadzi całego - i tak aż do orgazmu.
Mi się to bardzo podoba bowiem mam bardzo wrażliwe wejście do pochwy ale podczas takiego seksu on "wtłacza" we mnie chyba powietrze bo mam czasami takie wrazenie ze moja pochwa wydaje odgłosy coś a'la "pierdnięcie" (które wystepuje przy "wkładaniu")
Czy zdarza wam się coś takiego???
Mi się to bardzo podoba bowiem mam bardzo wrażliwe wejście do pochwy ale podczas takiego seksu on "wtłacza" we mnie chyba powietrze bo mam czasami takie wrazenie ze moja pochwa wydaje odgłosy coś a'la "pierdnięcie" (które wystepuje przy "wkładaniu")
Czy zdarza wam się coś takiego???
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
hm najczesciej w pozycji na pieska czasami w innej...w sumie nie zwracałam uwagi jak do tego "zapowietrzenia" dochodziło, po prostu jak wyjmuje czasami ten odglos z czego mamy troche śmichu w sumie nastepnym razem zaobserwuje dokladnie jak do tego dochodzi
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Ja tez tak mam....najczesciej zdarza sie to wlasnie przy pozycji "na pieska"...nie zwracamy na to uwagi juz teraz!! Na poczatku bylo to dosc krepujace, ale terasz traktujemy to normalnie.....tak po porstu jest i juz....my przyzwyczailismy sie do tych odglosowi w ogóle nie zwracamy na to uwagi
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
mi się też to zdarza podczas zabaw na pieska. Moja pani kiedyś się tego krępowała, ale teraz ma to gdzieś i nie zwraca na to uwagi. A mi to w ogóle nie przeszkadza.
A to co pisze Anitka o takim wsadzaniu - wyjmowaniu całego członka z pochwy to takie coś to uwielbiam. Ja to odczuwam tak, jakbym za każdym razem doznawał niesamowitej przyjemności. I często też tak robię
A to co pisze Anitka o takim wsadzaniu - wyjmowaniu całego członka z pochwy to takie coś to uwielbiam. Ja to odczuwam tak, jakbym za każdym razem doznawał niesamowitej przyjemności. I często też tak robię
- Richard Ramirez
- Bywalec
Richard Ramirez pisze:Ale nie na pieska. Klasycznie w wysoko uniesionymi nogami
Dokladnie tak samo mam ale to sie sporadycznie zdarza w sumie ostatnio nie bylo tych odglosow w ogole
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
- Richard Ramirez
- Bywalec