Co sądzicie o ANALU ???

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 wrz 2005, 11:57

Sandra pisze:Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam swoim dosyc niesmacznym postem...

jak sama masz to za niesmaczne, to po co sie za to bierzesz? <glupek>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 26 wrz 2005, 15:16

anal...mhm :D:D:D:D:D:D:D:D
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 26 wrz 2005, 15:24

Moim zdaniem d*pa jest do srania. I tyle...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 wrz 2005, 20:40

a kogo obchodzi Twoje zdanie , jak nie maszw tym temacie nic do powiedzenia , to tak jak byś gadał o porodzie ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 wrz 2005, 23:19

Sandra pisze:Widze ze ona

to on czy ona bo sie pogubilam <hmm> cholera byc z kims i nie wiedziec czy ma ptaka czy nie

radomir pisze:pzestrzegaj higieny,nie stresuj sie tzn odstresuj wczesniej, duzo delikatnosci a przedewszystkim poczytaj jak sie przygotowac do analu i po problemie

madrala, nie Tobie beda w tylek wkladac :>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 wrz 2005, 23:29

Andrew pisze:to tak jak byś gadał o porodzie !

No, no!! <hahaha>
<browar>
Wstreciucha pisze:madrala, nie Tobie beda w tylek wkladac

Skąd wiesz?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 wrz 2005, 23:32

Mysiorek pisze:Skąd wiesz?

bo to spocony_marian40, wlasnie gadamy o tym, ze nie gra "w tym" glownej roli a juz na pewno jego zad :>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 29 wrz 2005, 00:02

Anal, robienie laski i takie inne ciekawostki.
Chciałbym zadedykować wszystkim panienkom, które tak się tymi wynalazkami ciekawią myśl starego weterana łóżkowych figielków: "prawdziwa miłość jest możliwa tylko między facetami" Ciekawe, co? Otóż to!
Szerokiej drogi, eksperymentujcie dziewczyny dalej w sztuce pederastii. Tylko się nie zdziwcie, jak Wasz miły zignoruje wasze usteczka i kakaową dziurkę, a zainteresuje się wyższym poziomem doznań - czyli tym samym u PRZYJACIELA. Tam jest dopiero jazda, no i ciąża na sto procent - wykluczona.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 29 wrz 2005, 00:07

Staruszek Priam pisze:Szerokiej drogi, eksperymentujcie dziewczyny dalej w sztuce pederastii. Tylko się nie zdziwcie, jak Wasz miły zignoruje wasze usteczka i kakaową dziurkę, a zainteresuje się wyższym poziomem doznań - czyli tym samym u PRZYJACIELA. Tam jest dopiero jazda, no i ciąża na sto procent - wykluczona.

<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie>

To mowisz, ze od anala stales sie homoseksualista? <pijak>
Awatar użytkownika
bubu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: bubu » 29 wrz 2005, 01:39

Tam jest dopiero jazda, no i ciąża na sto procent - wykluczona.

Ale pozniej zamiast pierdziec bedziesz chuchal <boje_sie>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 wrz 2005, 08:30

Priamku ??? mimo mojego wieku , dalej faceci mnie odrzucaja , nie mają bowiem nic dla mnie , co by mogli mi zaoferować , a jak sie bawic ....to sie bawic !!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 wrz 2005, 11:36

Staruszek Priam pisze:Tam jest dopiero jazda, no i ciąża na sto procent - wykluczona.

Nie mów, że grzmocisz facetów bez gumki :P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
czikin
Początkujący
Początkujący
Postautor: czikin » 29 wrz 2005, 17:52

Staruszek Priam pisze:Anal, robienie laski i takie inne ciekawostki.
Tylko się nie zdziwcie, jak Wasz miły zignoruje wasze usteczka i kakaową dziurkę, a zainteresuje się wyższym poziomem doznań - czyli tym samym u PRZYJACIELA. .

hm... ciekawe, ale chyba niewiele osób ma tak samo. Pytanie czy Ty tak masz? ;]
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 29 wrz 2005, 21:18

Staruszek Priam pisze:no i ciąża na sto procent - wykluczona.

Ciaza nie grozi ale wieksze prawdopodobienstwo innych dziadostw tak wiec jak preferujesz takie cos to gumka radze przyodziac swoj sprzet <banan>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Piotr_Polo
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piotr_Polo » 30 wrz 2005, 14:16

Nie bardzo rozumiem.. Wszyscy tu kombinują a ja myśle ze jeśli sprawia to przyjemność to dlaczego nie osobiście od czasu do czasu bardzo sobie chwale zaglądanie do innych otworków... :> Jeśli obojgu to odpowiada to co tu kombinować... ( a tak z innej beczki moja pani nie jest " blądynką " wiec nie istniał kiedykolwiek jakiś problem pobrudzenia sie )
Jeśli dwojgu sprawia coś przyjemnośc to jest ok.
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 30 wrz 2005, 14:35

Piotr_Polo pisze:( a tak z innej beczki moja pani nie jest " blądynką "

Chodzilo Ci ze nie jest blondynka? A Ty jaki masz kolor wloskow? :>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Piotr_Polo
Początkujący
Początkujący
Postautor: Piotr_Polo » 30 wrz 2005, 17:18

Edytka sorry <koputerowiec2>

Ona jest BLONDYNKĄ a ja szatynem <jol>
Jeśli dwojgu sprawia coś przyjemnośc to jest ok.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 30 wrz 2005, 18:52

Staruszek Priam pisze:Anal, robienie laski i takie inne ciekawostki.
Chciałbym zadedykować wszystkim panienkom, które tak się tymi wynalazkami ciekawią myśl starego weterana łóżkowych figielków: "prawdziwa miłość jest możliwa tylko między facetami" Ciekawe, co? Otóż to!
Szerokiej drogi, eksperymentujcie dziewczyny dalej w sztuce pederastii. Tylko się nie zdziwcie, jak Wasz miły zignoruje wasze usteczka i kakaową dziurkę, a zainteresuje się wyższym poziomem doznań - czyli tym samym u PRZYJACIELA. Tam jest dopiero jazda, no i ciąża na sto procent - wykluczona.

Ba! I do tego TAKIEEEEGO HIVolca mozna zlapac! <3m_się>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 14:51

Postaram się być bardziej komunikatywny.
Jestem zajadłym wrogiem wszelkich kombinacji w łóżku, które nie maja nic wspólnego z Miłością.
Zapanował jakiś obłęd. Zamiast pochwy usta, potem odbyt (może, w imię wielkiej miłości w odwrotnej kolejności?) Poczatkujące i nieśmiałe robaczki zadowalają się ręką partnerki. Wygląda na to, że gdyby kobieta miała więcej zdatnych otworów, też by uszło. W rezultacie cały przebieg wzajemnego okazywania sobie tzw. miłości nie różni się niczym od tego jak to robią gaye i lesbijki. Z tą tylko różnicą, że Oni robią to wszystko z choroby, a "My"-heterowcy - z wolnego, tej choroby, wyboru. Nic dziwnego, że spółkującym pozapochwowo (osobiscie nie wyłaczałbym Dokaloszowców) zmienia się psychika. Ich mózgi, bezboleśnie tracą płeć. Bardzo wiele pań nagle "odkrywa" w sobie faceta zwłaszcza, że ich mężczyźni-to po prostu ruina, prawdziwe BABY. W rezultacie coraz mniej kobiet i mężczyzn, a coraz więcej HOMO.

Przy okazji przypominam. Pochwa składa się z trzech warstw komórek, a odbyt tylko z jednej i nie nadaje się do akcji kopulacyjnej!!!
Z poważaniem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 15:27

Staruszek Priam pisze:Postaram się być bardziej komunikatywny.
Jestem zajadłym wrogiem wszelkich kombinacji w łóżku, które nie maja nic wspólnego z Miłością.
Zapanował jakiś obłęd. Zamiast pochwy usta, potem odbyt (może, w imię wielkiej miłości w odwrotnej kolejności?) Poczatkujące i nieśmiałe robaczki zadowalają się ręką partnerki. Wygląda na to, że gdyby kobieta miała więcej zdatnych otworów, też by uszło. W rezultacie cały przebieg wzajemnego okazywania sobie tzw. miłości nie różni się niczym od tego jak to robią gaye i lesbijki. Z tą tylko różnicą, że Oni robią to wszystko z choroby, a "My"-heterowcy - z wolnego, tej choroby, wyboru. Nic dziwnego, że spółkującym pozapochwowo (osobiscie nie wyłaczałbym Dokaloszowców) zmienia się psychika. Ich mózgi, bezboleśnie tracą płeć. Bardzo wiele pań nagle "odkrywa" w sobie faceta zwłaszcza, że ich mężczyźni-to po prostu ruina, prawdziwe BABY. W rezultacie coraz mniej kobiet i mężczyzn, a coraz więcej HOMO.

Przy okazji przypominam. Pochwa składa się z trzech warstw komórek, a odbyt tylko z jednej i nie nadaje się do akcji kopulacyjnej!!!
Z poważaniem.

Ty tam sobie gadaj co chcesz ! wszystko co prowadzi do obopulnej przyjemnosci i przez obojga jest akceptowane , jest jak najbardziej oki , mogę nawet przeleciec dzurkę w nosie mojej parterki , pod warunkiem, ze dla mnie - a przedewszystkim dla niej, to bedzie przyjemne !

A jezyczek podczas całowanie wkładasz partnerce do ust , a Ona Tobie ? jesli tak to ...FUUJJJJ ! JESTES OKROPNY ! JELI ZAŚ NIE ZBOCZONY ! Z CIEBIE ODMIENIEC , KOBIETA Z TOBĄ MUSI BYC NIESZCZESLIWA !! chyba ze swój znalazł swojego ! i o to chodzi
mój muzg jest całkiem oki !! <browar>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 18:06

Andrew pisze:mój muzg jest całkiem oki !! <browar>

Jeśli Twój MUZG jest taki jak go napisaleś, to wybacz - jesteś bezmózgowcem. Przynajmniej w kwestii ortografii.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 18:13

Staruszek Priam pisze:Jeśli Twój MUZG jest taki jak go napisaleś, to wybacz - jesteś bezmózgowcem. Przynajmniej w kwestii ortografii.

To nie jest forum polonistyczne ! <aniolek2> chcesz stanać ze mna w zawody w kwestiach gramatycznych ??? <aniolek2>
z muzgiem , przez "u" <aniolek2> czy też bez niego , wszystkie(znaczna wiekszosc 90%) kobiety wybiora mnie , ciebie odpuszcza , dlaczego ? bo ja mam temperament , którego Ty nie masz <banan> a sex w pierwotnej postaci , jest dla dewot i prokreacji ! <browar>
muzg ....a nie mózg , bo ten drugi jak mniemam Ty masz , wiec ja na pewno nie mam takiego samego <aniolek2>
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 02 paź 2005, 18:42

Endrju - wywal firefoxa zapodaj łopere z GNUAspell i bedzie ci sprawdzac pisownie coby ci sie jakies pedofile-pederasty suuf nie tshepiauy paskoodne spotshenze :)
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 18:53

łopera to szajs ! nie chce tego badziewia na kompie przy windzie , na linuxie to co innego ! <aniolek2>
moje błedy są celowe , zamierzone itd. <browar>
Firefox????? a co to za badziewie , czyzbyc miał na mysli to co ja mysle ? nie dziekuje nie uzywam tego
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 02 paź 2005, 19:07

ech - obejrzyj sobie prawy dolny róg swoich postów panie windows 9x/NT i mozila5.0 aka Gecko aka Firefox 1.0.2 :P

papa Priam niech powie coś ciekawego jeszcze o analu
jak widać jest specjalista
zresztą imiennik któremu zakosił nicka zajmował się przecież chłopaczkami - po grecku :>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 19:10

TO CO TAM POKAZUJE to pokazuje , tyle ze jak jest ...inna rzecz ! i nie urzywam windy ani 95 ani 98 ani XP <aniolek2>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 09 paź 2005, 17:13

Bender pisze:
papa Priam niech powie coś ciekawego jeszcze o analu
jak widać jest specjalista
zresztą imiennik któremu zakosił nicka zajmował się przecież chłopaczkami - po grecku :>

proszę uprzejmie.

Wiem bardzo malutko na temat starożytnej Grecji, ale z cała pewnością to, że anal w którymś okresie (może wiesz kiedy?) się tak rozbestwił, że państwo wprowadziło za to karę śmierci.

Priamem - czuję się zastrzelony. Czy tylko, aby nie pomylił Ci się Rzym z Grecją, a Priam z Neronem?

Z poważaniem.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 09 paź 2005, 19:42

och moj ty koniu trojanski <aniolek2>
on jak dąb
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: on jak dąb » 11 paź 2005, 20:37

a ja bardzo lubie anal i ostrzejsze zabawy bo do takich wlasnie zaliczam w swojej kategori anal, lubie czuc ze mam wladze nad partnerka lubie dominowac, lubie mocno wchodzic w jej wypiety do gory tylek (ale wiadomo bez przesady;) ) i zdecydowanie go posowac :) ot co taki moj maly fetysz i zboczenie i nikt mi tego nie zabroni :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robaczek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Robaczek » 11 paź 2005, 23:37

cholera cholera a ja mam uprzedzenia... boje sie ze podczas analu "cos wyleci" i nie moge dotrwac nawet do pelnego "wsadzenia penisa" ze strachu ...... a tak mnie to jakos kreci ;) (znaczy anal a nie cos co wylatuje :PP) bo jesli zaczynam z moim facetem od takiej zabawy momentalnie nakrecam sie i chce cos wiecej ("normalny sex" :P). Tylko ta glupia obawa :(
i ciągle zatracam się w tym bagnie...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”