hmmmm nie każda dziewczyna chce woogóle próbować sperme bo jeszcze zanim będzie miała styczność z nią (będąc jeszcze niedoświadczoną w tym temacie) już jest nastawiona na to że bedzie to "obleśne albo po prostu niedobre" rozmawiałem na ten temat z dziewczynami. Już kiedyś wypowiadałem się na ten temat nawet chyba w tym "temacie". Znałem dziewczynę co lubiła sprawiać mi przyjemnośc ustami ale nigdy nie połykała spermy.Nie miałem jej tego za złe ale niewiem czy kiedyś zgodziła by się to zrobić. Cóż, to jej wybór, lepiej nie zmuszac bo wyjdzie efekt odwrotny od zamierzonego:)
Co do smaku to próbowałem swoje nasienie
Chanele'm nr5 nie pachnie, to rzecz oczywista (damskie soczki też nie wyróżniają się pod tym względem,według mnie to mają prawie identyczny zapach), jeśli chodzi o smak to może być lekko słonawy lyb słodkawy, zalezy od diety i nałogów
dla poprawienia smaku ananasu nie próbowalem
ale zauważyłem że słodzik TopSweet chyba dodaje słodkości:) Zauważyłem to gdy ostatnio jeżdziłem do swojej ukochanej. W ramach solidarności z moją odchudzającą się dziewczynką używałem tego słodziku zamiast cukru:) Prawdę mowiąc ona jest trochę zakompleksiona i unika seksu oralnego (lodzika) ale uwielbia gdy ja ją tam jęzorkiem dopieszczam:) Gdy się kochamy ciężko mi wytrzymac tyle czasu do jej orgazmu więc czasami muszę "poprawiać" języczkiem:) Nie skupiam się jedynie na łechtaczce a ide na całość:) i takim oto sposobem wiem jaki smak mają moje soczki, jak się to komponuje z jej smakiem i kiedy jestem "smaczniejszy"
Co do wstrętu do spermy to przytoczę małe porównanie : kiedyś dla mnie jogurt był takim samym obrzydliwstwem jak dla niektorych sperma, po latach coś sie zmieniło i teraz mogę litrami wchłanać to "paskudstwo"