Pietnastolatek ze starsząkobietą czy to możliwe ???
Moderator: modTeam
- Wstreciucha
- Weteran
Wydaje mi się, że może jest sporo starsza, bo granicą jest pójście do liceum
Czasem siedzimy z koleżankami w przerwie o 13 i jedząc paskudne sałatki zastanawiamy się, jakby to było z takim dużo młodszym chłopakiem, takie typowe babskie ploty. Na gadaniu się kończy, bo nawet jak się jakis na ulicy zapatrzy, to człowiek się dziwnie czuje
Na mnie niech nie liczy, chyba, że się na plaży spotkamy i będzie wygladał na 20. Przy sprzyjajacych okolicznościach i całkowitym milczeniu może dam się oszukać
Czasem siedzimy z koleżankami w przerwie o 13 i jedząc paskudne sałatki zastanawiamy się, jakby to było z takim dużo młodszym chłopakiem, takie typowe babskie ploty. Na gadaniu się kończy, bo nawet jak się jakis na ulicy zapatrzy, to człowiek się dziwnie czuje
Na mnie niech nie liczy, chyba, że się na plaży spotkamy i będzie wygladał na 20. Przy sprzyjajacych okolicznościach i całkowitym milczeniu może dam się oszukać
Atomówka pisze:(co najmniej o 2 lata)
A mówia nawet, że o 3 lata.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
ZSwłaszcza fizycznie. W tej chwili przeciętny 10 latek a 15 latek chłopiec wyglada tak samo. A 15 latki cięzko od 20 latek odróżnic bo już zaokrąglone kobieco, cycki mają itd.
A chłopcy?Nawet włosów na nogach nie moają.
Doagniają sie wszyscy ok 20 czycoś i jest git.
I Fitti, nie obrażaj mnie.
Gdyby auor tematu fizycznie był rozwinięty jak 20 latek i myslałby na tym poziomie to ja tam nic nie mam - niech się gżdżą. Ale jego daleko posunięty infantylizm widać po tym temmacie chociażby!
A chłopcy?Nawet włosów na nogach nie moają.
Doagniają sie wszyscy ok 20 czycoś i jest git.
I Fitti, nie obrażaj mnie.
Gdyby auor tematu fizycznie był rozwinięty jak 20 latek i myslałby na tym poziomie to ja tam nic nie mam - niech się gżdżą. Ale jego daleko posunięty infantylizm widać po tym temmacie chociażby!
moon pisze: W tej chwili przeciętny 10 latek a 15 latek chłopiec wyglada tak samo.
o boze,, nie moge 10 latek wygląda tak samo jak 15 latek... uhaha. dobre, dobre :D szkoda tylko ze w tym okresie uroslem tylko o 40cm. "tylko troszke" przytylem.. ale to tylko jakies 30kg ^^, widzisz, 10 latek sie nie goli.. tu juz powoli trzeba, a i jeszcze pelno innych spraw ale za duzo zeby pisac pozdro dla Ciebie moon
- ksiezycowka
- Weteran
no musze tu stanac po stronie Fitti, nie kazdy 15 latek wyglada jak 10 ;] a nawet spora wiekszosc... ;] i dodam ze jesli juz to trafiaja sie 15 latkowie ktorzy maja psychike jak u 10 latka... tak jak widac na zalaczonym obrazku i moon mozesz mi wierzyc ze wiekszosc 15 latkow ma juz wlosy na nogach i nie tylko a tak na marginesie... troche glupia ta klutnia bo po co sie klucic przez jakiegos goscia ktoremu sie wydaje ze dziewczyna o 10 lat starsza ma na niego ochote ?
moze i jestem mlody, ale nie trzeba mnie lekcewazyc czy ignorowac z tego powodu...
- ksiezycowka
- Weteran
Ja tylko stwierdzam fakt,że dla mnie 90% 15 latek to poziom 10 latek, a 99% chłopców 15letnich to 10 latni umysłowo.
A fizycznie to pod paragraf do 16stki podhcodzi. ;P
Poza tym w łózku 15 latek niczym nie zaimponuje kobiecie. Chyba że jakiejś na swoim poziomie. Mi mimo,że mam 178 lat dopiero niczym ale to niczym nie jest w stanie zaimponowac a co dopiero takiej 25latce?
[ Dodano: 2005-10-02, 22:24 ]
Tam miało być mimo, ze mam 18 a nie 178 lat ;P
Ja tylko stwierdzam fakt,że dla mnie 90% 15 latek to poziom 10 latek, a 99% chłopców 15letnich to 10 latni umysłowo.
A fizycznie to pod paragraf do 16stki podhcodzi. ;P
Poza tym w łózku 15 latek niczym nie zaimponuje kobiecie. Chyba że jakiejś na swoim poziomie. Mi mimo,że mam 178 lat dopiero niczym ale to niczym nie jest w stanie zaimponowac a co dopiero takiej 25latce?
[ Dodano: 2005-10-02, 22:24 ]
Tam miało być mimo, ze mam 18 a nie 178 lat ;P
moon pisze:Mi mimo,że mam 178 lat dopiero niczym ale to niczym nie jest w stanie zaimponowac a co dopiero takiej 25latce?
Nigdy nie rozpatrywałam seksu pod katem imponowania mi lub nie. Może tu bardziej chodzić o jakiegoś rodzaju matczyne skłonności i czucie pociągu do samego ciała, które jest inne niż dorosłych facetów.
I znowu ten Platon
- ksiezycowka
- Weteran
Już nawet sie przeciętnie wysłowić nie umiem dzisiaj
Po prostu dzieciak nie jest w stanie sprotać oczekiwaniom jako partner. No sorry 25 lat to nie 55. Kobita też nadal próbuje nowych rzeczy, bawi się sexem i często chce doświadczonego partnera, który na 100% sprosta jej oczekiwaniom i moze jeszcze pomóc jej odkryć jeszcze większe przyjemności płynące z sexu
Już nawet sie przeciętnie wysłowić nie umiem dzisiaj
Po prostu dzieciak nie jest w stanie sprotać oczekiwaniom jako partner. No sorry 25 lat to nie 55. Kobita też nadal próbuje nowych rzeczy, bawi się sexem i często chce doświadczonego partnera, który na 100% sprosta jej oczekiwaniom i moze jeszcze pomóc jej odkryć jeszcze większe przyjemności płynące z sexu
Ja znam takiego jednego 16-latka, z którym spokojnie se mogę pogadać. Gość dojrzale patrzy na świat i w ogóle dojrzale sie wypowiada. Zatem - wyjątek potwierdza regułę
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Zwiazek: mlodszy facet i starsza dziewczyna
Czesc wszystkim. Mam do was takie pytanie: co myslicie o zwiazkach starszych dziewczyn z mlodszymi facetami (chodzi mi o roznice 5,6 lat)? Czy takie cos w ogóle ma sens wedlug was Zadaje to pytanie bo moj kolega sie chyba zabujal wlasnie w starszej dziewczynie. Zadal mi wlasnie takie pytanie ale ja nie umiem mu na nie odpowiedziec dlatego postanowilem napisac tego posta. Dziekuje za wasze opinie na ten temat.
Miłość to najpiękniejsze sacrum, więc nie traktuj jej jak kontraktu, który zrywasz gdy dzień masz gorszy, kiedy zyski chwilowo są mniejsze niż koszty.
foxy_lady pisze:ale poczekaj na Yas
oto jestem
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... nica+wieku
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... nica+wieku
- Wstreciucha
- Weteran
Skoro 30 latek moze soe podniecic na widok 15 latki to dlaczego kobieta 25 l moze nie miec smaczyska aby sie w lozku zganiac z 15 l Wiem malo mozliwe ale jednak
[ Dodano: 2005-11-08, 13:11 ]
ehhhhh
No i mam problem moje kochnie wlasnie mnie przeczytlo i padlo pytanie czy ja sie podniecilem na widok 15 l
Juz ci slonko odpowiadam Nie nie podniecilem sie a dlatego ze mam ciebie i podniecam sie tylko na widok twojego namietnego ciala i mam nazieje ze tak zostanie jak najdluzej a i na zawsze
[ Dodano: 2005-11-08, 13:11 ]
ehhhhh
No i mam problem moje kochnie wlasnie mnie przeczytlo i padlo pytanie czy ja sie podniecilem na widok 15 l
Juz ci slonko odpowiadam Nie nie podniecilem sie a dlatego ze mam ciebie i podniecam sie tylko na widok twojego namietnego ciala i mam nazieje ze tak zostanie jak najdluzej a i na zawsze
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”