seks w nietypowych miejscach - wasze opinie
Moderator: modTeam
Hehehe, to ja przy Was cienki bolek jestem D Z publicznych miejsc to ostatnio przytrafilo mi sie mieszkanie z rodzicami bedacymi w sasiednim pokoju (a po remoncie w moim pokoju ostatnio zniknely zaluzje z szyby w drzwiach, wiec generalnie jakby sie ktos przypatrzyl, to na tle jasnego okna... ) Ale czytajac Wasze opowiesci widze, ze to bulka z maslem byla D ...dodam tylko, ze to moja Pani ma raczej opory przez miejscami z dreszczykiem ryzyka-ja chetnie bym powyprobowywal jeszcze pare miejsc
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Martyna pisze:My ostatnio z moim chłopakiem zrobiliśmy to, tata w drugim pokoju, mama spała... po wszystkim przez przypadek spojrzelismy na drzwi...które okazały się otwarte!!! Nie wiemy jak długo, mamy nadzieje tylko, że nie było nic słychać i tacie nie chciało się chodzic po domu <boje_sie>
mozesz byc na 90% pewna ze slyszal
nawet jakbyscie sie starali to i tak slychac - skryzpienie lozka, posapywanie, jeki etc
to slychac - nie darmo mowi sie ze w bloku sciany maja uszy
ja slysze jak starzy zabiora sie za barabara - wtedy mimo ze jest 1 w nocy - podkrecam glosnosc wlasnie ogladanego filmu czy winampa
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- elzbieta100
- Zaglądający
A ja ze swoim szczesciem kochalam sie podczas zwiedzania zamku na Czocha (dolnoslaskie).Szlismy na samym koncu grupy i kiedy bylismy na wieży zauwaylam ze odlaczylismy sie od grupy i poczułam nagły strach.Nie było w poblizu nikogo.Zaczełam rozgladac sie za swoim szczesciem.Nagle gdy weszlam za derwniane konstrukcje zauwazyłam ze cos sie tam porusza.Podeszlam przestraszona blizej i zauwazyłam swojego "mena", ktory powiedzial "...W takim miejscu jeszcze nie kochalem sie" a ja odpowiedziałam "...To na co czekasz". Musielismy zrobic to szybko, bo juz w oddali było słychac następna grupę zwiedzajacych.Ale była jazda i adrealinka! <3m_się>
A ja ze swoim szczesciem kochalam sie podczas zwiedzania zamku na Czocha (dolnoslaskie).Szlismy na samym koncu grupy i kiedy bylismy na wieży zauwaylam ze odlaczylismy sie od grupy i poczułam nagły strach.Nie było w poblizu nikogo.Zaczełam rozgladac sie za swoim szczesciem.Nagle gdy weszlam za derwniane konstrukcje zauwazyłam ze cos sie tam porusza.Podeszlam przestraszona blizej i zauwazyłam swojego "mena", ktory powiedzial "...W takim miejscu jeszcze nie kochalem sie" a ja odpowiedziałam "...To na co czekasz". Musielismy zrobic to szybko, bo juz w oddali było słychac następna grupę zwiedzajacych.Ale była jazda i adrealinka! <3m_się>
mozesz byc na 90% pewna ze slyszal
nawet jakbyscie sie starali to i tak slychac - skryzpienie lozka, posapywanie, jeki etc
to slychac - nie darmo mowi sie ze w bloku sciany maja uszy
ja slysze jak starzy zabiora sie za barabara - wtedy mimo ze jest 1 w nocy - podkrecam glosnosc wlasnie ogladanego filmu czy winampa
...łudzę się, że nie..mój tata lekko przygłuchy, oglądał tv, łóżko raczej tez nie skrzypiało, ani ja głośno nie byłam (tym razem jakos tak)... daj pożyć nadzieją!
Mia pisze:a mi sie ostatnio w kinie marzy
u nas to nie wchodzi w gre, jestesmy kinomaniakami, szczegolnie On, nawet na sekunde nie odrywa wzroku od ekranu i na pewno na niczym innym sie nie skupi;)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot, no i ma racje - albo sie idzie do kina albo na film
ja bym tak samo robil
ale jest na to rada
seanse w sobote lub niedziele rano - na film ktory juz dlugo leci i w dodatku jakis szmirowaty
za duzo ludzi nie ma
jest szansa ze bedzie z max 10 osob, a obsluga bedzei cos ciekawszego robic niz pilnowac sali na 12372437434 pokazie rambo 28
ja bym tak samo robil
ale jest na to rada
seanse w sobote lub niedziele rano - na film ktory juz dlugo leci i w dodatku jakis szmirowaty
za duzo ludzi nie ma
jest szansa ze bedzie z max 10 osob, a obsluga bedzei cos ciekawszego robic niz pilnowac sali na 12372437434 pokazie rambo 28
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Ja w te wakacje kochalem sie z moja mala na dzialce a za plotem pracowali robotnicy.Jak sie kochalismy nagle przycichla ich praca,zaczeli pracowac dopiero jak bylismy po:)Pozatym kochalismy sie w te wakacje na pomoscie na polu namiotowym w nocy a ktos patrzyl z przyczepki kepingowej przez okno.Przjemnie bylo rowniez gdy na parkingu w samochodzie na oczach 4 chlopakow z malucha pare metrow dalej moja mala zrobila mi lodzika a ja odwdzieczylem sie jej minetka.Chlopaki mialy niezle banany po:)Eh fajne te wakacje byly: )
No to i ja sie dopisze A wiec tak: u mnie w domu(babcia za sciana, raz weszla ale nic nie widziala bo dopiero zaczynalismy a ja bylam w spodniczce a moj kochany dopiero mial rozporek odpiety ) u niego (ale to juz normalnoscia sie stalo gdy jego rodzice sa ) w lesie, na polance, jacuzzi(hmm..cudownie ) w samochodzie, na placu zabaw, pod prysznicem jak bylismy z jego rodzicami na wakacjach, w wannie, w hotelu gdy pojechalismy sobie na weekend w gory i kurde nie mam juz czasu zeby myslec bo sie spiesze
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
Mia pisze:co to za nietypowy seks w domu czy u niego?
taki ze ktos mogl w kazdej chwili wejsc a poza tym ja mam szybe w drzwiach i adrealinka byla moze rzeczywiscie to nie jest nietypowe miejscy jak przebieralnie itp. ale mi zawsze przy tym serducho mocniej bije
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
-
- Entuzjasta
Edytka:) pisze:taki ze ktos mogl w kazdej chwili wejsc a poza tym ja mam szybe w drzwiach i adrealinka byla moze rzeczywiscie to nie jest nietypowe miejscy jak przebieralnie itp. ale mi zawsze przy tym serducho mocniej bije
bo to w ogole nie jest nietypowe miejsce - raczej najnormalniejsze jakie moze byc zarowno ja jak i moj facet mamy tez szyby w drzwiach heh ale moze tak pisze bo sypiamy ze soba od 4 lat i na wiekszosc rzeczy juz nie zwracam uwagi
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Andrew pisze:Bo nie jest wazne ze ktos widzi ! ale to jest wazne ze byc moze zobaczy , chodzi o ta nutkę niepewnosci Daleko jestem by mnie ktoą tram widział podczas takiej akcji , chociasz , jak juz zobaczy to co mi tam !
Odrózniajmy te dwie rzeczy o których pisze Andrew. Jedno to ekshibicjonizm, a drugie to dawkowanie adrenaliny! Niebezpieczeństwo że ktoś wejdzie jest najbardziej ekscytujące.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta
- Początkujący
No właśnie, apropo ubikacji dla inwalidów w supermarketach
Osobiście uważam, że to swietny pomysł i nawet extreme
Macie już jakieś doświadczenia ??
A przy okazji, zapytam poznaniaków, na temat poznańskich Hipermarketów czy też centrów handlowych -> King Cross Marcelin, Plaza, Stary Browar.
Próbowaliście juz w tych kibelkach Wiem, że w plazie jest czujnik ruchu
Natomiast w King Crossie jest całkiem przytulnie
Osobiście uważam, że to swietny pomysł i nawet extreme
Macie już jakieś doświadczenia ??
A przy okazji, zapytam poznaniaków, na temat poznańskich Hipermarketów czy też centrów handlowych -> King Cross Marcelin, Plaza, Stary Browar.
Próbowaliście juz w tych kibelkach Wiem, że w plazie jest czujnik ruchu
Natomiast w King Crossie jest całkiem przytulnie
- cukiereczek
- Zaglądający
- Entuzjasta