głupie pytanie
Moderator: modTeam
głupie pytanie
Pytanie to kieruje, również znowu do panów oczywiście, bo na pewno niemiałabym odwagi spytać się o to kogoś w realu. Nęci mnie to już od dłuższego czasu. Do rzeczy: otórz kiedy mój partner robi mi "minetke" - że tak powiem to zastanawia mnie cały czas jeden fakt: co czuje, jak pachne, jak smakują mu moje soki itp. - to zrozumiałe... - co do tej kwesti to chciałabym się dowiedzieć czy my (dziewczyny) też się od siebie czymś różnimy? Czy każda z nas ma inną wydzieline w pochwie? na pewno co niektórzy z was już niejednej robili minety? i potrafią na te pytanie odpowiedzieć. Wiem że troche chore jest te pytanie!!! ale czekam na wasze posty
PP
-
...no może niegłupie bezsensu to ujełam, mądre pytanie jak każde inne - Dziki Wilku, sama już nawet nie pamiętam co chciałam przez to powiedzieć - wybacz, chyba śpiąca byłam i to chyba dlatego że jestem troche nieśmiała a mam szereg pytań do was na tym forum. Pamiętajcie jednak to praktyka czyni mistrza, a w pisaniu zawsze można lać wode.
Jak to jest głupie pytanie to po co je zadajesz
A na serio każda smakuje inaczej nie miał jeszcze okazji spróbować ale to jest kwestia uwarunkowań genetycznych chemi i hormonów
tak myśle
Ps.ja nie myśle no ale .....
...no może niegłupie bezsensu to ujełam, mądre pytanie jak każde inne - Dziki Wilku, sama już nawet nie pamiętam co chciałam przez to powiedzieć - wybacz, chyba śpiąca byłam i to chyba dlatego że jestem troche nieśmiała a mam szereg pytań do was na tym forum. Pamiętajcie jednak to praktyka czyni mistrza, a w pisaniu zawsze można lać wode.

-
- Uzależniony
Hej, a może by tak pomyśleć o partnerce? Bo ja np. przed każdymi pieszczotami golę pachwiny i miejsce nakoło sromu, ale uwierzcie że jest to b. uciążliwe! Włoski są tam mocne, cięzko jest je usunąć, a żeby utrzymać w "formie" trzeba golic codziennie. To trwa długo (5-20 min) i często bywa bolesne (spróbujc cie się zaciąc żyletką na jądrach). Nie wspominając już o ogoleniu całego wzgórka łonowego. Kiedyś żeby zrobić mojemu chłopakowi przyjemność, wygoliłam się tam i... włoski były tak mocne i ostre, że poraniłam się miejscami do krwi, a co było jak odrastały! Także zanim zaczniecie narzucać partnerkom swoje wymagania i fantazje " serduszka, delfinki., paseczki" pomyślcie tez czasem ile to bólu, zmarnowanego czasu i niewygody. Albo wygolcie sie i sami sprawdźcie.
Moja partnerka nie ma jakiejs tragedii z powodu odrastania włosków , na Twoją prośbe specjalnie ją wypytałem , niektóre kobiety może swędzieć troszke. Wiem jak to jest golić miejsca intymne bo sam ostatnio ogoliłem sobie jądra. Bałem sie myślałem że się pozacinam i pózniej bedzie piekło ale jest okej 
Nie zawsze pianki i kremy, które w reklamach obiecują rewelacyjne wyniki depilacji są skuteczne!!! Włoski w tych okolicach są dosyć twarde i krótkie (po systematycznym goleniu-> 2-3 dni) dlatego najwygodniej maszynką. To tak jak męski zarost na twarzy... spróbujcie sobie taką pianką. Jasne, że po kremach są słabsze, ale nie ma to jak maszynka. Zresztą pianki i kremy nie są tak skuteczne. Wniosek z tego taki, że i tak źle i tak nie dobrze ... 

A ja tam wolę naturę ! , cóż kazdy lubi coś innego , ale wygolona - hmm ma to poniekąd jakis tam swoj urok i od czasu do czasu zmiana jest miła , ale nie przepadam , wole sie przedzierac przez gąszcze
Smak i zapach zdecydowanie ile kobiet tak tez sie i rózni , choc dla jednych róznica bedzie mała dla innych wieksza .ale kazda smakuje wysmienicie
gdyby Cipka miała uchwyt , to nawet cherbate bym z niej pił :mrgreen:
Smak i zapach zdecydowanie ile kobiet tak tez sie i rózni , choc dla jednych róznica bedzie mała dla innych wieksza .ale kazda smakuje wysmienicie

gdyby Cipka miała uchwyt , to nawet cherbate bym z niej pił :mrgreen:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Początkujący
Maverick pisze:Jesli o mnie chodzi to wole po kapieli dobrze wymyta mydelkiemA swoj zapach i tak i tak bedzie miala.
taka najlepsza wtedy hmm dla mnie w sumie nie ma smaku ;p jest ph obojetne i trudno czasami czuc cos wiecej niz wlasna sline
co do wydzielin to tak ja zauwazylem dosc spora roznice nawet panna po kapieli kwasna byla wiec ;p
nie mam takich skarbów jak Liber...
- Wstreciucha
- Weteran
Ja przepraszam bardzo, chcialbym poruszyc kwestie golenia sie w miejscach intymnych! Mi zupelnie nie przeszkadza, kiedy moja dziewczyna nie jest wygolona na zero. Wystarczy delikatnie podciac, wlosy przeciez "w srodku" nie rosna.
Co do smaku i zapachu - nie jestem w stanie porownac, bowiem mam jedna jedyna jedynasta narzeczona, lecz jestem w stanie smialo powiedziec: slodko jest! Slicznie pachnaco, podniecajaco, troche mokro, ale przez to tak niesamowicie przyjemnie. Yum yum! 
przeraza mnie fakt ze niektorzy boja sie sprawdzic jak smakuja ich wydzieliny (a juz na pewno sie do faktu sprobowania nie przyznaja publicznie) i ze w polsce temat ten wzbudza to taka sensacje i jest tematem tak wstydliwym ze mozna go poruszac tylko anonimowo w internecie, bo broncie bogowie nie wolno spytac o nic partnera bo - wlasnie, bo co? nie wypada?
pamietam jak sama 5 lat temu sprobowalam sie po raz pierwszy. bylam zachwycona ze jakis fragment mnie pachnie i smakuje tak bosko. mialam ochote mowic o tym wszystkim naokolo, jak male dziecko ktore odkrywa ze na wyraz mozna klasc akcent w roznych miejscach i zmienia sie wtedy owego slowa "melodia". i czulam sie poteznie sfrustrowana bo NIE MIALAM z kim sie tym podzielic. wstydzilam sie pogadac nawet z bliskim przyjacielem, bo "nasza bozia" nas uczy ze o takich rzeczach sie nie mowi, bo to miejsca wstydliwe, trzeba je ukrywac przed zarowno okiem jak i mysla i slowem. a na dodatek kobieta to przeciez wg genialnej nauki chrzescijanskiej zrodlo wszelkiego grzechu, ktorej to kobiety wagina powoduje same nieszczescia (swoja droga coz za wygodna wymowka dla meskiej slabej woli. skoro nie potrafia sie tej waginie oprzec, trzeba jej przypiac latke sily wyzszej i koniecznie nieczystej). AARGHHHH tak mnie ponioslo ze nieco zboczylam z tematu : ].
ps. jak milo wiedziec, ze sa jeszcze samcy niepuszczalscy ; ) (czyt. haro).
pamietam jak sama 5 lat temu sprobowalam sie po raz pierwszy. bylam zachwycona ze jakis fragment mnie pachnie i smakuje tak bosko. mialam ochote mowic o tym wszystkim naokolo, jak male dziecko ktore odkrywa ze na wyraz mozna klasc akcent w roznych miejscach i zmienia sie wtedy owego slowa "melodia". i czulam sie poteznie sfrustrowana bo NIE MIALAM z kim sie tym podzielic. wstydzilam sie pogadac nawet z bliskim przyjacielem, bo "nasza bozia" nas uczy ze o takich rzeczach sie nie mowi, bo to miejsca wstydliwe, trzeba je ukrywac przed zarowno okiem jak i mysla i slowem. a na dodatek kobieta to przeciez wg genialnej nauki chrzescijanskiej zrodlo wszelkiego grzechu, ktorej to kobiety wagina powoduje same nieszczescia (swoja droga coz za wygodna wymowka dla meskiej slabej woli. skoro nie potrafia sie tej waginie oprzec, trzeba jej przypiac latke sily wyzszej i koniecznie nieczystej). AARGHHHH tak mnie ponioslo ze nieco zboczylam z tematu : ].
ps. jak milo wiedziec, ze sa jeszcze samcy niepuszczalscy ; ) (czyt. haro).
To tak na rozluźnienie na koniec:
kiedys mój kolega otworzył w pracy szprotki w oleju czy cuś takiego w tym momencie do pokoju wszedł drugi kolega nie widząc tego od konserwy gdyz tamten po otwarciu drzwi znalazł się za drzwiami, wszedł, zaciągnął zapach nozdrzami poczym stwierdził, że czuje dziewczynki w okolicy
hehe <obcalowany>
oczywiście to tylko taki żarcik (bez urazy kobitki) aczkolwiek jest autentyczny.

kiedys mój kolega otworzył w pracy szprotki w oleju czy cuś takiego w tym momencie do pokoju wszedł drugi kolega nie widząc tego od konserwy gdyz tamten po otwarciu drzwi znalazł się za drzwiami, wszedł, zaciągnął zapach nozdrzami poczym stwierdził, że czuje dziewczynki w okolicy
oczywiście to tylko taki żarcik (bez urazy kobitki) aczkolwiek jest autentyczny.

"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”