Ból jąder?
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
a wracjac do tematu
owszem bola - a ci co twierdza onaczej - no coz - nie znaja sie na fizjologi i anatomi faceta
Andrew - twoja opinia sie nie liczy - zaczales wczesnie, zony masz dwie kochanek 10 - nie masz problemu
krzychTT dobrze powiedzial - cala noc lezec kolo kobiety miziac ja etc i miec wzod o twardosci stali hartowanej - bez zaspokojenia i sa efekty (choc nie zawsze)
polega to na tym ze facet jak sie podnieca dochodzi do silnego ukrwienia jader - i jest to calkowicie normalne - mija po wytrusku samo zanim wlasciciel zdazy to odczuc
jesli do wytrysku nie dochodzi a stan podniecenia sie przedluza - ukrwienie powoduje obrzek - stad bol (zreszta wiele czesci ludzkiego ciala po zbytnim ukrwieniu moze powstac obrzek i bolec przez pare godzin)
mowienie ze nalezy sprawy do konca doprowadzic zeby nie bolalo - no coz troche w tym racji
ale nie jest to obowiazkowe !
faceta jajka pobola ale przezyje - zreszta jak juz bola to po zawodach - masturbacja jest troche trudna do przeprowadzenia ze wzgledu na obolale klejnoty
tak wiec AiWen - owszem moga bolec - nie jest to jakos szczegolnei mocny bol - wspolczuc nie ma czego - wy kobiety same macie gorzej w dni czerwonej rewolucji
i nie mowimy tu o tym jak facetowi stanie - ze to od razu boli
boli jak mu stoi przez pare godzin i nic :565:
a wracjac do tematu
owszem bola - a ci co twierdza onaczej - no coz - nie znaja sie na fizjologi i anatomi faceta
Andrew - twoja opinia sie nie liczy - zaczales wczesnie, zony masz dwie kochanek 10 - nie masz problemu
krzychTT dobrze powiedzial - cala noc lezec kolo kobiety miziac ja etc i miec wzod o twardosci stali hartowanej - bez zaspokojenia i sa efekty (choc nie zawsze)
polega to na tym ze facet jak sie podnieca dochodzi do silnego ukrwienia jader - i jest to calkowicie normalne - mija po wytrusku samo zanim wlasciciel zdazy to odczuc
jesli do wytrysku nie dochodzi a stan podniecenia sie przedluza - ukrwienie powoduje obrzek - stad bol (zreszta wiele czesci ludzkiego ciala po zbytnim ukrwieniu moze powstac obrzek i bolec przez pare godzin)
mowienie ze nalezy sprawy do konca doprowadzic zeby nie bolalo - no coz troche w tym racji
ale nie jest to obowiazkowe !
faceta jajka pobola ale przezyje - zreszta jak juz bola to po zawodach - masturbacja jest troche trudna do przeprowadzenia ze wzgledu na obolale klejnoty
tak wiec AiWen - owszem moga bolec - nie jest to jakos szczegolnei mocny bol - wspolczuc nie ma czego - wy kobiety same macie gorzej w dni czerwonej rewolucji
i nie mowimy tu o tym jak facetowi stanie - ze to od razu boli
boli jak mu stoi przez pare godzin i nic :565:
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
Andrew pisze:potwierdzam jestem erotomanem <aniolek2> ale zeby mnie jaja bolały , tylko jak sie je obiłem ! <aniolek2> dla mnie bzdura ! ale kto wie ?
sperma cofała z powrotem i moze jeszcze myslisz ze do jąder?? <aniolek2>
Zgadzam sie ..bzdura <bicz2>
jajca moga bolec no jak jest jakas narosl na nich...wtedy wiadomo, do lekarza na badanie
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
faceta jajka pobola ale przezyje - zreszta jak juz bola to po zawodach - masturbacja jest troche trudna do przeprowadzenia ze wzgledu na obolale klejnoty Jezor
No raczej....
Bender pisze:nie jest to jakos szczegolnei mocny bol
To juz sprawa indywidualna. Ja się kilka razy pożygałem. Z bulu, to było coś nie wyobrazalnego. I mozna wspułczuć.
Bender pisze:i nie mowimy tu o tym jak facetowi stanie - ze to od razu boli
boli jak mu stoi przez pare godzin Puscic oko i nic Wsciekly
Ja już miałem dośc bo czochranie bobra już mi sie znudziło. Wyobraźcie sobie kolesia który podparty łokciem ze znudzoną miną wali gruche. W dodatku ma dziewczyne. PARANOJA!!!!!
Tak było i to nie był fascynujacy okres w moim zyciu.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
taki1 pisze:dokladnie tak jest pozniej sie lata do kibla jakby sie mialo prostate
Prostate to sie ma i tyle, mozna ewentualnie miec "chora" prostate to juz lepiej powiedziec ze sie lata do kibla jak kot z pecherzem, bo nie lata sie do kibla bo ma sie prostate
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
BENDER ....! gadasz tak jak bym nigdy młody nie był i nigdy by mi nie stał po parę godzin , bolała to mnie łeb fiuta od przekrwienia , ale nigdy nie jajca , no sory jak mialem ich zapalenie to bolało troche ! <aniolek2> ale ja kosmita jestem zapewne <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Krzych(TenTyp)
- Weteran