problem (plamienia)
Moderator: modTeam
problem (plamienia)
mam problem . własnie jestem na etapie brania 4 opakowania pigułek antykoncepcyjnych. przez pierwsze 2 opoakowania miałam plamienia , wiem ze to zjawisko normalne . Później wsyztko przeszło, ale dzisiaj jak juz końćze 4 opakowanie ( zosało mi 4 tabletki) zauwazyłam u sibie dziwne plamienia. nie wiem co jest grane, nie wiem czy powinnam sie martwic i co robic, bo moze to normalnie ze od czasu do czasu pojawiaja sie jeszce plamienia. Natomiast dzisiaj rano bolał mnie troszke brzuch a te plamienia pojawiły sie wieczorem. nie wiem co robic czy ktos moze mi cos doradzić?
Życie jest ograniczone, ale miłość
niewyczerpana.
niewyczerpana.
- ksiezycowka
- Weteran
no ale teraz po 4 opakowaniu? przeciez wsyztko było dobrze.Ciąza to raczej niemozliwa jest bo stosowalismy tez prezerwatywy.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2005, 21:32 przez JuStYśKa, łącznie zmieniany 1 raz.
niewyczerpana.
niewyczerpana.
- ksiezycowka
- Weteran
gumki to są po żeby potem nie miec problemów, bo róznie sie zdaża sytuacje. To w pierwszym miesiacu sie przeziębiłam , szpikowałam sie jakimis lekami, w drugim problemy z żoładkiem , tez jakies leki. NO i skąd ja moge wiedziec które zmniejszają działanie, a które nie. Jak sie pytałam lekarza to jego odpowiedzi brzmia raczej ( chyba nie lub możliwe)To nie prawda że na każdym opakowaniu jest napisane a jezeli jest juz jakas informacja to zwykły pacjent po takich nazwach sie nie kapnie o co chodizi., Dlatego wole byc ostrozna. Oboje jestesmy jeszce młodzi a gumka nie szkodzi
A co do tych plamień to ile mam czekac bo tabletki kończe za 4 dni.Troche czuje sie jak przed okresem.Wczesniej tak nie miałam. Czy te plamienia to może byc objaw że musze zmienic tabletki? Albo może jakies komplikacje? <boje_sie>
niewyczerpana.
niewyczerpana.
-
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
hehehe zgadzam sie z wypowiedzią a raczej pytaniem <Ok>tr3sor pisze:A ja mam tylko male wcibskie pytanie ;p. Po jaka cholere gumka ? skoro i tak faszerujesz sie pigulkami ? Niedosc ze ty sie "trujesz" pigulkami to twoj facet lizaka przez szybe lize :S.
Dużo to nie znaczy dobrze,ale dobrze dużo znaczy..;
troche zbiliście z tematu. plamienie trwa juz 4 dzien jutro biore ostatnia tabletke z 4 opakowania poczekam do okresu i jesli przy nastepnym opakowaniu plamienia beda trwały udam sie do lekarza. pytałam sie o mój problem tez koleżanki z klasy które stosuja tabletki hormonalne, one mi mówią że tak sie chyba może jeszce zdażyć i to normalne ale chce też znac wasze zdanie.
niewyczerpana.
niewyczerpana.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”