Polykanie nasienia
Moderator: modTeam
- Wstreciucha
- Weteran
Nudzic nie nudzi, ale czasem czuje bol szczeki i reki a na dodatek czasem jest takie tempo,ze sie ciemno przed oczami robi
heh no to po prostu maratończyk z Ciebie. Mojej kobietce czasem się nudzi po dłuższym czasie. Jest wtedy poirytowana, że tyle to trwa
A co do połykania to nie połyka jak na raize i stwierdziła nawet, że nie będzie nigdy tego robić, ale ja tam sobie poczekam. Niby to nic takiego wielkiego, ale chciałbym aby wkońcu Jej się pozmieniało
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mów mi co mam robić
Kermit pisze:Albercik, powiedz ze jak Ty jej robisz to tez sie nalykasz przysmakow Jezor
kurce co w tym obrzydliwego Eeee.. no ten tego... moze ona sie wstydzi tylko itp
ja tam lubie Jej przysmaki, a ja tam wiem czemu Ona nie lubi moich nie będę Jej tym zadręczał tonie aż tak istotna dla mnie
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
Oj dziwią mnie teksty, że jak jakaś dziewczyna nie chce połykać nasienia swojego faceta, to od razu go nie akceptuje. A jakby koleś miał zboczenie sikać partnerce do buzi (są tacy <belt1> ) i ona by tego nie chciała to też by powiedział, że ona go nie akceptuje w pełni!?
W seksie jest wszystko dozwolone, o ile jest na to akceptacja ze strony 2 osób.
W seksie jest wszystko dozwolone, o ile jest na to akceptacja ze strony 2 osób.
witam! nie chciałem zakładac nowego tematu bo mozna by tu rozpocząc rozmowe....otóż mam pytanie do kobiet wyczytałem ze lubicie dopieszczac swoich men-ów przez lodzika.... i niektóre robią to cześciej niektóre rzadko ,moje pytanie brzmi czy to mam byc zastąpienie normalnego sexu ? czy np sex jest tez ale w mniejszej ilosci??? Pozdrawiam!
lollirot pisze:piotrek20 pisze:moje pytanie brzmi czy to mam byc zastąpienie normalnego sexu ?
yyy, urozmaicenie normalnego seksu. pieszczota, jak inne.
podczas stosunko to oki ,mi chodzi czy np robicie swoim menom samego lodzika i nic po za tym....np lodzik samiast normalnego sexu czy wam sie to zdarza czesto ?
a jak czesto mógł bym wiedziec? zakładam ze wy macie mozliwosc odbycia spokojnego stosunku np,własne mieszkanie lub czesto rodziców nie ma w domu czy to tez ma wpływ np mama za scianą nie ma czasu na normalny seks to sie robi lodzika ?
mamy mozliwosc nawet kiedy mama jest za sciana - duzy dom, grube drzwi do pokoju.
nie wiem jak czesto, nie prowadze statystyk;) czasami sie zdarza, najlepiej w jakims wywrotowym miejscu, bo w domowych pieleszach sie konczy rozbierankami, macankami albo seksem i tak ;PP chociaz zdarzalo mi sie w ten sposob probowac oderwac go od filmu w domu, albo coś.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- Wstreciucha
- Weteran
piotrek20 pisze:witam! nie chciałem zakładac nowego tematu bo mozna by tu rozpocząc rozmowe....otóż mam pytanie do kobiet wyczytałem ze lubicie dopieszczac swoich men-ów przez lodzika.... i niektóre robią to cześciej niektóre rzadko ,moje pytanie brzmi czy to mam byc zastąpienie normalnego sexu ? czy np seks jest tez ale w mniejszej ilosci??? Pozdrawiam!
Kiedys jedna panna powiedziala do mnie "Ja nie uprawialam z nim sexu, ja mu tylko loda zrobilam " nie kumam skad taki domysl ze zrobienie loda nie jest sexem. Piotrek ty myslisz troche podobnie, a zrobienie facetowi laski, to czesc sexu i kazdy robi to tak czesto jak chce <lodzik> mysle ze lodzik, jako jedna z wielu pieszczot urozmaica zycie sexualne i jest jego integralna czescia, ze sie tak wyraze dla zaznaczenia nierozerwalnosci go ze stosunkiem, minetka etc :D
Pozdrawiam <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:mysle ze lodzik, jako jedna z wielu pieszczot urozmaica zycie sexualne i jest jego integralna czescia, ze sie tak wyraze dla zaznaczenia nierozerwalnosci go ze stosunkiem, minetka etc
ale jemu chodzi o to, czy przy jednym, ze tak powiem, podejsciu robisz tylko lodzika a nie kochacie sie ani on Ci nie robi minetki.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:Wstreciucha pisze:mysle ze lodzik, jako jedna z wielu pieszczot urozmaica zycie sexualne i jest jego integralna czescia, ze sie tak wyraze dla zaznaczenia nierozerwalnosci go ze stosunkiem, minetka etc
ale jemu chodzi o to, czy przy jednym, ze tak powiem, podejsciu robisz tylko lodzika a nie kochacie sie ani on Ci nie robi minetki.
własnie tak jak napisała lollirot + czy zastepujesz lodzika (lodzik to tes sex jak napisała Wstreciucha) zblierzeniem czyli pełnym stosunkeim w pochwe lub czesciowym nie pełnym stosunkiem... <aniolek2> czyli brutalnie mówiąc czy zamiast dac "pupy" zrobisz lodzika..... <3m_się>
nio Yasmine ja tez w czasie okresu zastepuje pelny sex lodzikiem DD i wracajac do ogolnego tematu smak mojego Misia jest cudowny nie wyobrazam sobie jak mozna wypluwac sperme <ze co> Panowie myjcie sie no i moze deliktna zmiana diety i bedzie oki no i jak juz wiele osob wspomnialo nic na sile :!: bo bedzie odwrotny efekt
hmmmmmm lodzik w dosc wywrotym miejscu jest na prawde super DD DD DD
hmmmmmm lodzik w dosc wywrotym miejscu jest na prawde super DD DD DD
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”