pytanko do facetów

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Dajmar
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dajmar » 30 sie 2005, 14:44

wild_girl to zalezy czego oboje szukacie...jesli cie kocha to bedzie cie kochac taka jaka jestes niezaleznie od tego co bedizecie robic albo czego niebedziecie robic. Najlepiej jest postepowac spokojnie co jakis czas robiac kroczek do przodu ;-)
fish pisze:EEeeeeee bez sensu napisałeś. Ile jest takich związków co się zaczynają seksem !!

my cos (szczegolnie ty:P) juz cos o tym wiemy prawda ;-)?

zaqqaz pisze:Seks po 3 dniach znajomości - teraz są razem od 6 lat (rok po ślubie)

ja mialem przypadek ze po 2h juz sie kochalismy (dziwne ale...niewazne <bicz1> )

WaldiK pisze:na pewno wiekszosc ludzi uprawia seks w zwiazku po jakims czasie niz po pierwszym spotkaniu, tego jestem pewien.

niewszyscy kumpel ma dziewczyne juz rok czasu ;-) i o niebo dalej sie caluja w policzek, ona chyba sie boji ze od slimaka zajdzie w ciaze;-) to tylko zalezy od osob jakie sa (chociaz wiekszosc chce sexu).
Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 30 sie 2005, 15:46

Ale poryty temat . ja trace szacunek jak ktoś na mnie krzyczy :D i jade po nim jak po świni ale za danie dupy NEVER !!!!! :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
wild_girl
Początkujący
Początkujący
Postautor: wild_girl » 30 sie 2005, 23:49

Moze uzylam zle slowo. Ale chodzi o to czy po sexie nie zaczynasz traktowac dziewczyny troche inaczej?
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 31 sie 2005, 00:08

Bardziej bedzie dla mnie pociągająca zmysłowa. Otwartą na nowe relacje, zblizenie siedo siebie.
Proste chyba nie ?

Well...

Why is the man...

wild_girl
Początkujący
Początkujący
Postautor: wild_girl » 31 sie 2005, 00:10

no niby tak:)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 31 sie 2005, 00:12

Pamietaj ze pomiedzy te zdania mozesz sobie wtawić co tylko sobie wyobrazisz gdy natrafisz na odpowiedniego faceta :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 31 sie 2005, 00:24

Ja mialem wrecz odwrotne mysli...
po sexie w klubowej ubikacji w niedlugo po tym jak zaczynalem z nia byc, przestraszylem sie, ze ona pomysli ze jestem z nia tylko dla sexu
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Boberus
Bywalec
Bywalec
Postautor: Boberus » 31 sie 2005, 00:57

Hmmm, a ja tam uważam że wszystko zależy od podejścia...
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 01 wrz 2005, 10:44

fish pisze:Moze uzylam zle slowo. Ale chodzi o to czy po sexie nie zaczynasz traktowac dziewczyny troche inaczej?

Na pewno btnajmniej w moim przypadku. Bo dopóki dziewczyna nie da chłopakowi to na pewno ma się do niej inne podejśćie, bo się facet stara na to zasłużyć.
A jak już dostnie to czego chce(nie żęby tylko o to mu chodziło, ale nie oszukujmy się faceci potrzebują tego) to zaczyna myśleć, że od czasu do czasu(zależy od faceta pewnie) mu się należy, że on ma przeceiż swoje potrzeby.
No i czasem może tak byc że dziewczyna oddaje się ponieważ wie że nie utrzyma facseta bez tego.
Ja myślę że jeżeli dziewczyna jest z kimś od roku i nadal się nie seksili to wzrasta ryzyko skoku w bok ze strony samca. A jeśli zaspokaja jego potrzeby(no i zresztą sama czerpie z tego radość, a nie podchodzi do tego jak do obowiązku) to jest wtedy utrwalanie związku.
Miłość miłością, a potrzeby facetów potrzebami. Czy to nasza wina, że takich nas stworzono??
No więc reasumując to ja osobiście zmieniam podejśćie do dziewczyny, mam nadzieje że nie na gorsze, tylko po prostu na inne. No przecież to niemozliwe żeby nie zmienoć myślenia po tym jak już się osiągnęło tak zaszczytną nagrodę jaką jest seks z ukochaną kobietą.
A co do seksu po 2h to jestem przeciw. Nie żebym był jakimś porządnickim, ale seks to chyba coś więcej niż wsadzanie małego do dziurki i dużo przyjemności przy ty. Jak dla meni to musi być coś więcej(może jestem staroświecki) :> <aniolek2>
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 01 wrz 2005, 10:50

Zły cytat :) To nie ja :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
wild_girl
Początkujący
Początkujący
Postautor: wild_girl » 01 wrz 2005, 12:40

Albercik nie jestes staroswiecki :)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 02 wrz 2005, 13:56

wild_girl pisze:Utarło sie, ze jezeli dziewczyna odda sie facetowi to czesto traci jego szacunek i facet czuje, ze juz wszystko osiagnol. Czy tak samo jest gdy dziewczyna pozwoli na peeting? Ciekawy

<chory>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 02 wrz 2005, 18:07

zaqqaz pisze:Nastolatkowie mają do seksu zupełne inne podejście niż troche starsi!

Też mi się wydaje, że to prawda.Szybciej się dojrzewa fizycznie niż emocjonalnie.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
ecco
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ecco » 09 wrz 2005, 21:13

nie wszyscy tak twierdza zalezy kto ma jakie problemy albo jak ta osobe juz zycie zaskoczylo
"MOJE GETTO NIE TO ZALICZYSZ NIE TO POKONASZ"
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 11 wrz 2005, 10:43

ecco pisze:nie wszyscy tak twierdza zalezy kto ma jakie problemy albo jak ta osobe juz zycie zaskoczylo

no coś w tym jest. Jak ktoś ma cięzkie zycie i problemy dorosłych to szybciej staje się dorosły, ale razej psychicznie nie wiem czy to tak samo się odnosi do fizyczności i seksu wcześniejszego?

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
taki1
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: taki1 » 11 wrz 2005, 13:02

Albercik pisze:
ecco pisze:nie wszyscy tak twierdza zalezy kto ma jakie problemy albo jak ta osobe juz zycie zaskoczylo

no coś w tym jest. Jak ktoś ma cięzkie zycie i problemy dorosłych

to szuka przyjemnosci w seksie :P
nie mam takich skarbów jak Liber...
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 12 wrz 2005, 09:33

taki1 pisze:to szuka przyjemnosci w seksie

poszedłes po najmniejszej lini oporu :P
tego nie powiedziałem że szuka seksu jak ma problemy :P hehe ale głodneu chleb na myśli :D

Nie mów mi co mam robić

Tulipan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Tulipan » 15 wrz 2005, 12:40

głupota, czy naprawde nie ma większych problemów? Seks powinien być zródłem przyjemności a nie problemów, jeśli ma się cokolwiek tracić to lepiej nie zaczynać 8)
Awatar użytkownika
ecco
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ecco » 15 wrz 2005, 14:04

kazdy ma jakies problemy jeden z zyciem fdrugi z sexem kolejny z miloscia tesknota i tp to ci sie ulozy koleje ci sie censored kozystaj póki mozesz
"MOJE GETTO NIE TO ZALICZYSZ NIE TO POKONASZ"
Awatar użytkownika
artek17krk
Bywalec
Bywalec
Postautor: artek17krk » 15 wrz 2005, 16:17

ecco pisze:kazdy ma jakies problemy jeden z zyciem fdrugi z sexem kolejny z miloscia tesknota i tp to ci sie ulozy koleje ci sie censored kozystaj póki mozesz

dzisas... INTERPUNKCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chociaz jeden przecinek, kropka, cokolwiek!! pliss :) a co do tematu

moim zdaniem to świeta prawda :)
i jeszcze taka refleksja :) wedlug mnie dojrzewanie emocjonale laczy sie też z "latwosica" zdobywania kolejnych partnerow (przepraszam za to sformulowanie ale nic lepszego mi do glowy nie przyszlo, zwlaszcza po 3 godzinach polskiego i praniu mozgu). Jesli chlopak podchodzi do sprawy tak ze co dwa tygodnie chodzi z inną dziewczyna to moim zdaniem nigdy nie bedzie szanowal tego co ma. natomiast jesli ktos musial ciezko walczyc o swoje szczescie bedzie je szanowal :P
A co do tematu samego to moim zdaniem dziewczyna nie traci. Facet po tym wie ze ta dziewczyna jesli mu sie oddala to napewnoe musi go kochac... no chyba ze mowimy o "dyskotekowych panienkach" ale to nie o to chodzilo autorce tematu.
I'll be here... Why? I'll be 'waiting'... here... For what? I'll be waiting... for you... so if you come here, you'll find me... I promise...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”