Krzywy penis
Moderator: modTeam
Krzywy penis
Czy taka krzywizna minie jak nie będe sie masturbował
? I czy przeszkadza w stosunku
?
Błagam pomóżcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
ale bzdura... skrzywiony przez trzepanie... skrzywić to się może przez za długie noszenie w zamknięciu w jednej pozycji we wzwodzie (ciasne gacie+podniecenie+3lata w 1 stronę pchany).
Czego to ludzie nie wymyślą... były już włosy na dłoniach, bezpłodność, ślepota... teraz jeszcze skrzywienie penisa powoduje masturbacja.
A jak skrzywienie nie jest duże, to co się przejmować? Przecież idealnie prosty być nie musi... gorzej jak jest bardzo krzywy- ale takie rzeczy to tylko na skutek wypadków lub wad wrodzonych się zdarzają.
Czego to ludzie nie wymyślą... były już włosy na dłoniach, bezpłodność, ślepota... teraz jeszcze skrzywienie penisa powoduje masturbacja.
A jak skrzywienie nie jest duże, to co się przejmować? Przecież idealnie prosty być nie musi... gorzej jak jest bardzo krzywy- ale takie rzeczy to tylko na skutek wypadków lub wad wrodzonych się zdarzają.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
- Sir Charles
- Weteran
Kaczmi pisze:Czy taka krzywizna minie jak nie będe sie masturbował? I czy przeszkadza w stosunku
?
Kiedys bylo na discovery w programie "wszystko co chcieli byscie wiedziec o seksie" i byl odcinek poswiecony deformacja narzadkow....o krzywiznach siusiaka tez bylo...az sie dziwilem niektorym fotka,ludzie to chyba w kontownik fiuty wkladaja....Bylo tam o przypadkach takiego skrzywienia (ale nie przez masturbacje) ze uniemozliwialo ono calkowicie wspolzycie oraz sprawialo problemy gdy oddawalo sie mocz...glownie sa to wady nabyte
Dawaj kolego fotke to pobawimy sie w urologa

krzywizna na pewno nie minie... takie przynajmnjie jest moje zdanie... jedni młodzi panowi dla równowagi robia to raz jedan raz drógą reką... krzywizna nie przeszkadza w stosunku, moim zdaniem mozego go wręcz uatrakcyjnić... no chyba że skrzywienie jest faktycznie jakieś nienaturanie mocne, wteyd najlepij dla pewności wybrac się do lekaża... zaprzestawac manstrubacji nie musisz
pozdrawiam
-
- Weteran