seks w nietypowych miejscach - wasze opinie
Moderator: modTeam
- Nieznajomy18
- Bywalec
aniawcz pisze:jak sie popieści to sie wszystko i wszędzie się człowiek zmieści . Powiedzenie mojego Tygryska
Ja je troche zmodyfikuje:
Jak facet popiesci to sie wszedzie zmiesci

<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
- unlucky_sink
- Maniak
w niektórych jest przed wejściem napisane żeby wchodzić pojedyńczo
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
aniawcz pisze:moi marzeniem jest seks nie zgadniecie gdzie : Otóż ta marsie gdzie nikogo nie ma tylko my i ta przestrzeń.
heh ja to jestem zboczony
ja bym mars zdeprawowal inaczej
moim marzeniem bylo by poszusowac na snowboardzie z olympus mons - po snieznych stokach zestalonego dwutlenku wegla
tluc sie tyle milionow km zeby tylko sie bzyknac ? eeee
no ale po drodze <sex2> w niewazkosci
No dobra nie wypowiadalam sie jeszcze powaznie w tym temacie
Otoz musze przyznac ze seks w miejcach publicznych jest dla mnie niesamowicie podniecajacy
Oto co wyprobowalam:)
- na imprezie domowej, gdzie byl tlum ludzi
- w toalecie w klubie
- w samochodach, nawet kilka ich bylo
- na plazy
- w knajpie, ale niestety nie dokonczylismy bo zdazyli nas wyprosic, ach Ci zgryzliwi ochroniarze
- w parku
Jak mi sie cos jesczze przypomni to dodam
A co mi sie marzy? Jeszcze nie wyprobowalam seksu w windzie
i gdzies na dachu wiezowca hihi
[ Dodano: 2005-09-12, 12:56 ]
aha i jeszcze na uczelni hihi
Oto co wyprobowalam:)
- na imprezie domowej, gdzie byl tlum ludzi

- w toalecie w klubie
- w samochodach, nawet kilka ich bylo
- na plazy
- w knajpie, ale niestety nie dokonczylismy bo zdazyli nas wyprosic, ach Ci zgryzliwi ochroniarze
- w parku
Jak mi sie cos jesczze przypomni to dodam
[ Dodano: 2005-09-12, 12:56 ]
aha i jeszcze na uczelni hihi
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Mia pisze:pod prysznicem i w wannie jest fajniehihi
w wannie dosyc egzotycznie, trzeba uwazac zeby woda nie zaczela sie wylewac
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
Yasmine pisze:ja mam malusienka wanne, nie da rady.
wanna u mojej siostry w mieszkaniu tez jest malutka ale jakos sie udalo
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
Yasmine pisze:ja mam malusienka wanne, nie da rady
ciesz sie, ze nie brodzik
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
___ToMeK___ pisze:Mia napisał/a:
pod prysznicem i w wannie jest fajnie hihi
w wannie dosyc egzotycznie, trzeba uwazac zeby woda nie zaczela sie wylewac . No, chyba ze ktos ma wanne jak raperzy w Stanach .
niby tak ale ten klimat <aniolek2> , waniliowe swiece, szampan, truskawki, jakis ladny olejek wrr
Urozmajcanie miejsc jest najlepszym sposobem aby nawet po latach było ciekawie.
Las, park, tor dla kładów, szkółka jeździecka (jazdy konnej, bez podtekstów) przysznic na działce u kolegi, toaleta w pubie, kuchnia, zamek i muzeum. Jak narazie przyłapali nas 3 razy, poprosiliśmy aby się odwrócili, najczęściej się uśmiechali i mówili że też byli kiedyś młodzi. Wyjątek był na zamku, małżeństwo nie przerwalo zwiedzania, żona udawała że nic nie widzi a jej mąż śmiał się do rozpuku razem z nami
Ostatnio przegrałem zakład i musze jechać z my lady do przebieralni w realu
Las, park, tor dla kładów, szkółka jeździecka (jazdy konnej, bez podtekstów) przysznic na działce u kolegi, toaleta w pubie, kuchnia, zamek i muzeum. Jak narazie przyłapali nas 3 razy, poprosiliśmy aby się odwrócili, najczęściej się uśmiechali i mówili że też byli kiedyś młodzi. Wyjątek był na zamku, małżeństwo nie przerwalo zwiedzania, żona udawała że nic nie widzi a jej mąż śmiał się do rozpuku razem z nami

Tulipan pisze:Urozmajcanie miejsc jest najlepszym sposobem aby nawet po latach było ciekawie.
niezly wyklad tutaj nam zaprezentowales
"MOJE GETTO NIE TO ZALICZYSZ NIE TO POKONASZ"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”