_Asica_ pisze:To forum się powoli "kończy"...
ja mysle, wprost przeciwnie.Kiedys nie bylo tak,ze jak tu weszlam po kilku godzinach nieobecnosci, to mialam ponad 300 postow nieprzeczytanych. A teraz sie w koncu forum rozkrecilo
Moderator: modTeam
sophie pisze:Powiedziala ta, ktora wpadnie raz na jakis czas i malo pisze...
Yasmine pisze:_Asica_ napisał/a:
To forum się powoli "kończy"...
idas pisze:A czy to prawda ze kobiety kochajace sie z rana nie maja pozniej [czyt. w dzien] sily na nic...i chce im sie w wiekszosci spac?
Wstreciucha pisze:Nie wiem czy to jest uwarunkowane temperamentem, charakterem, czy moze naszymi fizycznymi mozliwosciami, ale jak dostaje od ukochanego taki "zastrzyk z entuzjazmu" <sex2> rano, to caly dzien jestem zajebiscie naenergetyzowana:D
lollirot pisze:nie ma to związku.
Wstreciucha pisze:mam podobnie ze stresujacymi sytuacjami, jak tylko sie zezloszcze mam skok adrenaliny ktora powoduje chyba ze hormony tryskaja mi uszamii wtedy mam ochote na ostre harce <bicz2> . Jak sie budze mam ochote na "leniwe pieszczoty", pozniej to juz wszystko zalezy od nastroju
a po alkocholu zachowuje sie jak wyuzdana dz..... i klne w lozku jak szewc <ze co> <zawstydzony>
Reasumujac: powinnam sie logowac jako NIewyzyta Sexualnie <sex2>
Pozdrawiam <!>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 162 gości