Wibrator
Moderator: modTeam
Wibrator
Siema. Mam pytanko do Was. Jako prezent dostałam wibrator ktory okazał sie troszke duzy ale nie mam zamiaru przez to rezygnowac z jego używania. Jest gumowy taki milutki. Moje pytanie brzmi czym mozna go smarowac aby łatwiej można było go wsuwać w siebie. Chodzi mi o taki specyfik przez ktory nie nabawie sie czegos tam w srodku. Taki zeby był przyjazny dla mojego intymnego miejsca. Dziekuje za wszystkie rady i pozdrawiam.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=591
tylko tak nie rob!!
tylko tak nie rob!!
nie mam takich skarbów jak Liber...
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
karmen pisze:hehe mój facet przeczytał moja wypowiedz na ten temat i stwierdzil że może kiedys sobie kupimy wibrator hahaha oczywiście ja bede go stosowac a nie on (oczywiście z ciekawosci i dla zabawy) czy to głupi pomysl... hmmmm
Pomysl w deche
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Mysiorek pisze:Martusia napisał/a:
Jest gumowy taki milutki
Ty jeszcze na oczy nie widziałeś wibratora Usmiechnij sie!, a już na pewno nie dotykałeś go buahahahaha
moze być milutki jeśli jest zrobiony z cyberskóry dla tych którzy niewiedzą jest to imitacja ludzkiej skóry,mam taki,menżyk mi kupił bo stwierdził że to bedzie bardzo zabawne
jak zwykły żelek...taka pusta w środku...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”