KamaSutra :P
Moderator: modTeam
- Nieznajomy18
- Bywalec
Hmm. Ostatnio sobie tak myślałem. Jakie są wasze ulubione pozycje ? To wiem ze oczywiście zalezy od 2 osob. Ja osobiście uwielbiam tzw Stojącą od tyłu szczególnie gdy nie ma czasu ani dobrej miejscówki Osobiście uwazam ze to ciekawy temat nawet jezeli juz był poniewaz duzo nowych osób się przyłaczyło do forum:P
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days
Wonderful Days
- Nieznajomy18
- Bywalec
Osobiście uwazam ze to ciekawy temat nawet jezeli juz był poniewaz duzo nowych osób się przyłaczyło do forum:P
mozna byloby dopisać sie do tamtego tematu...
Moja ulubiona to jak narzie przed komputerem
Mam gdzies na kompie e-booka "kamsutra" sprobuje go zamiescic na serwerze i udostepnic do sciagniecia (podejrzewam ze byliby chetni )
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Nieznajomy18
- Bywalec
cubasa pisze:Mam gdzies na kompie e-booka "kamsutra" sprobuje go zamiescic na serwerze i udostepnic do sciagniecia (podejrzewam ze byliby chetni )
Mam go zaraz wrzuce do siebię na Serwerek i daje Adresik
[ Dodano: 2005-09-11, 13:56 ]
No i są:P
http://www.czapel.webd.pl/pozycje/
są tu dwie książki tzn jedna po polsku druga po angielsku.
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days
Wonderful Days
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
dziwny321 pisze:"na parapecie"
Hmm... mijacie z Tematem torszkę. Nie chodzi o miejsca... itp tylko o pozycje. Ja moge powiedzieć na łóżku i to nie bedzie pozycja
Pozdrawiam <browar>
Wonderful Days
Wonderful Days
-
- Zaglądający
- Weteran
Yasmine pisze:Jesli chodzi o mnie to najbardziej lubie od tylu.
Uwilbiam ta pozycje, chyba glownie ze wzgledu na to ze moj facet moze byc wtedy super mobilny i "drazyc mnie z super moca"
moon pisze:Na jeźdźca.
Lubie na jezdzca przodem i tylem
Martyna pisze:Ja też klasyczna z nogami wysoko Lubie mieć wysoko pośladki.
Podkalam poduchy pod pupe
I jest jedna ktora szczegolnie sobie upodobalam. Lubie lezec na brzuszku na lozeczku z leciutko rozchylonymi udami, a on lezy na mnie z nogami rownolegle do moich i posuwa mnie wolniutko do "samego dna"
Lubie tez kochac sie na lyzeczki , szczegolnie rano , jak moje kochanie po przebudzeniu wtula sie we mnie od tylu
I jeszcze jest taka ....
yyyyyyyyyyyyyy chyba sie troche ropedzilam <eee...>
Kochanie pozdrawiam , buzi buzi
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
heh jakos chyba nie mam ulubionej pozycji bardziej miejsca mnie kreaca o kinie juz wspominalam ze mi sie marzy (caly czas probuje odpowiedziec w tym temacie ale dostaje informacje ze nie ma zandych postow do tego tematu i nie moge nic napisac ) z tym, ze wlasnie tez mam taki problem o ktorym wspomniala lollirot, ja jestem kinomaniaczka przy filmnie chlone kaza sekunde dziwku i obrazu i cholery dostaje jak mojemu sie po 10 minutach zbiera na amory ale kino i tak mi sie marzy zawsze mozna wybrac jakis nowy film akcji produkcji amerykanskiej co by ekran zbytnio nie kusil
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran