witam! postanowiłem odkopac temat bo znowu mnie neka problem no moze problem juz nie taki jak wczesniej ale problem
otóz powiedzmy z moim słoneczkiem mam tak jak chciałem miec
lubi sie bawic ustami ja nie widze przeszkud bo mi to sprawia przyjemnosc robi mi lodzika codziennie i jest git , ale jest to zasada ze lodzik ale nie czeste współzycie no i tu mamy problem;],wczesniej trwały długie rozmowy na ten temat i boło gi ale jak co do czego ma dojsc on znowu przybiera kamuflasz jakiej cnotliwej osóbki i nie za bardzo chce to robic, staje sie bierna i nic a nic mnie nie podnieca a ja do tego jak zwykle prowadze wojne psyhologiczną z moim "ja" po prostu nie moge sie w nią wbic nazwijmy to ze nie moge sie wbic bez jej pozwolenia;] dziewczyna jest doswiadczona przypominam bo nie jestem jej pierszym, problemik taki ze jak ja (po wysłuchaniu jej obaw i zniechecen ) jak mam jej wsaadzic to podniecenie spada penis flaczeje (juz nie wale konika tak hartkorowo jak kiedys ,bo w ogóle) po prostu jak na nia patrze i widze jej niechec to nie moge,nie moge bo mysle o niej ze jesli sie boi to zrobimy to innym razem ,nie moge bo czuje sie jak bym miał sie kochac tylko z "miesem" przepraszam za słowo wkoncu to moja dziewczyna
i ja po prostu sex wyobrarzam sobie inaczej niz ona,powiedzmy ze jesli ona nie chce to ja niechce tez tego robic jakas moja blokada psychiszna moja i jej powstała głwnie przez jej niechce.zalerzy mi na tej dziewczynie bo mam z nia jak w raju choc nie w tych sprawach które dla mnie tez sa istotne,ale ja powoli trace cierpliwosc...........wkoncu zwiozek ma sie opierac głównie naszczesciu obojga a u mnie jest "na twarzy usmiech a w sercu ból" gdy robi lodzika to mam takie wzwody ze bez problemu bym sie w nią wbił ,ale jak co do czego to nie moge (znowu) ostatnio to ja juz o niczym innym nie mysle tylko o tym dlaczego tak jest, jeszcze dodam ze stwierdzila ze mam duzego penisa (nie pisze ile bo to nie istotne) a ona ma wąziutka sparke jak nie wiem co, przed ostatnią nasza próba to jak chcciałem ją rozkrecic to tam jeden paluszek wchodzi ,jak bym miał wsadzic dwa to sie nie da tak na chop siup bo jej sprawia ból, ale powiedzmy ze odkryłem przyczyne moze to byc drastyczne dla pan:) ale stwierdzam ze moja dziewczyna po prostu nie chce mnie zaprosic do swojej szparki, po prostu miesnie pochwy zawsze są zacisniete i ja to czuje i widze po niej ze tak jest! a gdy idze jej niechec to mi sie odechciewa tez ale nieraz jest tak ze wchodze w nia (bardziej próbuje) to nie moge bo sparka ciasna i sie nie da , na sposobów chodzby sto nie moge,kochana to dzieewczyna bo nic z tego nie robi ,ale nie zostawi mnie na lodzie no powiedzmy ze bez loda;] i wtedy wszystko gra, ale ja wewnetrzenie umieram ,nie jestem szczesliwy( w tym momencie ze nie wyszło itp) poza sexem jest super , ale cos czuje ze to nie tak powinno wygladac i juz nie wiem czy winic siebie(tak zazwyczaj jest ze wszystko zwalam na siebie i sie zamykam w sobie) czy partnerke za brak jakiejs nutki szaleństwa , za to ze nie jest taka namietną kocicą jaką ja bym chciał miec, za to ze mnie nie podnieca bo wie ze bez tego ja nie rusze w dziurke,wychodzi na to ze dla niej jest wygodniej do buzi niz w cipke,ja jestem otwarty (pewnie ktos powie ze chamski ale to juz jego sprawa) ale ja powiedziałem do mojej dziewczyny ze cipka to nie tylko to sikania słóży
i stwierdziłem za na lodach cały czas nie mozna ,sie rozpisałem ale juz tak nieraz mam .wychodzi na to ze to problem natury psychologisznej i to mojej jakies zachamowania w imie moich zasad które wyznaje(np. jesli ona nie chce sie kochac to ja jej na siłe nie bede brał bo zle bym sie z tym czuł , lub jesli widze ze ona sie dla mnie poswieca i tylko rozkłada nogi i niec nie szepnie nic mnie nie zacheci to tez stwierdzam ze cóz dzisjaj nie moze kiedy indziej kiedy bedzie miała chcec)napisałem wam to zebyscie sobie jeszcze pogdybali i moze cos doradzili
ps,dodam ze jej strach jest oczywiscie spowodowany ciązom(i ta obawa przeszła na mnie i to kolejna blokada), ale i na to znalazłem sposób bo wybieram sie z nią do ginekologa po tabletki i wtedy tez zobacze jak to bedzie