Przygotowania do sexu...
Moderator: modTeam
Przygotowania do sexu...
Chciałbym zapytać, czy przed spotkaniem ze swoim partnerem/partnerką, w którym przewidujecie że dojdzie do zbliżenia, czynicie jakieś przygotowania. Mam tu na myśli zabiegi higieniczno-kosmetyczne, jakąś specjalną odzież głownie bieliznę, dodatkowe wyposażenie itp. Mam nadzieję, że domyślacie się o co mi chodzi w tym temacie
Wlasnie... najwiekszy problem jest zawsze z tym zeby bylo gdzie sie kochac... u mnie w domu tez prawie zawsze neistety ktos jest 
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
u mnie w domu tez prawie zawsze neistety ktos jest
Ale tak nie musi być wszędzie i zawsze, wiem, że młodzi mają z tym problem, ale nie wierzę, że jak się mocno chce, to nie można znaleźdź odpowiedniego miejsca
Jarek pisze:Pamiętam jak byłem młodszy i byłem w podobnej sytuacji, to kumpel użyczał mi lokum a sam wychodził np. na piwo
Uzywaj przycisku EDYTUJ.
Maverick
Hehe.. niestety moi rodzice raczej nie lubia chodzic do kina, a mam jeszcze brata i siostre... w sumie miiejsce sie zawsze jakies moze znalezc no ale mieszkanie wolne to mam chyba tylko rano i w poludnie jak wszyscy wychodza do prawy albo do szkoly (ja na uczelnie) ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
Hehe.. niestety moi rodzice raczej nie lubia chodzic do kina, a mam jeszcze brata i siostre... w sumie miiejsce sie zawsze jakies moze znalezc no ale mieszkanie wolne to mam chyba tylko rano i w poludnie jak wszyscy wychodza do prawy albo do szkoly (ja na uczelnie)
Nie kino to co innego. Trzeba być dobrym politykiem by umieć ich umiejętnie wyprosić z domu;) Choż to zależy jeszcze od charakteru rodziców. Zawsze przeciez mozna wynając sobie jakiś tani chotelik na jedną noc:)
Kurcze , przeciez sami to mozecie zrobic w kinie !! czyż nie
a komu sie tak nie podoba albo nie pasi to są jeszcze w polsce hotele i motele ! i wyjdzie to niewiele wiecej nizli danie rodzicom na kino
a co ! na łace na kocyku to nie łaska
??? w windzie też nie
? tylko łóżko >???

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Nalace na kocyku itp bardzo chetnie, w kinie tez jesli nikogo nie bezdie w poblizy.... tylk oja akurat musze teraz sobie kogos znalezc... wiosna idzie i sami wiecie jak to jest 

Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
jak wiem ze szykuje sie super wieczor albo w ogóle okazja do pieszczot to zawsze dokladnie gole wszystko i miejsca intymne szczegolnie zeby wszystko bylo gladkie. zakladam najladniejsza bielizne, perfumuje sie jego ulubionymi perfumami, ubieram sie seksownie szykuje odpowiednia muzyke. to chyba tyle
Jesli Ci chodzi Jarku o bicze, kajdanki,i skurzana bielizne, to ja sie raczej do tego nie pospisuje, bo to mnie w ogole nie korci...
zwłaszcza bicze w koncu nie jestem masochistka...
Ale jak to powiedziała Sarah...
to chyba juz wystarczy
I tak jest najlepiej i najwygonej
Ale jak to powiedziała Sarah...
zakladam najladniejsza bielizne, perfumuje sie jego ulubionymi perfumami, ubieram sie seksownie szykuje odpowiednia muzyke.
to chyba juz wystarczy
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
U mnie za pierwszym razem to wyszlo tak jakos samo z siebie...ale teraz biore dluga kapiel-odprezenie to podstawa, potem szykuje fajne ciuszki, maluje sie,robie fajna fryzurke i jestem gotowa. jezeli to jest u mnie to zakldam fajna koronkowa bielizne lub przezroczysta i skapa koszulke nocna, a jezeli to jest u niego albo gdzies indziej to wystarczy fajna bielizna-a przedewszystkim chec przezycia cudownych chwil w swoich ramionach.
Ehh.. chcialbym sie ustosunkowac co do wypowiedzi kogos .. (juz nie pamietam a za lewniwy jestem zeby sobie teraz krecic myszka) kto stwierdzil ze lepiej byc juz troche rozebranym.. Hymmm.. sadze ze to glupi pomysl byc juz rozebranym ... lub miec na sobie jakis tylko szlafrok..
Nie wiem jak Wy ale ja baardzo lubie rozbierac druga polowe.. sprawia mi tu kupe radochy.. co prawda dluugro trwa ale ile czasami przyjemnej zabawy jest. hihi..
Niestety, ale nie jestem mnichem aby milczec i takowych slubow nei skladalem :d A to ze sie wypowiadam, znaczy iz mam zdanie na kazdy temat. Ale Ty zapewne jestes juz duzy i madry wiec gdzie ja tam do Ciebie :dA ja się cieszę, że jak Maverick skończy i zda maturę, to może będzie mądrzejszy, nie tylko pod tym względem, bo jak do teraz to tylko udaje mądrego ( widać to w każdym poście, że ma coś do powiedzenia).
Pozdrawiam i sorki za off topic.
Ps: A co do moich przygotowan. Po prostu sie przed dokladnie umyje zeby byc czysciutki i ladnie pachnacy :d
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”