problem z prezerwatywa...
Moderator: modTeam
problem z prezerwatywa...
zakazdym razem gdy zakladam prezerwtywe, ona nie chce dojsc do konca czlonka, poniewaz pociaga za soba fald skory ktory ja blokuje. co mam zrobic?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
@Dajmar ty zyjesz i niedlugo zycz zaczna twoje dzieci -.-. Najgrosza z mozliwych metod antykoncepcji :S.
@Topic
A moze sprobojesz naciagnac ta skure z czlonka i zalozyc ?
. Potrzebne by ci byly 3 raczki (jedna naciagnac 2 chwycic czybek trzecia rozwinac
) wiec moze poprosisz partnerek zeby pomoglo =].
Jesli to nie to to zakup XXL ktore pewnie beda za duze
.
A najlepiej zmiencie metode antykoncepcji =] jest ich mnostwo
wiec moze znajdziecie cos idealnego dla was =]
@Topic
A moze sprobojesz naciagnac ta skure z czlonka i zalozyc ?
Jesli to nie to to zakup XXL ktore pewnie beda za duze

A najlepiej zmiencie metode antykoncepcji =] jest ich mnostwo
charlie81 pisze:Dajmar napisał/a:
Przejdz na przerywany ;-)
I szykuj chrzciny
tr3sor pisze:@Dajmar ty zyjesz i niedlugo zycz zaczna twoje dzieci -.-. Najgrosza z mozliwych metod antykoncepcji :S.
Jesli sie wie na ile kogo stac (a ja wiem na ile mnie stac) ;-) to niejest zla metoda (i jesli wiadomo w ktorej pozycji mozna przerwac... <browar> )
Pisze tylko tam gdzie to ma sens, pisanie bez sensu do niczego nieprowadzi...
Pierwszy raz spotkałem się z czymś takim? Dla przypomnienia chciałbym podkreślić, że prezerwatywę zakładamy na fiutka w pełnym wzwodzie, a gdzie w tym wypadku są jakieś fałdy? Przecież jeśli prezes jest na tyle duży, że mieści Ci się na żołędzi, to bez najmniejszych wątpliwości powinien dać się rozwinąć cały.
A zakładanie prezerwatywy od drugiej strony też po ciemku przerabiałem
A zakładanie prezerwatywy od drugiej strony też po ciemku przerabiałem
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Dajmar pisze:charlie81 pisze:Dajmar napisał/a:
Przejdz na przerywany ;-)
I szykuj chrzcinytr3sor pisze:@Dajmar ty zyjesz i niedlugo zycz zaczna twoje dzieci -.-. Najgrosza z mozliwych metod antykoncepcji :S.
Jesli sie wie na ile kogo stac (a ja wiem na ile mnie stac) ;-) to niejest zla metoda (i jesli wiadomo w ktorej pozycji mozna przerwac... <browar> )
Dajmar ale niewielkie ilosci plemnikow wydzielane sa jeszcze przed orgazmem. Co robi z tej metody malo skuteczna !. Po prostu zycze powodzenia jako mlody tatus -.-
- Sir Charles
- Weteran
To trzeba być chyba kamikaze
A żeby nie chciała wejść
? pierwsze słyszę.
Ale osobiście to twierdzę że takie zakładanie prezerwtywy to tlyko psuje efekt gry wstępnej. Bo to wygląda tak:pieścicie się jest cudownie a potem przed przejściem do finału, sorki ale muszę założyć
Słabo to wychodzi no chyba ze ktoś ma to już do perfekcji przetrenowane.
Osobiście będę postulował za tabletkami!!!
To trzeba być chyba kamikaze
A żeby nie chciała wejść
Ale osobiście to twierdzę że takie zakładanie prezerwtywy to tlyko psuje efekt gry wstępnej. Bo to wygląda tak:pieścicie się jest cudownie a potem przed przejściem do finału, sorki ale muszę założyć
Osobiście będę postulował za tabletkami!!!

Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mów mi co mam robić
Yasmine pisze:No bo to kobita powinna zakladac, wtedy to czesc gry wstepnej
Moja kobieta to nawet by sobie nie dała włożyć jakby sama nie zakładała, bo ona musi miec pewność że jest dobrze założona
nadal jestem przeciwnikiem gumek! W końcu po coś wymyślili tabletki
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
Każda metoda jest dobra jeśli jest dobrze stosowana. Prezesów już trochę zurzyłem i nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. Teraz coraz częściej używam metody 'na reflex' i jak się uważa to też nie denerwuje się spóźnianymi okresami 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Hardcore pisze:Teraz coraz częściej używam metody 'na reflex' i jak się uważa to też nie denerwuje się spóźnianymi okresami
Ja to bym miał horror jakby po takim "refleksie" się okres spóźniał, a Jej się zawsze spóxnia
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
Ja w swoim zyciu tylko 2 razy mialem gumke na sobie i powiedzialem nigdy wiecej ! mialem 2 partnerki i kazda z nich preferowala stosunek przerywany, wycwiczylem sie pod tym wzgledem i nie czuje juz zadnego strachu itd. Zawsze uciekam w pore
a tak szczerze to nigdy sie nie stresowalem, nawet pare razy nie zdazylem uciec i bylo zawsze ok.
TFA pisze:Zawsze uciekam w pore
Ale czy to takie przyjemne??
Nie lepiej zainwestować w tabletki i czerpać pełną przyjemność z seksu a nie jakieś uciekanie, chya że kogoś to dodatkowo podnieca:> ale ja osobiście wolę nigdzie nie uciekać :diabel2:
Nie mów mi co mam robić
Nie mów mi co mam robić
ktos cos wspomnial o tym ze moze byc dla niego za mala, tzn ze koles ma w sklepie powiedziec:poprosze prezerwatywe eMke bo eSka byla za mala?albo lepiej o XL tak na wszelki wypadek?a tak w ogóle to sama rozmiary prezerwatyw?bo na jednego wejdzie co ma te 18cm a na tego co ma 12cm to chyba mala bedzie zdeczka nie?:> 
"Nie wszystkie penisy mają ten sam rozmiar! Nie wszyscy wykorzystują prezerwatywy w jednakowy sposób.
Niegdyś prezerwatywy były produkowane na dużą skalę (jeden rozmiar dla wszystkich). Nie wiadomo kto właściwie ustalił powyższy standard, ale został on ustalony w jednym tylko rozmiarze. W ciągu ostatnich kilkunastu lat, na rynku zaczęły pojawiać się zróżnicowane rozmiary prezerwatyw. Obecnie możemy kupić prezerwatywy o różnych rozmiarach, długościach i grubościach. Żeby sprawdzić rozmiar prezerwatywy, musisz zwrócić uwagę na kilka spraw:
Średnica - to odległość w poprzek prezerwatywy, która powinna się równać średnicy członka w czasie erekcji.
Długość - powinna być przybliżona do długości trzonu penisa. Niektóre prezerwatywy mają więcej wolnej przestrzeni na końcu, co dostarcza większej przyjemności noszącemu ją. Główka penisa jest bogata w zakończenia nerwowe. Dodatkowa przestrzeń na końcu prezerwatywy pozwala na przesuwanie się wokół główki penisa, co wzmaga przyjemność.
Grubość - chodzi to o grubość materiału z jakiego jest wykonana prezerwatywa. Im cieńsza prezerwatywa, tym dostarcza bardziej naturalnych wrażeń. Oznacza to bardzo małą, lub wręcz zerową utratę wrażeń. Są tak samo trwałe, jak normalna prezerwatywa, więc nie powinieneś się martwić o większą liczbę uszkodzeń tylko dlatego, że są cieńsze.
Grubsze prezerwatywy powinny być używane wtedy, gdy dochodzi do zwiększonego tarcia, jak np. w przypadku stosunku analnego. Grubsze prezerwatywy są również przeznaczone dla tych mężczyzn, którym często przytrafiają się pęknięcia prezerwatyw. Używając grubszych prezerwatyw zaleca się stosowanie lubrykantu (zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz), co dodatkowo zapobiega uszkodzeniom. "
Niegdyś prezerwatywy były produkowane na dużą skalę (jeden rozmiar dla wszystkich). Nie wiadomo kto właściwie ustalił powyższy standard, ale został on ustalony w jednym tylko rozmiarze. W ciągu ostatnich kilkunastu lat, na rynku zaczęły pojawiać się zróżnicowane rozmiary prezerwatyw. Obecnie możemy kupić prezerwatywy o różnych rozmiarach, długościach i grubościach. Żeby sprawdzić rozmiar prezerwatywy, musisz zwrócić uwagę na kilka spraw:
Średnica - to odległość w poprzek prezerwatywy, która powinna się równać średnicy członka w czasie erekcji.
Długość - powinna być przybliżona do długości trzonu penisa. Niektóre prezerwatywy mają więcej wolnej przestrzeni na końcu, co dostarcza większej przyjemności noszącemu ją. Główka penisa jest bogata w zakończenia nerwowe. Dodatkowa przestrzeń na końcu prezerwatywy pozwala na przesuwanie się wokół główki penisa, co wzmaga przyjemność.
Grubość - chodzi to o grubość materiału z jakiego jest wykonana prezerwatywa. Im cieńsza prezerwatywa, tym dostarcza bardziej naturalnych wrażeń. Oznacza to bardzo małą, lub wręcz zerową utratę wrażeń. Są tak samo trwałe, jak normalna prezerwatywa, więc nie powinieneś się martwić o większą liczbę uszkodzeń tylko dlatego, że są cieńsze.
Grubsze prezerwatywy powinny być używane wtedy, gdy dochodzi do zwiększonego tarcia, jak np. w przypadku stosunku analnego. Grubsze prezerwatywy są również przeznaczone dla tych mężczyzn, którym często przytrafiają się pęknięcia prezerwatyw. Używając grubszych prezerwatyw zaleca się stosowanie lubrykantu (zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz), co dodatkowo zapobiega uszkodzeniom. "
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”