otoz po pieszczotach mojej partnerce czesto jest po prostu zimno... co to moze znaczyc z fizjologicznego punktu widzenia ?
zimno po pieszczotach jej jest :)
Moderator: modTeam
zimno po pieszczotach jej jest :)
pytanie kieruje do dogich pań ale do was panowie rowniez jesli wasze partnerki maja podobne sytuacje.
otoz po pieszczotach mojej partnerce czesto jest po prostu zimno... co to moze znaczyc z fizjologicznego punktu widzenia ?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
a mi się wydaje że powinieneś ją po prostu zapytać co o tym myśli. ja na przykład dobrze toleruję ciepło i upał, ale jeśli jest mi troszeczkę zimno to też drgam i to w baaardzo przyjemnych momentach
zamknij okna i włącz grzałkę <aniolek2>
zamknij okna i włącz grzałkę <aniolek2>
Piękno to pojęcie zbyt popularne. Ja jestem...
nieprzeciętnie brzydka...
nieprzeciętnie brzydka...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
moon pisze:Swoją droga się nie pytaj nas tylko ja ogrzej!
Jak z piosenki Bajora

Mnie jest na ogół zimno, ale po pieszczotach... To zależy od faceta, czy potrafi tak rozpalić, by kobieta zapłonęła i długo nie stygła.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
mi goraco jest dopiero po sexie ale przy pieszczotach to tak jak piszesz mi tez jest zimno tzn przechodza mnei zimne dreszcze i mam gesia skorke.. ale to tak jak ktos wczesniej napisal to sprawa indywidualna bo kazda kobieta reaguje inaczej ja mam dreszcze i łaskotanie w kregosłupie a innej moze byc goroca itd 
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
sophie pisze:wiec jest im zimno. A ze ogolnie sa wrazliwsze na zmiane temperatur, to bardziej to po prostu czuja.
Kobietę trzeba zaesze rozgać natomicznie, meszczyznę emocjonalnie. tomoje motto
Bo... Kobietka zawsze potrzebuje emocjonalnego wsparcia, a w sexie fizycznej stymulacji [wszystkich punktów erogennie aktywnych] a facet musi czuć i wiedzieć[musi byc o tym przekonany!!!] ze to jej odpowiada.Wtedywszystko sie nakręca samo....
Olivia pisze:Mnie jest na ogół zimno, ale po pieszczotach... To zależy od faceta, czy potrafi tak rozpalić, by kobieta zapłonęła i długo nie stygła. Puscic oko
Potwierdza moją teorię
Mała_Mi pisze:dreszcze i łaskotanie w kregosłupie
Ja też mam takie schematy... ale tylko przez sutki
Szczery:P
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Mnie z reguly jest czesto zimno a juz zawsze mam zimne stopy i dlonie ale to wynika z mojego niskiego cisnienia:P za to po pieszczotach az za goraco mi jest:)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”