Jak zasypiacie ?
Moderator: modTeam
Jak zasypiacie ?
Jak zasypiacie ze swoim partnerem ? przytulacie sie, obejmujecie, czy odwracacie plecami ? ja osobiscie nie lubie sie przytulac idac spac, bo przytulac to sie mozna caly dzien jest mi po prostu niewygodnie i najbardziej lubie zasnac sam na swojej polowce lozka,w mojej najwygodniejszej pozycji,a do tego lubie sie wiercic i ciagle przewracac,wiec przytulenie sie na noc u mnie odpada i moja zelazna zasada jest taka ze ja ZAWSZE spie od sciany Juz taki ze mnie egoista w lozku (ale tylko podczas snu ). A jak jest u was ?
...Panowanie nad sobą to najwyższa władza...
generalnie, to uwielbiam zasypiac przy moim chlopaku i to wszystko jedno jak, byle by przy nim. Najbardziej jednak lubie lezec wtulona do niego plecami, kiedy obejmuje mnie reka. Wtedy czuje ze przylegam do niego calym cialem, czuje sie bezpieczna i niezwykle szczesliwa... ech... stesknilam sie za takim zasypianiem....
KC Skarbie!
Jakoś ciężko było mi dziś zasnąć wtulony w moją Anię, bo przez to tylko cały czas się nakręcaliśmy na seksik. Zasnąłem w końcu na brzuchu trzymając ją za rękę
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
- ksiezycowka
- Weteran
Zauwazylem ze wiekszosc kobiet lubi byc odwrocona plecami, podczas gdy facet sie przytula do nich i obejmuje reka,
Tak tez lubię na łyżeczkę
Albo on na pleckach a ja na boczku wtulona w niego.
Oczywiście rano to wygląda nieco inaczej, ale twedy sie znów wtulamy. Generalnie do zasnięcia wtulenia a potem odtuleni.
Na łyżeczkę to kobietom jest wygodnie, ale mi to po dłuższym czasie drętwieje albo ręka na dole z którą nie bardzo wiem co zdobić, albo ręka którą obejmuje moją panią
Ja tam uwielbiam spac z moja dziewczynka "na lyzeczke" Lubie miec jej cialko tak blisko mojego. To mi daje taki uczucie, jakbysmy troche byli jedna osoba. Moge tez wtedy oprzec sie na lokciu i patrzec na nia jak slodko spi (co zdarza mi sie niestety rzadko, bo zwykle zasypiam duuuzo wczesniej niz ona)
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
Niestety często zdarza mi się tak, że próbójąc zasnąć 'na łyżeczkę' nawet po hardkorowym seksie odrazu mi staje gdyż mam świadomość gdzie się mój [ekhm] znajduje i wtedy spać to już nie da rady xD
[ Dodano: 2005-08-31, 02:05 ]
no coś o tym wiem
[ Dodano: 2005-08-31, 02:05 ]
Boberus pisze:Kiedy byśmy nie próbowali spać przytuleni, to albo niemoge zasnąc bo coś mi zcierpnie, albo rano jestem połamany i nie wyspany
no coś o tym wiem
http://www.complex.com.pl/~rodzynek/
przeczytajcie moze cos sie dowiecie o pozycji w jakiej zasypiacie, ale ta w której my zazwyczja spimy w ogóle nie jest prawda, chośc nie które sie zgadzaja...
przeczytajcie moze cos sie dowiecie o pozycji w jakiej zasypiacie, ale ta w której my zazwyczja spimy w ogóle nie jest prawda, chośc nie które sie zgadzaja...
you touch me
in special places...
in special places...
Yasmine pisze:ja tez usmiech. Wiec jak mamy okazje spac razem, to zawsze mamy dwie koldry
Ja też preferuje dwie kołdry szczeglnie zimą
Boberus pisze:Kiedy byśmy nie próbowali spać przytuleni, to albo niemoge zasnąc bo coś mi zcierpnie,
Ja mam podobny problem.Nigdy nie wiem co mam z ręką zrobić.
WaldiK pisze:Zauwazylem ze wiekszosc kobiet lubi byc odwrocona plecami, podczas gdy facet sie przytula do nich i obejmuje reka,
Ja tam też zasypiam plecami tak jak moja Kobietka. Czasem tylko słysze czy się obraziłem No i wtey czasem obracam się na plecki i Ona kładzie mi główkę na klacie. Ale jak już się budzę to zawsze jesteśmy do siebie plecami.
Czasem nawet próbowaliśmy się zamienić miejscami, bo skoro zawsze się obracamy w jedną stronę, tak żę wychodzi plecami to pomyśleliśmy czemu by nie zmienić miejsc. No i co sie okazało?? tyle że znowu nam wygodniej plecami No i co wy na to <aniolek2>
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
My zasypiamy najczęściej tak, że ona ma głowę na mej klacie ale jak się budzę to widzę, że leżymy odwróceni do siebie i stykamy się dupami.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”