Strach czy co??
Moderator: modTeam
heh - wlansie mi sie przypomnialo jak jakis czas temu chwile pelne un iesien, wszystko fantastycznie, u niego na stancji i zaczal mnie dopieszczac palcami. Nie wiem co mi sie stalo ale zaczelo mnie to STRASZNIE laskotac i zaczelam sie smiac, nawet nie wiem dlaczego. Ani przedtem ani potem taka sytuacja juz sie nie powtorzyla
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
-
- Zaglądający
Tak ale kiedys podczas konwersacji na PM z pewnym doswiadoczonym uzytkownikiem forum wyszlo na to ze bardzo ciezko doprowadzic kobiete/dziewczyne ktore jest przed pierwszym razem do orgazmu =]. Niewiem co jak i dlaczego ale ja juz z moja myszka i pettingiem walcze ponad pol roku
i dopiero niedawno sie udalo =]. Niewiem ile czasu by to zajelo gdybysmy zaczeli uprawiac seks te 6 miesiecy temu =]
Tak ale kiedys podczas konwersacji na PM z pewnym doswiadoczonym uzytkownikiem forum wyszlo na to ze bardzo ciezko doprowadzic kobiete/dziewczyne ktore jest przed pierwszym razem do orgazmu =]. Niewiem co jak i dlaczego ale ja juz z moja myszka i pettingiem walcze ponad pol roku
tr3sor pisze:Tak ale kiedys podczas konwersacji na PM z pewnym doswiadoczonym uzytkownikiem forum wyszlo na to ze bardzo ciezko doprowadzic kobiete/dziewczyne ktore jest przed pierwszym razem do orgazmu =]
z tym się zgodzę ale to bardziej ona powinna sie przy nim do tego doprowadzić i pokazać jak to robić bez samej penetracji

a pozycja 69 z dziewczyną na górze daje jej ku temu dużą możliwość - bynajmniej moim zdaniem

Piękno to pojęcie zbyt popularne. Ja jestem...
nieprzeciętnie brzydka...
nieprzeciętnie brzydka...
megami pisze:a pozycja 69 z dziewczyną na górze daje jej ku temu dużą możliwość
Widzę, że pozycja 69 zaczyna królować i staje się panaceum na wszelkie problemy. A jeszcze nie tak dawno w innym temacie były wypowiedzi wręcz odwrotne, że niby trudno jest skupić się na dawaniu i odbieraniu przyjemności.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”