charlie81 pisze:A jak podajesz kumplom reke?D
witamy sie kopem w d...
<aniolek2>
a tak powazniej, roznica polega na tym, ze z qmplami nie jestem emocjonalnie zwiazany
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam

charlie81 pisze:A jak podajesz kumplom reke?D
<aniolek2>
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Andrew pisze:ale jak jestes ograniczony

Yasmine pisze:Bezsensowne porownanie
charlie81 pisze:A jak podajesz kumplom reke?

PuchatekPL pisze:Nawet mnie to rozmieszylo CIPO[wiem]...
PuchatekPL pisze:Powiem ci jednak tyle, ze jak jestem gdzies z kumplami i niewazne kto to bedzie...i jak widze, ze koles nie myje rak jak sie odleje, to z takim juz sie nie witam!!!

charlie81 pisze:Nie do konca o to mi chodzilo
Nie badzcie oblechami...
charlie81 pisze:Czy ja Cie obrażam?

PuchatekPL pisze:.Wszyscy mnie tu obrazacie...Nie trzeba komus nawstawiac, aby go obrazic..

charlie81 pisze:ze wyzywa sie innych od chamow i oblechow, ale samemu sie zachowuje w podobny sposob?
PuchatekPL pisze:Ale przestrzegam!!! RECE MYC PO WSZYSTKIM ZAWSZE![]()
a ze dla Ciebie to jest obrzydliwe ...tu akurat na forum tematycznym o sexie , to gówno kogoś obchodzi
Andrew pisze:seks jest indywidualną sprawą dwojga ludzi i jak sie to mówi w miłosci jak i na wojnie wszystko jest dozwolone , pod warunkiem ze parterów to rajcuje
Andrew pisze:tyle ze tego jeszcze nie rozumiecie o czym mówie !

Ja doskonale ją rozumiem!!! w ogóle co za oblesny gosciu! Nie dosc, ze sam fakt seksu oralnego moim zdaniem jest juz odrazajacy, a on jeszcze mowi o konczeniu w ustach?
Izaurek pisze: to niech sie broni zainteresowany czyli Lexter bo jak mniemam to sie tyczyło własnie jego! A ten gosciu sobie odpuscił i moim zdaniem dobrze.

). Najlepiej by bylo, gdyby wszystko zakonczylo sie na tej jednej, pierwszej wypowiedzi puchatka. Wyrazil swoje zdanie, wg jednych obrazajac autora topicu, wg innych nie. Dostal za to ostrzezenie (albo za pozniejsze wypowiedzi... nie wiem, nie wnikam).
i mam ku temu wiedze !

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1157 gości