yaho pisze:No jezeli chodzi o stosunek ich liczebnosci teraz a wtedy to faktycznie jest to bardziej prawdopodobne ale raczej nie dzieki...
a jakby Twoj kumpel, albo co gorsza syn okazal sie w przyszlosci gejem ?
Moderator: modTeam
Juz wiem - kojarzycie geja z reklamy tak taka z wojewodzkim? Geje to stereotypowo wlasnie takie popierdolki...
xiu pisze:czarny czlowiek jest POMYLKA NATURY
xiu pisze:Skad wiesz ze natuira nie stworzyla specjalnie homoseksualistow zeby np ograniczyc populacje?
Mysiorek pisze:xiu pisze:czarny czlowiek jest POMYLKA NATURY
Czarny człowiek się rozmnaża - złe porównanie.
Maverick pisze:moon pisze:Maverick pisze:bycie gejem oznacza slabosc - i to jest pewne.
Jesli chodzi o mnie to gej jest niemeski. Kojarzy mi sie jako "oh, ah". Ciezko to napisac, latwiej gestykulowac
xiu pisze:tzn murzyni byli niewolnikami! a czemu? bo uwazano ze czarny czlowiek jest POMYLKA NATURY i uwazany byl za 2 kategorie.
Yasmine pisze:yaho pisze:No jezeli chodzi o stosunek ich liczebnosci teraz a wtedy to faktycznie jest to bardziej prawdopodobne ale raczej nie dzieki...
a jakby Twoj kumpel, albo co gorsza syn okazal sie w przyszlosci gejem ?
znasz jakiegos geja osobiscie?
Hmmm -
Cytat:
Juz wiem - kojarzycie geja z reklamy tak taka z wojewodzkim? Geje to stereotypowo wlasnie takie popierdolki...
Nie wiem chyba o ktorej mowisz, ale kojarze jak sie przystawia do lasek w lokalu, po czym "Zenek" robi z nim porzadek. Zenek jest bardzo meski prawda? Usmiechnij sie!
yaho pisze:A co do tej meskoci - zna ktos geja w typowo meskim zawodzie?
yaho pisze:Bo narazie slyszy sie tylko o gejach artystach, poetach itp...
yaho pisze:ten co prosi na koncu o numer...
Andrew pisze:Gejem sie nie zostaje ...gejem sie człowiek rodzi !
xiu pisze:czyli yaho z twojej teri wynika ze czlowiek rodzi sie "czysty" i pod wplywem wychowania, srodowiska i innych p*** "wybiera" sobie orientacje?
adnrew ma racje a yaho blefuje
Maverick pisze:Natomiast heteroseksualisci sa nienormalni i niezgodni z natura. Bo nienormalnym jest by kosztem samego siebie walczyc o prawa innego.
charlie81 pisze:Ale niech rownoczesnie zwroci sie uwage na szczegolne cierpienie czlowieka, ktory kocha, a nie moze zalozyc rodziny
charlie81 pisze:Hmmm, a co tu sie odbywa moim kosztem?
charlie81 pisze:". Ale niech rownoczesnie zwroci sie uwage na szczegolne cierpienie czlowieka, ktory kocha, a nie moze zalozyc rodziny.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 145 gości