Jak zaskoczyc faceta??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 25 sie 2005, 14:19

Maleńka pisze:Chcialabym na ktoryś z ostatnich wieczorow przygotowac dla niego COS wzjatkowego.

Spraw sobie czarne pończoch - koniecznie takie do pasa (samonośki to jak żarcie z fast foodu) i skąpe czarne stringi. W tym zestawie przyjmij go w drzwiach, pozwól rzucić oczkiem i zaraz po tym zawiąż oczy chustką (najlepiej jedwabną) tak by nic nie widział. Zaprowadź go do pokoju, wcześniej przygotuj miejsce i oliwkę Johnsons o zapachu kwiatowym i zafunduj mu długi gorący masaż. Gwarantuję, że nie zapomni tego długo :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Maleńka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Maleńka » 25 sie 2005, 14:29

guli pisze:Spraw sobie czarne pończoch - koniecznie takie do pasa (samonośki to jak żarcie z fast foodu) i skąpe czarne stringi. W tym zestawie przyjmij go w drzwiach, pozwól rzucić oczkiem i zaraz po tym zawiąż oczy chustką (najlepiej jedwabną) tak by nic nie widział. Zaprowadź go do pokoju, wcześniej przygotuj miejsce i oliwkę Johnsons o zapachu kwiatowym i zafunduj mu długi gorący masaż. Gwarantuję, że nie zapomni tego długo

Dziękuje bardzo ten pomysł chyba najbardziej mi sie podoba ze wszystkich...Pozdrawiam!! a dla Ciebie Guli :*

[ Dodano: 2005-08-29, 11:46 ]
To ponownie ja chcialam podziekowac wszystkim ktorzy doradzali mi w swoich postach. dziekuje bardzo, wzielam po troszeczku z kazdego pomyslu i wyszlo po prostu super... Jeszcze raz dziekuje :*:*:( <browar>

[ Dodano: 2005-08-29, 11:49 ]
To ponownie ja chcialam podziekowac wszystkim ktorzy doradzali mi w swoich postach. dziekuje bardzo, wzielam po troszeczku z kazdego pomyslu i wyszlo po prostu super... Jeszcze raz dziekuje :*:*:( <browar>
Jedno uczucie, dwa serca, tysiące chwil...:*

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”