Moniczka_21 pisze: i tak dla homofoba nigdy nie będzie zrozumiałe?
Widzę, że homo i tak nie zrozumieją.
Czyżbyś wzięła się ze związku homo? czy hetero?
Widzisz różnicę? Czy nie doczytałaś tego co pisałem wcześniej?
Moderator: modTeam
moon pisze:Bo można. I bardzo dobrze. Chociaz homofob z niego nie wyjdzie.
Maverick pisze:Wole byc homofobem - jak to nazywasz - niz homofanem tudziez homoentuzjasta.
Maverick pisze:Zauwazylas gniewna duszyczko ze przeciw adopcji i legalziacji na tym forum sa glownie osoby starsze i bardziej od ciebie doswiadczone?
moon pisze:Twoja dupa bowiem mnie nie obchodzi tylko kwestia gejów.
Andrew pisze:Bije sie tu piane ..a przeciez nikt nic do gejów nie ma , moze siedzieć obok mnie w tramwaju , kinie , moge z nim jesc razem obiad , napic sie z nim z jednej butelki nawet wina ! czy piwa ! rozmawiać z nim !
charlie81 pisze:Andrew pisze:Bije sie tu piane ..a przeciez nikt nic do gejów nie ma , moze siedzieć obok mnie w tramwaju , kinie , moge z nim jesc razem obiad , napic sie z nim z jednej butelki nawet wina ! czy piwa ! rozmawiać z nim !
Nikt? To ze masz zdrowe podejscie, nie oznacza ze wszyscy je maja...
Moniczka_21 pisze:tak i nie boję się przyznać!
Mysiorek pisze:Brawo za odwagę
yaho pisze:Kurde nikt tu przeciez nie chce eksterminowac homo - chodzi tu o cos innego. Prosze kogos za o wypowiedzenie sie na temat tego co bedzie po legalizacji. Czy uwazaja ze liczba homo pozostanie bez zmian czy tez gwaltownie spadnie/wzrosnie, ogolnie jak bedzie wygladal ten swiat.
Moniczka_21 pisze:yaho pisze:Kurde nikt tu przeciez nie chce eksterminowac homo - chodzi tu o cos innego. Prosze kogos za o wypowiedzenie sie na temat tego co bedzie po legalizacji. Czy uwazaja ze liczba homo pozostanie bez zmian czy tez gwaltownie spadnie/wzrosnie, ogolnie jak bedzie wygladal ten swiat.
a zuważyłeś żeby coś się zmieniło np w Holandii, Belgii Hiszpanii?
PuchatekPL pisze:Zgadzam się z Asiula. Dla mnie zwiazek homoseksualny to zadny zwiazek...
Po prostu nie trawie orientacji Homo i tyle...
Asiula pisze:no ja tez nie trawie, ale jesli juz musza byc ze soba bo inaczej nie moga, to niech sie z tym nie obnosza, bo dla mnie bylby to powod do wstydu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości