po jakim czasie bycia razem - seks?
Moderator: modTeam
Po jakim czasie...
Jak długo byliście z chłopakiem/dziewczyną kiedy sie zaczeliście kochać, a ile kiedy pieścić??
:)
Ja się zacząłem "pieścić" gdzieś po 8 miesiącach, a kochać będę jak będzie prawie 3 lata 
Pytanie niestety ... jest względne ponieważ ... odpowiedzi będą zależały od wieku respondentów i ich nastawienia emocjonalnego.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2004, 16:30 przez RafZielak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafał "RafZielak" Z.
Powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że tak szybko zaczniemy się pieścić, a potem kochać. Nie myślałem o tym, kiedy zacząć, kiedy stawiać kolejne kroki, żeby "oswoić" dziewczynę. Nie spieszyło mi się do niczego. I jakoś tak samo wyszło...
I chciałbym być z Nią długo, długo, jak najdłużej. Jestem szczęśliwy.
I chciałbym być z Nią długo, długo, jak najdłużej. Jestem szczęśliwy.
- Król Maciuś
- Entuzjasta
Bez sensu. To tak jakbyscie mowili ze dostajecie 50% pensji lub 90% nie mowiac jakie wysokie jest bazowe 100% Kapujecie? Inaczej bedzie jak parka pozna sie w wieku 13 lat i wtedy zaczna sie piescic np po 3 latach, a inaczej jak poznaja sie 20 latki co po miesiacu juz wszystkie pozycje przerobia!
Dlatego dopisujcie wiek...
Dlatego dopisujcie wiek...
No tu Maveric ma racje , jak byscie tak w wieku lat powiedzmy 28 mieli zamiar piescić dziewczyne po miesiacach a kochać po jeszcze dłuzszym terminie ...... ale co ja pisze do t ego to by juz nie doszło bo by was zostawiła !!!
No wlasnie Krzys!
Z obecnym chlopakiem piescilismy sie po.......2tyg?
Kochalismy po 1,5 mies.
Ale znalismy sie wczesniej baaaaaardzo dlugo.
Pieszczoty po niecałych dwoch latach przyjaźni bez żadnych podtekstów i żadnego zainteresowania..W ciągu tych dwóch lat przyjaźni jeden nieudany miesięczny związek nie wiadomo skąd i powrót do przyjaźni..I nagle skok zainteresowania drugi związek który niestety tez po 6msc okazał się klapą ale w czasie tego drugiego związku rozpoczęliśmy seks oralny albo inaczej..przyznam się..on mi a ja mu nic
ale on tego nigdy nie miał mi za złe i nadal nie ma. I kolejny powrót do przyjaźni ale jedynie na 3 miesiące i trzeci i mam nadzieję ostatni związek, który trwa aż do dziś i na tym się nie skończy
samo wyszło tak dziwnie że najpierw stosunek a po dwóch miesiącach seks oralny z mojej strony..długo nie mogłam się przełamać, wolałam najpierw tradycyjny seks. Teraz myślę że to było głupie i straciliśmy tyle czasu ale w sumie każdy powinien robić to na co ma ochotę i nic wbrew swojej woli. W każdym razie pieszczoty 15 lat, seks 16 po wielu przejsciach jak widać powyżej..:p Na szczeście to wszystko się opłacilo bo teraz jest super i żądne z nas nie ma żadnych zahamowań 
- Król Maciuś
- Entuzjasta
Mógł powiedzieć że było mu głupio że nasze pieszczoty były jednostronne, że bal się że się go brzydzę, że się boję i nie mam na to ochoty, że było mu przykro itd. itp.....Powiedział jednak coś zupelnie innego znam go bardzo długo i wiem że to było szczere prosto z serca i miłości. Kolejna rzecz która mnie urzekła...ale to już inny temat
pozdrawiam!
-
- Zaglądający
A ja nie wyobrażam sobie seksu bez miłości...Wiemy że się kochamy więc nigdy nie było i nie jest chłodno zresztą moje pieszczoty przyszły w niedługim czasie i zrobiło się bardziej gorąco ale tylko w sferze intymnej..Intensywność miłości nie wzrosła tylko dlatego że zrobiłam mu dobrze ustami?!?!?!?! :651: I to chyba nie jest dziwne bo dla nas miłość to nie fascynacja pieszczotami i seksem. Nasza narodziła się w zupełnie innych okolicznościach. :589:
A to Kinia przepraszam, bo nie doczytałem tematu... Myślałem o normalnych pieszczotach, a nie oralnych i dlatego to wydało mi się dziwne! Zgdzę się z Tobą w pełni że seks bez miłości jest o wiele mniej wart, bo jak wiadomo seks + miłość to nie tylko kontakt fizyczny, ale także i emocjonalny!!!
ps. Kinia a ta foteczka po hmmm to Twoja? I czy nie dałoby się jej troszkę zwiększyć? Bo niewiele widać ;-)
ps. Kinia a ta foteczka po hmmm to Twoja? I czy nie dałoby się jej troszkę zwiększyć? Bo niewiele widać ;-)
ojej za bardzo wiekszej sie nie da bo w profilu sa pewne ograniczenia..zdjęcia wysyłam prywatnie na jakiegoś maila lub gg po wcześniejszej rozmowie
mogłam się tu pokazać w wersji mini więcej na privie...:p Rozumiem że wyraziłam się niejasno co do tych pieszczotek, przepraszam! Ale jednego chyba jesteśmy pewni niewazne po jakim czasie - seks bez miłości nie jest tak cieplutki !
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”