Sutki - powazna sprawa!!!
Moderator: modTeam
Sutki - powazna sprawa!!!
Mam pytanie (do wszystkich)! Otoz, mojej dziewczynie sprawia przyjemnosc dotykanie,calowanie, itp. sutkow (chyba jak wiekszosci dziewczyn:),lecz mam obawy,czy takie dlugie i czeste "igraszki" nie sa szkodliwe dla jej zdrowia. Szczegolnie obawiam sie,czy kiedys nie powstanie z tego jakis guzek,czy nawet cos gorszego.....
Prosze tylko o powazne odpowiedzi!
Re: Sutki - powazna sprawa!!!
Kris pisze: Szczegolnie obawiam sie,czy kiedys nie powstanie z tego jakis guzek,czy nawet cos gorszego.....
Tylko jeśli tej Twojej partnerce za bardzo przygryziesz sutek(z wyniku podniecenia)
To po 1-wsze bardzo ją to zaboli
A po 2 będzie na Ciebie dość zła!

What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Kris pisze:Dzięki za uspokojenie!Zacząłem ten temat, bo moja dziewczyna ma bliską krewną chorą na raka piersi. Ale skoro nic nie może sie zdarzyc, to super!
))
Nie zakładaj, ze nic sie nie może zdarzyć. Szczególnie, jak ma bliską krewną chorą na raka piersi - powinna się częściej badać. Ale faktycznie, od pieszczot sutków raczej nie powinno stać sie nic złego.
[quote]
No bo jak na moje to tak sie dzieje jak kobietam a zaczac karmic... A moze Twoj partner za mocno Ci suteczki ssie i organizm mysli ze on glodny jest?
quote]
Raczej nie! Może w Twoim przypadku tak sie dzieje?!? Bo widzisz ja mówie :569: o tym powaznie w odróżnieniu od Ciebie!!!
No bo jak na moje to tak sie dzieje jak kobietam a zaczac karmic... A moze Twoj partner za mocno Ci suteczki ssie i organizm mysli ze on glodny jest?
quote]
Raczej nie! Może w Twoim przypadku tak sie dzieje?!? Bo widzisz ja mówie :569: o tym powaznie w odróżnieniu od Ciebie!!!
What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Mam dziwny problem, ostatnio zauwazyłam, że moje sutki sie jakoś dziwnie zmieniły, maja taka małą szparke, pośrodku, co to moze byc??
A w ciazy nie jestes?
Myślałem, że na tym forum są poważni ludzie. Dziewczyna ma zmartwienie, a tu sobie z niej jaja robią.
Wg. mnie najbardziej rozsądnym będzie wizyta u lekarza, nawet najbardziej poważna rada na forum tego nie zastąpi
Kochać i być kochanym
Na forum są również poważni ludzie tylko ... poważni ludzie też czasami chcą się pośmiać ... szkoda, że z forumowiczki która ma problem. A swoją drogą ... takie problemy to ja jednak na miejscu wszystkoch forumowiczów i forumowiczek ... a może odwrotnie ... rozwiązywałbym u lekarza. Po to są by pomagać.
Rafał "RafZielak" Z.
A przeszkadza Ci to? Boli? Moze bys poszla do lekarza... on Ci powie wszystko
Do lekarza bleee, niecierpie chodzic do jakis specjalistow, lekarzy, itp.ludzi,
A poza tym to nie jest az tak powazne, te moje szparki nie sa przeciez wielkosci calych moich piersi, bezprzesady, poczekam jeszcze i poobserwuje...
Widzisz Mzverick!! Są tu tez ludzie, którzy mysla troche powazniej od Ciebie....

What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”